Computer licentie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Computing Degree

(Optie: Computer Science and Networks en Telecommunicatie)

De Faculteit der UCB Wetenschappen bestaat sinds 2003 en bezat in het begin dat het ministerie van Informatica. De opening van deze afdeling gereageerd op het moment met een ongekende noodzaak om de Greater Kivu en de omgeving van hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel op het gebied computer. In de afgelopen jaren, beleidsmakers UBC zich bewust zijn van de dubbele noodzaak om de afdeling Informatica, waarvan het belang blijft groeien, terwijl de diversificatie van het aanbod van de opleiding in het licht van de behoeften van het bedrijf geleidelijk consolideren.

Vanuit dit besef geboren uit het academiejaar 2015-2016, het nieuwe Department of Environmental Sciences en de mogelijkheid netwerken en telecommunicatie samenleven met die van Licensing Round in Management Computing Sciences Informatics. Deze consolidatie van de bestaande momentum in combinatie met het openen van nieuwe horizonten is slechts het begin want op middellange termijn, de opening van nieuwe afdelingen (al geavanceerde ideeën voor Architectuur en Bouw Software Engineering) toestaan ​​dat veel gezinnen om te stoppen met het verzenden van hun dochters en zoon in zeer afgelegen regio's en met veelzijdige risico's wereldwijd dure opleiding met een kwaliteit / prijs zeer de vraag.

In de huidige fase van zijn evolutie, onze faculteit bevat dus binnen de Informatica-afdeling die IT-ingenieurs traint en milieukunde (zelfs in het eerste jaar), die de andany Kivu Region zal voorzien haar allereerste generatie van goed opgeleide wetenschappers om de koppeling-acties op het milieu te bestuderen.

Inmiddels is de doeltreffendheid van de nationale inspanningen voor een succesvolle couperen van ons onderwijssysteem aan het LMD systeem, opleiding bij UBC duurt nog vijf (5) jaar, drie (3) jaar Diploma en twee (2) jaar licentie.

Tot op heden heeft de faculteit Bètawetenschappen geproduceerd 225 informatici en geduldig wachten op de noodzakelijke langzame rijping van de toekomstige eerste experts in Environmental Sciences.

II. MISSION

Onze faculteit heeft tot doel het tekort van de regio Kivu geleidelijk aan te vullen, wordt de gehele Congo en zijn omgeving in hooggekwalificeerd wetenschappelijk personeel voor de harmonieuze en respectvolle ontwikkeling van ethische en ecologische waarden.

III. VISION

Onze faculteit heeft een aantal jaren bekend een voelbare dynamiek. Het heeft tot middellange termijn, nationale en internationale erkenning te veroveren als een uitstekend kader voor de opleiding in de ontwikkeling van de dienst.

Het zal de afdeling architectuur en stedenbouw, evenals de optie Software Engineering in de nabije toekomst te openen. De geleidelijke uitbreiding van de training waarbij dezelfde modellering moet enorme proporties en andere versterkingen lessen kwantitatieve methoden, voeren wij al een studie naar de haalbaarheid van Applied afdeling Wiskunde met algemene afgestudeerde met een focus op de statistieken en modellering License.

Een dergelijke afdeling zal ook reageren op de dagelijkse behoeften van Lessons hele universiteit gezien de transversale aard van wiskunde terwijl het uitdrukken van enkele tekenen van rijping van onze faculteit.

IV. DEPARTEMENTEN

1. Science Department of Computer Science

optie:

    • computer Science
    • Netwerken en Telecommunicatie

2. afdeling Environmental Sciences

V. PERSONEEL

De faculteit kantoor bestaat uit:

  • Een decaan van de faculteit
  • Een educatieve en Framer
  • Een administratief secretaris

Om beter te ondersteunen studenten bij hun onderzoek hun opleiding, hebben twee eenheden opgezet: de uitwerking van de opleiding en onderzoek.

Permanente academische en wetenschappelijke lichaam bestaat uit twaalf (12)

leden drie (3) VOR en docenten negen (9) assistenten met vier (4) in doctoraatsopleiding. Deze relatief kleine permanente team nog steeds grotendeels geholpen door de inzet en medewerking van een groot aantal hoog opgeleide leerkrachten bezoekers die komen uit de hele wereld (UNILU, UNIKIN, UNIKIS, UB-Burundi, AFU, Yaounde 1, MIT-Boston UCL, ULB, ...).

VI. Material Resources

Omdat de theoretische cursussen aangeboden in de verschillende takken van de Faculteit der Exacte Wetenschappen vereisen praktische supplementen, de faculteit Bètawetenschappen heeft een modern laboratorium met een capaciteit van meer dan 150 studenten en een internetverbinding.

In de verschillende partnerships Environmental Science afdeling tussen de faculteit en de actoren die betrokken zijn bij de bevordering van het milieu (ecologische museum Zuid-Kivu Lwiro-NSRK, INERA-Mulungu, etc.

PROFIEL VAN DE KANDIDATEN TE GAAN:

Houd een staatsdiploma (ongeacht de optie);

Van de kandidaten voor de uitgang

  1. Analisten programmeurs;
  2. Experts in netwerken en telecommunicatie;
  3. Environmental Science Experts (milieu-impact studie, het ontwerp van milieuprojecten in algemene zin).
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

L’Université Catholique de Bukavu (UCB) Asbl, est l’une de grandes universités que compte la République démocratique du Congo. Située dans le chef-lieu de la province du Sud-Kivu, une région Est du pa ... Lees meer

L’Université Catholique de Bukavu (UCB) Asbl, est l’une de grandes universités que compte la République démocratique du Congo. Située dans le chef-lieu de la province du Sud-Kivu, une région Est du pays de Patrice Emery Lumumba, cette institution d’enseignement universitaire de droit privé fut créée le 21 novembre 1989 par décret de Son Excellence Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, Archevêque de Bukavu. Lees Minder