Computertechnologie

University of Central Florida

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Computertechnologie

University of Central Florida

computer science

Een Computer Science is de basis voor veel van 's werelds meest opwindende en winstgevende carrière. Computer Science benadrukt de wiskundige en theoretische grondslagen van de informatica, in plaats van het onderwijzen van specifieke technologieën. Een enorme aantal mogelijkheden in een verscheidenheid van terreinen wacht gediplomeerden in computerwetenschappen, waaronder robotica, computer gaming, virtual reality, computer vision, convergentie van de media, digitaal, evolutionaire computing, computer architectuur en nog veel meer.

INFORMATICA VOORDELEN

 • De UCF Programming Team is een van de beste in de wereld! CS teams jaarlijks deelnemen aan International Programming Contest van de ACM, en onze CS team heeft een ongeëvenaarde staat - afwerking in elk jaar van de regio top drie Zuidoost sinds 1982! CS teams hebben verdiend vijf top-10 finishes van 6.000 teams wereldwijd.
 • CS heeft prestigieuze onderzoeksprogramma's voor studenten (Reus). CS heeft een NSF REG-site in het Computer Vision sinds NSF begon het programma in 1987.
 • De Association for Computing Machinery (ACM) student hoofdstuk, aanvullend onderzoek Ervaringen voor gegradueerden (Reus), IEEE Computer Society en UPE Informatica Honor Society en de CS Stichting Exam alle real-life voordelen, waaronder netwerken, face-to-face ontmoetingen met deskundigen en carrière-ervaring.
 • nieuwe huis van het departement is de Harris Corp. Engineering Center - een ultra high-tech gebouw met revolutionaire apparatuur, computers en labs voor studenten.
 • De Computer Science Foundation examen is een kwalificatie-test alle CS majors moeten passeren om naar het hoogste niveau CS cursussen. Nationaal, alleen UCF's CS-programma maakt gebruik van een test op deze manier aan haar studenten te kwalificeren. Het examen heeft betrekking op probleemoplossende technieken, algoritmen, abstractie, bewijzen en taalvaardigheden. De tests worden gehouden elk semester, en het examen helpt zorgen voor het succes van onze studenten. Het is een belangrijke CV builder en een functie vele partners uit de industrie te markeren als primaire reden dat ze willen CS afgestudeerden huren bij onze afdeling CS.
 • Een uitgebreide beschrijving van onze computer faciliteiten, docenten expertise en vakbeschrijvingen zijn te vinden in de aangrenzende tabs hierboven.
 • De Computer Science BS-programma is geaccrediteerd door de Computing Accreditatie Commissie van ABET, 111 Market Place, Suite 1050, Baltimore, MD 21202-4012, telefoon: (410) 347-7700.
 • CS heeft een site voor een REG-programma in de computer vision sinds het begin van de REG door NSF in 1987 geweest. Tijdens de laatste twee decennia, bijna 200 studenten van verschillende scholen in het hele land hebben deelgenomen aan dit programma. NSF heeft de financiering voor de CS Computer Vision Lab REG-programma verlengd tot en met 2008. PI's over dit project zijn Drs. Mubarak Shah, en Niels da Vitoria Lobo.

Computer Science Program

De volgende informatie wordt verzameld uit de UCF catalogus, de Undergraduate Beleid en Procedures Manual en de procedures van het programma in CS. Deze webpagina moet niet een juridisch document worden beschouwd, is niet noodzakelijk volledig en is onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

Alle UCF studenten moeten een 36-urige General Education Program (GEP) eis te voldoen. Het GEP wordt automatisch voldaan door studenten met een eerdere BS van een geaccrediteerde instelling of een AA-diploma van een Florida community college. Raadpleeg de UCF catalogus voor specifieke details. Studenten moeten 120 uur semester van het werk natuurlijk compleet met een Grade Point Average (GPA) van ten minste 2,00 en voldoen aan alle University en Informatica programma-eisen een BS in Computer Science te verdienen.

Elke student die een BS + MS graad te ontvangen in CS, een double-major of om een ​​tweede bachelor moet de UCF catalogus en de CS-coördinator raadplegen zoeken. Een student moet een officiële CS belangrijk om de computer science graad te verdienen zijn.

Foreign Language & Multiculturele Eisen

Er zijn twee verschillende zaken met betrekking tot de vreemde talen. Om te worden toegelaten tot de universiteit, de staat Florida vereist twee jaar van de middelbare school een vreemde taal (of gelijkwaardig). Dit is de zogenaamde "Foreign Language toelatingseis". In sommige gevallen, studenten die niet over twee jaar van vreemde talen op de middelbare school voorlopig worden toegelaten, maar ze moeten de eisen voldoen voor het afstuderen.

Foreign Language Graduation Eis: Alle studenten moeten vaardigheid te tonen in een toetsbare vreemde taal (zie UCF catalogus voor de definitie van "testbaar") gelijk is aan het succesvol afronden van een jaar op het college-niveau. Als alternatief kan de student aan deze eis te voldoen door de succesvolle afronding van de equivalente opleiding werk. In het geval van niet-toetsbare talen, kan de eis worden voldaan door de documentatie via het Bureau van Undergraduate Studies.

Informatica studenten die de Foreign Language toelatingseis kan de Vreemde Talen Graduation eis te voldoen door het nemen van een cursus uit een lijst van de multiculturele of college-niveau taalcursussen tevreden. Degenen die nog niet de Foreign Language toelatingseis hebben voldaan moeten twee (2) semesters van één vreemde taal te voltooien op HBO niveau. Dit tegelijkertijd voldoet aan zowel de toelating en afstuderen eisen.

Zie de Computer Science Foreign Language Requirement of Multiculturele cursussen document voor een actuele lijst van cursussen die deze multiculturele eis te voldoen.

Computer Science Cursus Eisen

Computer Science Core (54 uur)

De CS Core curriculum bestaat uit twee elementen: Basis Kern van 21 uur en ondersteunende cursussen van 33 uur. Er is ook speciale CS mate eisen hieronder beschreven.

Basic Core (Total 21 Hours)

 • CDA 3103 Computer Logic and Organization
 • COP 3223 Inleiding tot programmeren met C
 • COP 3330 Inleiding tot OO programmeren met Java
 • COP 3502 Computer Science I
 • COP 3503 Computer Science II
 • COP 3402 Systems Software
 • COT 3100 Inleiding tot Discrete Structuren
 • COT 3960 CS Foundation Exam (0 krediet uur)

Ondersteunende cursussen (Total 33 Hours)

 • MAC 2311 Calculus w / analytische meetkunde I
 • MAC 2312 Calculus w / analytische meetkunde II
 • STA 2023 statistische methoden I
 • PHY 2048C Physics for Engr. & Sci. ik
 • PHY 2049C Physics for Engr. & Sci. II
 • Twee (2) Science Courses1
 • ENC 3241 Technisch Rapport Schrijven
 • CIS 3360 Veiligheid in Computing

1 Deze moeten cursussen die door de respectieve wetenschap majors, zoals BSC 2010 BSC 2011, CHM 2045 of CHM 2046. (8 cr)

Upper Division verplichte vakken (21 uur)

 • COP 4331 Procs. voor OO Ontwikkeling
 • EEL 4768 Inleiding tot Computer Architecture
 • COP 4020 programmeertalen
 • COP 4600 Inleiding tot Besturingssystemen
 • COT 4210 Discrete Computational Structures
 • COP 4934 Hoger Ontwerp I
 • COP 4935 Hoger Ontwerp II
 • Studenten moeten een 2,5 GPA in bovenstaande cursussen te verdienen.

Beperkt Keuzevakken (15 uur)

Nine (9) extra uren van de 4000- en 5000-niveau informatica cursussen. Een gedeeltelijke lijst van dergelijke keuzevakken omvat: CAP 4020, CAP 4453, CAP 4630, CGS 5131, COP 4520, COP 4516, COP 4710, COT 4110, COT 4500, CIS 4313, en het GOS 4363. Niet meer dan drie (3) uren zelfstudie in de informatica kunnen worden gebruikt. (3 Zie SCAN Minor.) Zes (6) uur wiskunde of statistiek, exclusief zelfstudie. Natuurlijk werk moet worden gekozen uit STA, MAP, MAA, MAD, MAS voorvoegsels op de 4000 of 5000-niveau en MAC 2313, MAP 2302, MAS 3105 en MAS 3106.

Speciale Departementale Eisen

CS Foundation Examen: Voorafgaand aan het nemen COP 4331 en COP 4600 (en verder), studenten moet voldoen aan de Foundation examen, die probleemoplossende technieken, algoritmen, abstracties, bewijzen, het programmeren van vaardigheden, enz. Bestrijkt Typisch, worden de studenten verwacht dat de Stichting examen af ​​te leggen in hetzelfde semester ze compleet COP 3502 en COT 3100.

Grade Vereisten: All-afdeling verplichte vakken (in de punten 1, 2 en 3 hierboven vermeld) moet worden genomen met een "C" grade of hoger. Een minimum GPA van 2.5 is vereist in de in punt 2 hierboven genoemde cursussen.

Departementale Residency Eis: Ten minste 24 uur van de informatica cursussen moeten worden ingevuld in de afdeling CS bij UCF (18 uur van deze in regelmatig geplande 4000- en 5000-level cursussen en zes (6) van deze in de 3000- en 5000-niveau).

Overdracht van Credit

Cursussen met een gemeenschappelijke koers aantal genomen op elk Florida State University System (SUS) instelling of Florida community college zijn automatisch overdraagbaar. Studenten met een Bachelor of Science van een geaccrediteerde instelling of een Associate of Arts diploma van een Florida SUS instelling of Florida community college automatisch voldoen aan de GEP. Vervangingen voor GEP moet worden goedgekeurd door de Academic Services, Millican Hall (MH) 210.

Vervangingen voor de afdeling eisen zijn op een cursus per cursus basis en moet door de CS Undergraduate coördinator worden goedgekeurd. Instructies voor dit proces zijn in de EECS Undergraduate Adviseren Suite: Harris Corporation Engineering Center (HEC 345). De beslissing wordt typisch gebaseerd op de mate van overeenstemming van de twee gangen zowel de inhoud van het niveau van presentatie. Ongeacht de overdracht van het krediet, moet de universiteit en de School ingezetenschap eisen worden voldaan.

Foundation examen

Voorafgaand aan het nemen cursussen buiten elementaire kern eisen, moeten de studenten een stichting examen (COT 3960), die probleemoplossende technieken, algoritmen, abstractie, proefdrukken en programmeertaal vaardigheden dekt passeren. Tests zullen elk semester worden toegediend. Raadpleeg de computer science website voor meer informatie over de stichting examen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Orlando, Florida
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Orlando, Florida
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan