Cybersecurity Major

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De major van de universiteit van Tampa op het gebied van cyberbeveiliging is een geavanceerd programma dat studenten leert de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie en informatiesystemen te beschermen die moderne organisaties ondersteunen. Studenten krijgen een uitgebreide opleiding die zich richt op zowel de fundamenten van informatiesystemen als geavanceerde onderwerpen op gebieden zoals netwerkbeveiliging, cryptografie, risicobeheer, beveiligingsbeheer, bedrijfscontinuïteit, beveiligingsarchitectuur, fysieke beveiliging en kritieke infrastructuren. Een minor cybersecurity en een master cybersecurity worden ook aangeboden.

Wat zal je leren?

De hedendaagse samenleving vertrouwt op een enorme reeks wereldwijde netwerken en informatiesystemen om organisaties te leiden, kritieke infrastructuren te ondersteunen en te communiceren. Deze netwerken zijn van vitaal belang voor onze economie, transport- en energiesystemen, de overheid en nog veel meer. Netwerkkwetsbaarheden kunnen persoonlijke en zakelijke informatie in gevaar brengen en de economische groei verstoren. Cybersecurity-professionals helpen deze systemen te beschermen en dragen aanzienlijk bij aan het succes en de stabiliteit van organisaties.

UT's belangrijkste in cybersecurity is een geavanceerd programma dat studenten leert om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie en informatiesystemen die moderne organisaties ondersteunen te beschermen. Studenten ontvangen een uitgebreide opleiding die zich richt op zowel de fundamenten van informatiesystemen als geavanceerde onderwerpen op het gebied van netwerkbeveiliging, cryptografie, risicobeheer, beveiligingsbeheer, bedrijfscontinuïteit, beveiligingsarchitectuur, fysieke beveiliging en kritieke infrastructuren. Studenten oefenen hun vaardigheden met behulp van industrie-standaard tools en software in cybersecurity labs van UT. Dankzij een speciaal netwerk kunnen ze in realtime oefenen en onderzoek doen. Een minderjarige in cybersecurity wordt ook aangeboden.

Niet-gegradueerde studiepunten

 • Applicatie ontwikkeling
 • IT- en cloudinfrastructuur
 • Informatiebeveiligingsprincipes
 • Risicobeheer en compliance
 • Netwerkbeveiliging en cryptografie
 • Fysieke en operationele beveiliging
 • Penetratietests en ethisch hacken
 • Management informatie systemen
 • Voorbereiding professionele certificeringstest
 • Cybersecurity-sluitsteen

Internationaal erkend programma

Het Sykes College of Business is geaccrediteerd op undergraduate- en graduate-niveau door AACSB International (de Association of Advance Collegiate Schools of Business), een eer die slechts zes procent van de business schools wereldwijd heeft. Het is beoordeeld door een top-85 afgestudeerde business school in de VS door Bloomberg Businessweek, en is sinds 2007 door The Princeton Review uitgeroepen tot een van de beste business schools ter wereld.

UT heeft ook het onderscheid verdiend als een van de eerste en enige Amerikaanse universiteiten die ISO / IEC 27001 zijn: 2013 gecertificeerd in informatiebeveiliging, human resources, management van informatietechnologie en het Sykes College of Business Information Security Lab (IS 609052).

Veiligheidscertificeringen

Een belangrijk kenmerk van UT cybersecurity major is dat het studenten voorbereidt op professionele veiligheidscertificeringen en aanwijzing, zoals het Certified Information Systems Security Professional (CISSP) examen. Het programma biedt studenten ook uitgebreide praktische ervaring met het gebruik van industriestandaard tools in een modern cybersecurity lab.

Cybersecurity Lab

Het nieuwe cybersecurity-lab is een ultramoderne faciliteit waar studenten toegang hebben tot de nieuwste technologische ontwikkelingen. Het lab biedt een unieke kans om praktijkervaring op te doen met firewalls, servers of virtuele machines in te stellen op een van de 60 werkstations. Alle apparaten zijn gescheiden op een apart netwerk, zodat studenten ethisch kunnen hacken in een veilige omgeving.

Carrière Outlook

De vraag naar gecertificeerde beveiligingsprofessionals zal naar verwachting toenemen naarmate de wereldwijde handel en de moderne samenleving in toenemende mate afhankelijk worden van informatiesystemen en aanverwante technologieën. Volgens het US News and World Report en het Cisco Security Security Report 2014 zijn de gemiddelde salarissen landelijk $ 91.210, en is er een wereldwijd tekort aan professionals op het gebied van informatiebeveiliging bij 1 miljoen openingen, zelfs terwijl cyberaanvallen en datalekken elk jaar toenemen. Het innovatieve programma van de UT bereidt studenten voor op leiders in het groeiende gebied van cyberbeveiliging en in dienst van vooraanstaande organisaties wereldwijd.

Admissions

Lokale eerstejaars opnames

 • Officiële transcriptie van de middelbare school of middelbare school of GED-resultaten
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • SAT- en / of ACT-scores
 • Ingevuld begeleidingsadviseur aanbevelingsformulier of aanbevelingsbrief van een leraar (niet vereist als u meer dan twee jaar geleden bent afgestudeerd aan de middelbare school)
 • opstel
 • Officiële hogeschool / universiteit transcripties voor alle credits voltooid

Niet-gegradueerde internationale toelating

Met studenten die uit meer dan 100 landen zijn ingeschreven, beschouwt de UT trots studenten van over de hele wereld voor toelating tot eerstejaarsstudent of overdracht. Een bewijs van Engelse taalvaardigheid is vereist. (Dit wordt afgezien voor internationale studenten uit het Gemenebest Caribisch gebied, Bermuda, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.)

Studenten moeten solliciteren via de online applicatie van UT. Om de aanvraag van een student te beoordelen, moet de universiteit het volgende ontvangen:

 • Officiële transcripties voor alle cursussen op de middelbare school of hogeschool, met cijfers vertaald in het Engels ("Official" betekent dat je je school moet vragen om je transcript rechtstreeks naar het toelatingsbureau van de UT te sturen. Stuur als dat niet mogelijk is een kopie die is gecertificeerd door uw school als een 'echte kopie' van het origineel nadat het is gekopieerd. Een ambtenaar op uw school moet het document ondertekenen als 'echte kopie van het origineel'.)
 • $ 40 niet-terugbetaalbare aanvraagkosten
 • Essay, geschreven in het Engels (niet vereist als je al bent afgestudeerd aan de middelbare school en een aantal studiepunten hebt afgerond)
 • Ingevuld formulier begeleidingsadviseur (alleen eerstejaars studenten)
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid (stuur een van de volgende documenten in):
  • TOEFL: de minimaal acceptabele score is 550 of 213 (computergebaseerd) of 79 (internetgebaseerd)
  • IELTS: International English Language Testing System - minimum cijfer van 6.5
  • Succesvolle afronding van het Engels 112-certificaat aangeboden door ELS Language Centers vergezeld van een aanbevelingsbrief van een beheerder en een Engelstalig voorbeeld van 500 woorden
 • Bewijs van beschikbare middelen om uitgaven voor het eerste studiejaar te dekken
 • Essay (alleen eerstejaars studenten)
 • Kopie van biografische pagina van uw paspoort (indien beschikbaar)
 • International Student Clearance Form (als je momenteel in de VS studeert)

Internationale studenten die voldoen aan de toelatingseisen, maar extra Engelstalige training nodig hebben voordat ze als voltijdstudent kunnen beginnen, kunnen zich inschrijven voor een van de verschillende ESL-programma's.

Internationale studenten moeten ook het bewijs leveren van beschikbare middelen om hun eerste studiejaar en elk volgend jaar te dekken. Uitzonderlijke nieuwe studenten met uitstekende academische prestaties ontvangen gedeeltelijke beurzen ($ 4.000 - $ 7.000 per academisch jaar), die slechts een klein deel van de totale kosten dekken. Studenten kunnen tot 20 uur per week op de campus werken.

Na toelating tot de universiteit en een bevredigende afronding van de financiële staat, wordt een I-20-formulier gestuurd naar aanvragers van het toelatingsbureau van de UT. Aanvragers moeten het I-20-formulier, een kopie van hun acceptatiebrief en financiële verklaring naar de dichtstbijzijnde Amerikaanse ambassade of consulaat brengen. Na een interview beslist de ambassade of het consulaat of een F-1 studentenvisum kan worden afgegeven. Om de Verenigde Staten binnen te komen, hebben studenten dit visum nodig in hun paspoort en het I-20-formulier. Studenten mogen het land niet binnen met een toeristenvisum met de bedoeling om in de VS te studeren

Het personeel van het Office of International Programs helpt studenten met informatie, oriëntatie en advies bij aankomst over academische, sociale, culturele en werkgelegenheidsaangelegenheden.

Opmerking: voor speciale omstandigheden kan aanvullende documentatie vereist zijn in alle categorieën.

Deadlines voor toelating

De deadlines voor Bachelors zijn als volgt:

 • 15 november - deadline voor vroege actie I; beslissing uiterlijk 15 december.
 • 15 januari - deadline voor vroege actie II; beslissing uiterlijk 15 februari.
 • 1 maart - Termijn voor een regelmatige beslissing; beslissing vóór 1 april.
 • 2 maart - Aanvragen voltooid na 1 maart worden steeds geëvalueerd.

Gemiddelde kosten voor voltijdstudenten

Collegegeld (12-18 credit-uren per semester):

Totaal:

$ 19.584
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB acc ... Lees meer

The University of Tampa’s Sykes College of Business is a leading private institution focused on the development of tomorrow’s global leaders. Our commitment to excellence is reflected in our AACSB accreditation — a recognition that places us among the top 5 percent of graduate business schools worldwide. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited