Computer en management informatie systemen

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Computer en management informatie systemen

International Accelerator

Computer en Management Informatie Systemen

De Bachelor of Science in Computer en Management Informatie Systemen (CMIS) programma stelt studenten in staat om de technische vaardigheden die nodig zijn in de moderne werkplek te ontwikkelen.

Door middel van een brede selectie van technologie aanbod en cursussen aangeboden in samenwerking met Adelphi's School of Business, de CMIS programma combineert theorie en hands-on applicatie om studenten voor een loopbaan voor te bereiden in de spannende gebied van de ontwikkeling van software systemen, netwerk en administratie security, database management, systeemanalyse, en e-commerce. Optioneel concentraties bieden studenten een grondige opleiding in de ontwikkeling van games en informatiebeveiliging.

Concentraties

Informatiebeveiliging: Dit programma richt zich op de ontwikkeling van veilige toepassingen en de relevante vaardigheden die nodig zijn om de oorzaak van de gaten in de beveiliging aan te pakken, die meestal 'slechte software', dwz defecte software met betrekking tot de eisen, het testen, ontwerp en / of de uitvoering; leren de functies en kenmerken van veilige systemen en hoe de veiligheid in te bouwen in een software systeem als het wordt ontwikkeld.

Game Development: Dit programma richt zich op de ontwikkeling van computergames en de relevante vaardigheden die nodig zijn om interactieve software te creëren in een grafische, multi-player omgeving.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates