Creatieve media management BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford

The Manchester College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Creatieve media management BSc (Hons) gevalideerd door de Universiteit van Salford

The Manchester College

Wat is de Creative Media Management BSc (Hons) Gevalideerd door Salford University cursus over?

Deze cursus is een BSc top-up graad ontworpen om personen te laten kennismaken met het bedrijfsleven in de media, digitale en creatieve industrie. Het ontwikkelt zakelijke en ondernemende vaardigheden en biedt de kennis die nodig is om de sprong te maken van creatieve student om creatief therapeut te maken. Het is bedoeld voor iedereen die wil om hun eigen creatieve bedrijf te starten of een aanvraag voor leidinggevende functies in organisaties met een creatieve focus.

De inhoud van deze cursus is gericht op het verbeteren van de inzetbaarheid en het ontwikkelen van business en management vaardigheden. Studenten zijn in staat om een ​​bepaald gebied van belang te bestuderen binnen de media, digitale, of creatieve industrie, terwijl het ontwikkelen van vaardigheden in onderzoek, probleemoplossende en communicatie.

Onderwerpen zijn onder meer:

  • Business-en managementvaardigheden - Innovatie en ideeën genereren - Special Event Management - Finance voor niet-financiële managers - Mensen en project management

Studenten worden beoordeeld op essays, praktische opdrachten, examens, presentaties, case studies, programma voorstellen, portefeuilles, een reflecterende tijdschrift interview transcripties en broadcast projecten.

Wat zal ik in staat zijn om te doen nadat ik deze opleiding heb afgerond?

Het duidelijkste progressie route voor verdere studie is de MSc Media en creatief beheer, aangeboden door de Universiteit van Bolton. Succesvolle studenten zal worden uitgerust om het opzetten van hun eigen bedrijf, als zelfstandige of een aanvraag voor leidinggevende banen in de creatieve industrie.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Manchester, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates