Computer science & engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Computer wetenschappers ontwerpen en bouwen van software toepassingen. Computer Engineers bouwen en programmeren embedded systemen. Computer Information Systems design deskundigen en implementeren van IT-oplossingen voor het bedrijfsleven.

Computing als Beroep

Computer wetenschappers en ingenieurs passen de theorieën en principes van de wiskunde en wetenschap tot computers, software, netwerken en processen te ontwerpen. Deze professionals werken in veel instellingen in het onderzoek, de industrie, de overheid, het bedrijfsleven en het onderwijs tot geavanceerde informatietechnologie, computer systemen en computer toepassingen. Het veld van de informatica en engineering is voortdurend in beweging voorwaarts, het verstrekken van intellectuele uitdagingen en het ontwikkelen van nieuwe kennis op een bijna dagelijkse basis.

Afgestudeerden van onze Computer Science and Engineering programma kan ervoor kiezen om hun carrière te richten op veel verschillende manieren: ondernemer, webapplicaties, computer graphics, video games, enterprise computing, embedded systemen, netwerkbeheer, mobiele toepassingen, computerbeveiliging, computer vision, computationele biologie , hoge prestaties (super) computing, wetenschappelijke modellen, database systemen, computeranimaties, draadloze netwerken, kunstmatige intelligentie, en ga zo maar door.

Career Outlook

De vraag naar professionals in het berekenen van gebieden is wijdverbreid; kansen op werk voor computer wetenschappers en ingenieurs er in bijna elke branche. Als computer-toepassingen verder uit te breiden, zijn beroepen in de computer wetenschap en techniek naar verwachting een van de de snelst groeiende in de Verenigde Staten via 2016. Een overzicht van de werkgelegenheid in de computer wetenschap en techniek is beschikbaar uit de Verenigde Staten Bureau of Labor Statistics.

De meest voorkomende functiebenamingen onze studenten te verplaatsen naar zijn:

 • Software Engineer / Software Developer, bij bedrijven als Google, Amazon, Facebook, Microsoft, Boeing, Vanguard, Blue Cross, etc. Een software engineer ontwerpt en bouwt software: iPhone apps, websites (zoals Facebook, Amazon), desktop applicaties (zoals Excel), embedded software (die draait in uw auto), business-systemen (zoals banken), robotprogramma's (dat de controle de productie van robots ), medische software (die elektronische medische dossiers in ziekenhuizen controleert), etc.
 • Systems Analyst, op verschillende consulting bedrijven of grote ondernemingen. Een systeemanalist bestudeert een bedrijf 'informatietechnologie behoeften en vervolgens het ontwerp en implementeert een technische oplossing, bijvoorbeeld, het automatiseren van de vordering proces voor een verzekeringsmaatschappij, het veranderen van een brick-and-mortar bedrijf in een e-commerce bedrijf, etc.
 • System Administrator, bij elk bedrijf dat computers gebruikt in hun bedrijf. Systeembeheerders zijn cyberveiligheid experts. Zij zorgen ervoor dat de computernetwerk werkt en is beveiligd tegen alle aanvallen.
 • Computer Engineer, bij bedrijven als Intel, Motorola, AMD, NVidia, etc. Een Computer Engineer ontwerpt en bouwt computers, randapparatuur, computer sensoren en andere computer hardware systemen en het schrijven van de low-level software die deze apparaten regelt.

studie

Computer Science & Engineering omvat vele onderwerpen. Enkele van de onderwerpen die u leert over onder andere:

 • ontwikkeling webapplicatie
 • mobiele applicatie-ontwikkeling
 • computer graphics en animaties
 • video games ontwikkeling
 • programmeertalen
 • robot programmeren
 • kunstmatige intelligentie
 • big data analytics
 • menselijke computerinteractie
 • / Systeembeheer netwerk
 • databasesystemen
 • algoritmen
 • cybersecurity
 • computationele biologie
 • high performance (super) computers
 • wetenschappelijke modellen
 • computer netwerken
 • het beheer van zakelijke informatie-systemen

Computer Science and Engineering bij USC

Het Department of Computer Science and Engineering biedt baccalaureaatsgraden met majors in de informatica, computer engineering, en gegevens over de computer-systemen. Alle drie graden bieden studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te werken als beoefenaars in alle aspecten van de informatica en informatie verwerkende industrie. Alle majors onder meer een gemeenschappelijke kern van fundamentele cursussen in de informatica. De belangrijkste in Computer Engineering omvat cursussen in de elektronica en computer hardware als software; de belangrijkste in de computer informatiesystemen omvat cursussen in het bedrijfsleven en is bedoeld voor studenten die in de eerste plaats geïnteresseerd zijn in zakelijke toepassingen; de belangrijkste in de informatica geeft studenten de mogelijkheid om in de eerste plaats richten op de software-aspecten van de computer en vereist keuze van een geschikte toepassingsgebied.

De afdeling biedt ook MS, ME, en PhD graden in Computer Science and Engineering. Een gecombineerde BS / MS-programma beschikbaar dat afsluiting van de beide graden vergemakkelijkt doordat sommige hogere vakken worden toegepast op zowel graden.

Departementale Onderzoek

Faculteit in de afdeling Computer Science and Engineering gedrag van onderzoek en ontwikkeling in een verscheidenheid van fundamentele gebieden, met inbegrip van agent-based computing, besluitvorming en analyse, database mijnbouw en warehousing, multimedia-systeem ontwerp en implementatie, parallelle computer architectuur en beveiliging. Dit onderzoek vindt toepassingen in de bioinformatica, e-commerce, onderwijs, informatiesystemen, en computer forensics. Geavanceerde keuzevakken in deze gebieden worden aangeboden, en er zijn enkele mogelijkheden voor studenten om te participeren in lopende onderzoeksprojecten (of hun eigen suggereren!).

Studentenorganisaties

We hebben een actieve ACM groep studenten die een verscheidenheid aan activiteiten, waaronder lokale programma's en excursies, deelname aan regionale conferenties en software wedstrijden te ondersteunen. Er is ook een actieve plaatselijke afdeling van de National Society of Black Engineers (NSBE), een Cybersecurity club, en een Women in Computing Group. De afdeling biedt ondersteuning voor undergraduate deelname aan tal van activiteiten, waaronder congressen en wedstrijden.

Student Services in het College of Engineering en Informatica

Alle undergraduate programma's in het College of Engineering and Information Technology worden gecoördineerd door het Bureau van de Student Services. Dit bureau voert advisering en oriëntatie voor nieuwe en doorstromers, onderhoudt student verslagen, volgt studievoortgang, en wist de studenten voor het afstuderen. Ze kunnen ook informatie en contacten in niet-academische gebieden zoals huisvesting en financiële hulp hoewel ze niet de primaire bron van informatie over deze niet-academische gebieden. Formulieren en verzoeken die de toestemming van de decaan moeten worden genomen om dit ambt; verantwoordelijkheden in verband met de undergraduate programma zijn gedelegeerd aan dit kantoor.

Solliciteren bij de Computer Science and Engineering Department

Studenten moeten een aanvraag voor toelating tot de universiteit. Eenmaal geaccepteerd om USC kun je kiezen wat je wilt grote, met inbegrip van één van onze Computer majors. Bezoek onze Admissions pagina voor informatie over het toepassen om USC.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

No matter where they are from, our graduates are the next generation of citizens ready to create a healthier, smarter and more vibrant way of life. You’ve come this far. There are no limits to where y ... Lees meer

No matter where they are from, our graduates are the next generation of citizens ready to create a healthier, smarter and more vibrant way of life. You’ve come this far. There are no limits to where you’ll go from here. Lees Minder