Computer Systems Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Computers hebben meer impact op onze samenleving gemaakt dan elke andere uitvinding van de afgelopen eeuw. Naast smartphones, blijven computersystemen steeds vaker gebruiken in huizen, bedrijven en de industrie door slimme apparaten te ontwikkelen die verbonden zijn met internet. Wees de persoon die de problemen van de 21e eeuw aanpakt en oplost door deze apparaten met elkaar te verbinden en de software te ontwikkelen die ze bestuurt. De computersysteemtechnologie van Kansas State Polytechnic en webontwikkelingstechnologieprogramma's leren u hoe.110088_Undergrad_Computers3.jpg

Professionele opties

Computersysteemtechnologen zijn te vinden in organisaties van elke omvang en industriële classificatie. Softwareontwikkelaars zijn in dienst van bedrijven van elke omvang om de productie, engineering, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe systemen te ondersteunen. Kansas State Polytechnic heeft afgestudeerden die dit doen bij grote bedrijven, zoals Cerner Corporation en Garmin International Inc., evenals vele kleinere bedrijven.

Het Bureau of Labor Statistics (www.bls.gov) vermeldt software- en applicatieontwikkelaar in de top 20 van beroepen voor toekomstige groei van nieuwe banen. Een webontwikkelaar is verantwoordelijk voor het maken, installeren en beheren van de aanwezigheid van een bedrijf op het internet. Sommige afgestudeerden werken rechtstreeks bij het bedrijf, anderen werken voor webontwikkelingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van websites. Het Bureau of Labor Statistics projecteert webontwikkeling voor 27% groei tegen 2024 om e-commerce en de populariteit van mobiele apparaten te ondersteunen.

Netwerk- en systeembeheerders zijn verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van het LAN van de organisatie, evenals de softwaretoepassingen die op het netwerk en op mobiele apparaten worden gedistribueerd. Velen werken voor kleine bedrijven en fabrikanten als de enige computerhulpbron van het bedrijf. Al deze beroepen kunnen leiden tot managementfuncties die, volgens het Bureau of Labor Statistics, in de top 20 van beroepen met de hoogste mediane jaarlijkse beloning.

academici

  • Computersysteemtechnologie

De bachelor's degree optie in computer systems-technologie bouwt een fundament van computerwetenschappelijke principes en toch kan de student die concepten toepassen op een verscheidenheid van de huidige en opkomende technologieën. Afgestudeerden kunnen een commercieel kwaliteitssoftwaresysteem ontwerpen, ontwikkelen en beheren dat database-interactie, cyberbeveiliging en een interface voor meerdere gebruikers omvat.

Alle bachelors moeten het licentiaatsdiploma in webontwikkelingstechnologie met succes afronden of equivalente cursussen van een andere hogeschool of universiteit overdragen. In hun junior en senior jaar breiden studenten hun ervaring uit naar technologieën buiten het web, zoals mobiele apparaten, robots, netwerkprogrammering, Windows-desktopprogrammering en webanalyses.

  • Web ontwikkelings technologie

De optie Webontwikkelingstechnologie leidt tot een associate degree. Afgestudeerden kunnen een webserver opzetten, een website maken op de server die moderne e-commerce ondersteunt en optreden als zowel ontwikkelaar als beheerder van de site. Cursussen richten zich op de kerngebieden van webontwikkeling, computerprogrammering, databasesystemen en netwerkbeheer. Studenten leren projectmanagementtechnieken bij het gebruik van moderne programmeertalen en andere softwaretools om webgebaseerde applicaties te ontwikkelen.

Studenten in dit programma kunnen doorgaan met de optie bachelor in computer systems-technologie.110089_Undergrad_Computers1.jpg

Voorbereiding

Het computersysteemtechnologieprogramma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in de praktische toepassing van computerhardware en -software. Het vermogen om op een logische, stapsgewijze manier een probleem te doordenken, is erg belangrijk op dit gebied, net als een oprechte interesse in praktische laboratoriumactiviteiten. Middelbare schoolstudies zouden zich moeten concentreren op wiskunde, computertoepassingen, natuurwetenschappen met verwante laboratoriumactiviteiten en schriftelijke en mondelinge communicatie.

uitrusting

Laboratoriumfaciliteiten die worden gebruikt in het computersysteemtechnologieprogramma bieden een praktische leeromgeving met ultramoderne apparatuur en software. Tot de faciliteiten behoren goed uitgeruste computerlaboratoria met software waarmee programma's, databasesystemen, website-inhoud en andere applicaties kunnen worden ontwikkeld. Het computernetwerklaboratorium is toegewijd aan realistische, praktische ervaring met het installeren, configureren en programmeren van netwerkhardware en -software.

Computersysteemtechnologie richt zich op het gebied van programmeren, netwerken, computerhardware en commerciële software. Het curriculum van de Kansas State Polytechnic ontwikkelt het programmaontwerp en probleemoplossend vermogen van de studenten om te gebruiken in meerdere computerprogrammeertalen. Een capstone-project van twee semesters stelt studenten vervolgens in staat deze vaardigheden te perfectioneren en in een realistisch computersysteem te implementeren.

Faculteit blijft verbonden met de huidige trends in technologie door onderzoek te doen en hun bevindingen in de klas te verwerken. Hun sectorervaring en professioneel netwerk zorgen ervoor dat studenten volledig voorbereid zijn om de overstap naar het personeel te maken.

Afgestudeerden met een computertechnologie kunnen hun opleidingsexpertise in loopbanen toepassen als programmeurs, systeembeheerders, gegevensbeheerders, webontwikkelaars en IT-ondersteuning.

Academisch Curriculum

Het curriculum van computersysteemtechnologie bouwt voort op de fundamenten van de informatica en past deze concepten toe in de hedendaagse zakelijke omgeving. Alle studenten volgen inleidende lessen in besturingssystemen, computerhardware, programmeren en netwerken. Het curriculum bevat een keuzevak waarmee studenten een nadrukgebied kunnen selecteren bij het programmeren of netwerkbeheer.

Computersysteemtechnologie (pdf)

Carrièremogelijkheden

Een belangrijke factor in computersystemen of webontwikkelingstechnologie is voor studenten die weten hoe ze computers kunnen maken om problemen op te lossen en informatie te verwerken, in plaats van alleen maar computertechnologie te gebruiken. Coursework biedt een goed begrip van computerprogrammeringstoepassingen, databasebeheer, computernetwerken en besturingssystemen, evenals cursussen op het gebied van wetenschappen, wiskunde, communicatie en bedrijfskunde.

Gerelateerde carrièetitels

Computer programmeur
Computersysteemtechnicus
Local area network manager
Technische ondersteuning persoon
webontwikkelaar110085_Facilities_PolytechnicFrontGate_EDITED.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family!

Do you want to study for an undergraduate or graduate degree? Improve your English? Fulfill your dream of studying in the United States and become a part of the K-State family! Lees Minder