dansvoorstelling

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Dance Performance

De dans beroep is het ontwikkelen en veranderen. Bij Doch wij zien dit als een uitdaging en een stimulans voor de flexibiliteit die nodig is voor een hedendaagse dans programma te bevorderen. Het wordt bevorderd in een omgeving waar artistieke methoden worden ondervraagd en de rol van de danser wordt kritisch beoordeeld en opnieuw gedefinieerd. Wij bieden een dansprogramma dat de student in staat stelt om zijn of haar visie te realiseren voor een carrière in de dans.

&nbsp

Een student in de Bachelor-programma in Dance Performance krijgt drie jaar onderricht in hedendaagse dans, artistieke creatie en prestaties. De student werkt aan de ontwikkeling zijn of haar fysieke en intellectuele potentieel in relatie tot verschillende praktijken. In de ontmoeting met professionele dansers, kennis en methoden worden onderwezen die het mogelijk maken om te werken in verschillende artistieke richtingen.Na het afronden van je studie, wordt de student goed voorbereid aan de slag als zelfstandig kunstenaar in een verscheidenheid van prachtige kunst. Verschillende praktijken, esthetiek en uitdrukkingen worden getest in samenwerking met kunstenaars. Dit voegt inzicht in de verschillende houdingen ten opzichte van beweging, werkmethoden, creatie, enscenering en productie. Leraren worden gerekruteerd onder professionele kunstenaars, zowel nationaal als internationaal, die helpt netwerken zowel onder professionals als op de werkplek.

Algemene toelatingseisen voor studies over de eerste cyclus niveau in het hoger onderwijs (met een vrijstelling van Zweedse *)

&nbsp

&nbsp

Specifieke toelatingseisen:

&nbsp

  • Engels B ** (veld-specifieke toelatingseisen 6 met de vrijstelling voor Sociale Wetenschappen A)
  • Een graad van Pass op de kwalificatie test
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Onze nieuwsgierigheid maakt de wereld te veranderen. Verwachting en verlangen naar voren draaien onze visie. De voorwaarde voor alle artistieke werk en onderzoek is deze wens verder te kijken dan wat ... Lees meer

Onze nieuwsgierigheid maakt de wereld te veranderen. Verwachting en verlangen naar voren draaien onze visie. De voorwaarde voor alle artistieke werk en onderzoek is deze wens verder te kijken dan wat al bekend is. Coming to Doch moet een uitdagend, ondernemend, stimulerend, soms saai, vaker leuke ervaring in een zorgzame omgeving waar alles mogelijk is en nieuwe grenzen worden geopend. Doch is geen statisch kamer, maar een goed georganiseerde chaos in continue beweging, met de aard van de kritische nieuwsgierigheid gedreven onderzoek nodig om de wereld een betere plaats en werkelijkheid in iets wat lijkt op onze dromen te maken. &nbsp Doch is de enige onderwijsinstelling in zijn soort voor dans en circus in Zweden 's systeem van hoger onderwijs.Deze prestigieuze instelling is als enige verantwoordelijk voor het instrueren van een groeiende studentenpopulatie in een breed scala van circus-en dance-gerelateerde gebieden:. Choreografie, circus, dans Pedagogiek en Dance Performance Doch is ook de plek voor mensen die al in het vak en willen om hun deskundigheid uit te breiden en bieden wij onderzoek onderwijs voor kunstenaars. Het is een dynamische en creatieve omgeving waar kunst en onderzoek hand in hand gaan. Op Doch de traditie wordt uitgedaagd door innovatie en experiment. Het is een ontmoetingsplaats voor kunst, pedagogiek en wetenschap, oude en nieuwe theoretische concepten. Populair tradities krijgen een nieuwe betekenis en nieuwe artistieke loopbaan te ontwikkelen om onze ideeën te veranderen over wat er bekend is. &nbsp Elke cursus of opleiding heeft een eigen specifieke voorkennis vereist, deze kunnen onder meer diploma's uit eerdere studies. Elke student die van toepassing is heeft het recht om zijn / haar verdiensten geëvalueerd om te zien of de informele verdiensten (e.i. niet-universitaire studies, werkervaring) zijn het equivalent van de formele verdiensten die nodig zijn voor binnenkomst of als basis van een graad. Toelatingstesten voor de school zijn veelomvattend en verschillen per opleiding of cursus. Alle onderwijs is gratis voor studenten van de EWS-landen. &nbsp Wij zijn niet te voeden voor het heden, maar voor de toekomst. Het is onze leerlingen en hun visies die de wereld zal bewegen! Lees Minder