Computertechnologie

The College At Brockport State University Of New York

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Computertechnologie

The College At Brockport State University Of New York

Computerwetenschap is de theorie en praktijk van de berekening. Een computerwetenschapper creëert nieuwe hardware en software die efficiënter, effectiever en betrouwbaarder is. Op The College at Brockport trainen de Advanced Computing (AC) en de Software Development (SD) Tracks of the Computer Science (CSC) studenten in duurzame fundamentele principes van computergebruik, met de juiste blootstelling aan moderne hardware / softwareproducten en -toepassingen. De nadruk ligt op het oplossen van computerproblemen en de ontwikkeling van nieuwe software en hardware.

Het Advanced Computing Track van de Computer Science major is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission van ABET, http://www.abet.org. Deze track wordt aanbevolen voor studenten met een sterke voorbereiding in wiskunde en wetenschappen. De Software Development Track wordt aanbevolen voor transferstudenten en double majors met interesse in softwareontwikkeling.

Nuttige informatie voor studenten, zoals loopbaanbegeleiding, advies, voorbeeldstudieplannen, studentenprijzen en beurzen is te vinden op de website van de afdeling.

Wat je leert

We geven les aan de volgende generatie computerwetenschappers en ontwikkelaars. Studenten leren problemen op te lossen en oplossingen te ontwikkelen die efficiënt, effectief en betrouwbaar zijn.

Studenten kunnen kiezen uit twee tracks die aansluiten op hun interesses: Advanced Computing Track (geaccrediteerd door ABET) of Software Development Track.
Het Advanced Computer Track is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission van ABET. Studenten met een sterke achtergrond in wiskunde en wetenschap zijn geweldig voor dit programma. Het Software Development Track wordt ook vaak als een tweede major gebruikt.

Leerplan

Het veld informatica is snel aan het veranderen. Onze programma's zijn rigoureus en grondig, zodat onze studenten bereid zijn om aan de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen.
We moedigen onze studenten aan om onderzoekservaringen, onafhankelijke studies, stages en studieprogramma's in het buitenland te volgen.

Toelatingsvoorwaarden

We raden aan eerstejaars aanvragen in te dienen in oktober of begin november. We beslissen uw opname zodra u uw aanvraag hebt voltooid.

Volgende deadline voor overdracht van studenten

Herfst semester: 1 augustus

Career Outlook

Vandaag de dag hebben werkgevers meer dan ooit behoefte aan afgestudeerden met een sterke basis in de grondslagen van de computerwetenschappen en gespecialiseerde computervaardigheden.
Afgestudeerden zijn succesvol afgestudeerden programma's begonnen en hebben een baan gevonden bij bedrijven zoals Amazon, Calero Software LLC, Excellus BCBS, Google, Harris, Wegmans en Xerox.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 20, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Verenigde Staten - Rochester, New York
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates