Communicatie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Communicatie

International Accelerator

BA in de Communicatiewetenschappen

De mededeling Studies programma is de School of enige cross-divisiestructuur, interdisciplinaire undergraduate opleiding Communication's. Het is een liberaal-arts georiënteerde grote, dat is gebaseerd op de sterke punten van de Journalistiek van de School, overheidscommunicatie en Film en Media Arts curricula. Comm Studies weerspiegelt dus de convergentie dat de communicatie disciplines karakteriseert.

De Comm Studies programma is bedoeld voor studenten die een brede basis, intellectueel uitdagende opleiding die hen in staat om uit te breiden en te verdiepen hun kennis van de politieke, sociale, culturele, globaal, en historische dimensies van communicatie disciplines. Majors richten hun studies in een van de vier gebieden van de concentratie: Geschiedenis van Media, International Media, Media en de regering en media en maatschappij.

Het programma biedt studenten exposure in-diepte aan de beurs en intellectuele trends in de communicatie terwijl studenten om vertrouwdheid met de fundamentele vaardigheden die de journalistiek te definiëren, openbare communicatie, en film en mediakunst te krijgen.

De breedte en de strengheid van de Comm Studies belangrijkste bereiden studenten voor graduate studies en onderzoek, en / of professionele loopbaan in de communicatie. Afgestudeerden van het programma hebben ingeschreven in graduate school of law school, en zijn entry-level professionele functies geland.

Toelating tot het Programma

Studenten van toepassing op onze universiteit, bij opname, kunnen zij kiezen voor een grote aangeboden.

Voor de huidige studenten, formele toelating tot de grote vereist een cumulatieve Grade Point Average van 2,50 (op een schaal 4.00). Studenten moeten hun belangrijkste verklaren door het einde van het tweede jaar.

Studenten die niet in staat om een ​​cumulatieve Grade Point Average van 2,50 te bereiken en te verklaren een grote in de communicatie is niet toegestaan ​​om cursussen te volgen in de school nadat ze 60 uur van undergraduate krediet hebben afgerond.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates