Computertechniek

University of Central Florida

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Computertechniek

University of Central Florida

computertechniek

Computer Engineering (CPE) voorschotten mensheid door verbetering van de onderliggende digitale hardware, het berekenen van netwerken en productie software systemen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Als een technische discipline, het zich richt op de afweging van Execution Throughput versus Hardware / Software / energiekosten van alle soorten computers vanaf draagbare embedded apparaten en miniatuur sensor nodes, omhoog door supercomputers.

Zo fundamenteel computeronderdelen en de theorie ten grondslag liggen aan de werking ervan worden benadrukt, en vervolgens versterkt door het laboratorium design projecten. Deze opleiding bereidt afgestudeerden voor een succesvolle, winstgevende en levenslange loopbaan in de computer systemen ontwerpen, mobiele en embedded computing apparaten, sensornetwerken, herconfigureerbare logica, software engineering, en machine intelligence toepassingen.

De Undergraduate Catalog is de officiële bron van de diploma-eisen voor alle undergraduate programma's op basis van het jaar kunt u UCF worden geaccepteerd.

Computer Engineering studenten UCF ervaring verschillende voordelen:

 • In 2014, US News and World Report gerangschikt CpE programma's op UCF als 58 van de 94 scholen op nationaal niveau.
 • hardware laboratoria state-of-the-art, software design projecten, embedded systemen kits en design tools worden gebruikt in de hele UCF CpE programma.
 • Een twee-semester opeenvolging van Senior Design for UCF CpE studenten in staat stelt deelname aan een realistische multidisciplinaire hardware en software team een ​​spannende real-life operationele systeem te ontwerpen, als sluitstuk leerervaring.
 • UCF CPE faculteit aanbod Onderzoek Ervaringen voor gegradueerden (Reus) in een verscheidenheid aan onderwerpen zoals Intelligent Systems en Machine Learning.
 • Een versnelde BS - MS opleiding CPE beschikbaar voor gekwalificeerde UCF studenten.
 • UCF student organisaties zoals Eta Kappa Nu (de Electrical and Computer Engineering Honor Society), het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) Student Chapter, Robotica Club, Vrouwen in EECS hoofdstuk, en de mogelijkheden voor deelname aan Southeastcon Student Competitions bieden UCF CpE studenten face-to-face mogelijkheden met deskundigen benadrukken relevante technische carrière ervaringen.
 • CpE studenten van UCF kunnen zich aanmelden voor toegang tot de UCF-EXCEL programma waarin toegewijde docenten, medewerkers, en ervaren de studenten op verschillende niveaus te helpen inkomende ingenieursstudenten in de toepassing van wiskundige en wetenschappelijke concepten.
 • CPE programma op UCF is gehuisvest in het Harris Corporation Engineering Center: een ultra high-tech gebouw met een overvloed aan nieuwe apparatuur, computers, en laboratoria.
 • CPE programma op UCF heeft een uitgebreide geschiedenis van afstuderen studenten met goed verhandelbare vaardigheden verspreid over hardware, software en netwerken voor arbeidsplaatsen regionaal zoals die met werkgevers in de UCF Research Park en Quadrangle omhoog door top-tien technologische bedrijven op nationaal niveau.

programma-informatie

De Computer Engineering programma is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET), dat is een gespecialiseerde accrediteren boord erkend door de Raad op Postsecondary Accreditatie (COPA) en het Amerikaanse ministerie van Onderwijs.

De volgende Academische Programma-informatie wordt verzameld uit de UCF catalogus, de Undergraduate Beleid en Procedures Manual en de procedures van het programma in EECS. Deze website moet niet een juridisch document worden beschouwd, is niet noodzakelijk volledig en is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

Alle UCF studenten moeten een 36-urige General Education Program (GEP) eis te voldoen. Het GEP wordt automatisch voldaan door studenten met een eerdere BS van een geaccrediteerde instelling of een AA-diploma van een Florida community college. Raadpleeg de UCF catalogus voor specifieke details. Studenten moeten voltooien 128 semester uren werk natuurlijk en voldoen aan alle University en Computer Engineering programma-eisen een BS in Computer Engineering verdienen.

Elke student die een BS ontvangen - MS (5-jarige opleiding), een double-major of om een ​​tweede bachelor's degree in Computer Engineering (CPE) te zoeken moet de UCF catalogus en het KOC coördinator, gelegen in het departement van raadplegen Elektrotechniek en Informatica. Een student moet een officiële CpE belangrijk om de BS Computer Engineering graad of de BS te verdienen - MS versnelde graad in CpE.

Foreign Language & Multiculturele Eisen

Foreign Language Toelatingseis: Om te worden toegelaten tot de universiteit, de staat Florida vereist twee jaar van de middelbare school een vreemde taal (of gelijkwaardig). Dit is de zogenaamde "Foreign Language toelatingseis". In sommige gevallen, studenten die niet over twee jaar van vreemde talen op de middelbare school voorlopig worden toegelaten, maar ze moeten de eisen voldoen voor het afstuderen.

Foreign Language Afstuderen Eis: Alle studenten moeten vaardigheid in een toetsbare vreemde taal aan te tonen (zie UCF catalogus voor de definitie van "testbaar") gelijk is aan het succesvol afronden van een jaar op het college-niveau. Als alternatief kan de student aan deze eis te voldoen door de succesvolle afronding van de equivalente opleiding werk. In het geval van niet-toetsbare talen, kan de eis worden voldaan door de documentatie via het Bureau van Undergraduate Studies.

cursus Eisen

Lower Division Verplichte vakken (totaal 32 uur)

 • EEL 3004C elektrische netwerken 3 hrs
 • EEL 3123C netwerken en systemen 4 uur
 • EEE 3307C Electronics I 4 hrs
 • EEE 3342C Digital Systems 3 hrs
 • EEL 3801 Computer Organization 3 hrs
 • EGN 3211 Technische Analyse & Comp. 3 hrs
 • COP 3502 Informatica I 3 hrs
 • COP 3503 Informatica II 3 uur
 • COP 3330 Object Oriented Programming 3 hrs
 • COT 3100 Inleiding tot Discrete Structuren 3 uur

Ondersteunende cursussen (totaal 36 uur)

 • MAC 2311 Calculus w / analytische meetkunde I 4 hrs
 • MAC 2312 Calculus w / analytische meetkunde II 4 uur
 • MAC 2313 Calculus w / analytische meetkunde III 4 uur
 • MAP 2302 differentiaalvergelijkingen 3 hrs
 • EGN 3310 Technische Analyse Statics 3 hrs
 • EGN 3321 Technische Analyse Dynamics OR 3 hrs
 • EGN 3358 Thermo Fluids-Heat Transfer
 • STA 3032 Kansrekening en Statistiek voor ingenieurs 3 uur
 • PHY 2048C Physics for Engr. & Sci. I 4 hrs
 • PHY 2049C Physics for Engr. & Sci. II 4 hrs
 • CHS 1440 Beginselen van de chemie 4 uur

Upper Division verplichte vakken (22 uur)

 • COP 4331 processess voor Object-Oriented Software Development 3 hrs
 • COP 4600 Besturingssystemen 3 hrs
 • EEL 4742C Embedded Systems 4 uur
 • EEL 4768 Computer Architecture 3 hrs
 • EEL 4781 Computer Comm Networks 3 hrs
 • EEL 4914 Hoger Ontwerp I 3 hrs
 • EEL 4915L Hogere Ontwerp II 3 uur

Technische Keuzevakken (9 uur) *

Nine (9) extra uren van de EEA of EEL 4000- en 5000-niveau elektrische of computer engineering cursussen. Of informatica cursussen. Voor meer informatie, bekijk de Computer Engineering en Elektrotechniek Technische keuzevakken List. Niet meer dan één (1) uur onafhankelijke studie computertechniek worden gebruikt.
* 11 uur voor de overdracht studenten.

Voor meer informatie, bekijk het KOC Degree Requirement testpagina, die moet worden gebruikt als leidraad en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving. Voor doorstromers, gebruik CPE Degree Transfer Requirement testpagina.

De ECE Undergraduate Office zal altijd de meest actuele informatie.

Speciale Departementale Eisen

Grade Vereisten: Cursussen in engineering kern vereisen een graad van C (2,0) of beter. Een minimum GPA van 2,25 nodig is de computer engineering majorvakken.

Departementale Residency Eis: Ten minste 32 uur van computer engineering cursussen moeten in de ECE bij UCF worden afgerond.

CpE Overdracht van Credit: Cursussen met een gemeenschappelijke koers aantal genomen op elk Florida State University System (SUS) instelling of Florida community college zijn automatisch overdraagbaar. Studenten met een Bachelor of Science van een geaccrediteerde instelling of een Associate of Arts diploma van een Florida SUS instelling of Florida community college automatisch voldoen aan de GEP. Vervangingen voor GEP moet worden goedgekeurd door de Academic Services, Millican Hall (MH) 210.

Vervangingen voor computer engineering eisen zijn op een cursus per cursus basis en moet door de CpE Undergraduate coördinator worden goedgekeurd. Instructies voor dit proces zijn in de ECE undergraduate suite in Harris Corporation Engineering Center (HEC 345). De beslissing wordt meestal gebaseerd op de mate van overeenstemming van de twee cursussen, zowel qua inhoud en niveau van de presentatie. Ongeacht de overdracht van het krediet, moet de universiteit en de School ingezetenschap eisen worden voldaan.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orlando, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Orlando, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan