Communicatiewetenschappen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Communicatiewetenschappen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

onderwijsdoelstellingen

1) Beschikken over theoretische en methodologische training bijgewerkt op het gebied van communicatiewetenschappen; 2) kritisch inzicht in de wereld, vooral in zaken met betrekking tot het fenomeen van de communicatie; 3) Ontwikkelen van vaardigheden voor het uitvoeren van theoretische en / of praktische werk op het gebied van communicatie Sciences; 4) Ken de verschillende realiteiten en professionele mogelijkheden op het gebied van de cursus; 5) Ken de concepten, instrumenten en methoden die nodig zijn om de beroepspraktijk in verschillende gebieden van communicatie, te weten: a) in de journalistiek en de media, b) In de film, televisie en audiovisuele apparatuur, c), strategische communicatie en politieke d ) In public relations, e) Op het gebied van de productie, het beheer en de artistieke en culturele programmering.

6) in staat zijn innovatieve en experimentele projecten uit te voeren in de loop van de kennis; 7) In staat zijn om hun persoonlijke ontwikkeling perspetivar in samenhang met de aard van wetenschappelijk relevante kwesties in het kader van de Communicatiewetenschappen.

Toegangsvoorwaarden

Toegang tot de cursus kan worden gemaakt via het Nationaal Concours voor de toegang tot het hoger onderwijs, de speciale regelingen, de Special Access Competitions (M23) of Re-Entry Procedures, en de overdracht van koers te veranderen. Toe te passen op het hoger onderwijs door de National Access Competition, moeten de studenten voldoen aan de door de Algemene Directie van het hoger onderwijs te stellen voorwaarden.

Vereisten voor de graad of diploma

Duur: 3 jaar / 6 semesters.

De student moet 180 studiepunten te voeren: 120 studiepunten gerealiseerd in de verplichte vakken programma, 30 voorwaardelijke optie board credits en 30 credits uitgevoerd in de vrije opties of een minor van een andere wetenschap. Elk semester, moeten de leerlingen niet inschrijven in meer dan 30 studiepunten, met inachtneming van de voorrang als ze zijn ingesteld. Aan het begin van elk semester, studenten worden geadviseerd over de cursussen worden gemaakt, meer geschikt is voor hun academische carrière. De studenten kunnen ook profiteren van de verschillende mobiliteitsprogramma's in de FCSH / NEW neemt als Erasmus +, Almeida Garrett, onder andere, en deel te nemen aan het onderzoek binnen het onderzoek eenheden binnen de faculteit.

Toegang tot andere cursussen

Het geeft toegang tot een cursus van 2 fietsen of afstuderen.

inzetbaarheid:

  1. journalistiek; 2. Public Relations; 3. Marketing en reclame; 4. Communicatie en Cultuur (cultuurkritiek, adviezen, audiovisuele en interactieve media); 5. Cinema (kritische prestatie en scenarioschrijven); 6. Consulting en Communicatie; 7. Onderzoek en Onderwijs.

waarderingsregels

Examenregeling beschikbaar op het intranet. Classificatie Systeem: FCSH / NOVA studenten worden geëvalueerd op basis van het werk ontwikkeld over een semester, op basis van participatie van de klas, het indienen van schriftelijke en mondelinge werk, tests en examens. De hetzij door permanente evaluatie of evaluatie verkregen door het testen resultaat wordt uitgedrukt op een schaal van 0 tot 20. Om te worden erkend, moet ten minste 10 punten hebben, echter, de studenten die niet over een tweede kans om de proeven te herhalen. Bijzonderheden voor de Evaluatie: - werknemer-student - Studenten met het statuut van topsporters - Moeders en vaders studenten - vereniging leiders - Militair - Andere speciale regeling wettelijk vastgestelde. Studenten met speciale behoeften kunnen profiteren van onderwijs en leren voorwaarden aan hun behoeften te voldoen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Portuguese (Portugal)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,064 EUR
1 € 063,47 / 000,00 € 3 jaarlijkse / jaar (internationale student)
Locations
Portugal - Lissabon, Lissabon
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Portugal - Lissabon, Lissabon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan