De officiƫle bachelordiploma in fashion design

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De officiële bachelordiploma in fashion design

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Dit programma wordt onderwezen in SPAANS

De De officiële bachelordiploma in Fashion Design, Gelijk aan een universiteit Degree traint studenten in het proces van de mode-systeem: de identiteit en het merk, het ontwerp en de productie van de collectie, communicatiestrategieën, distributie en productie.

Studenten leren de conceptuele, methodologische en project tools die nodig zijn voor het ontwerp en de ontwikkeling van collecties in verschillende sectoren te gebruiken: de mannelijke en vrouwelijke Prêt-à-porter, kinderen, sportkleding, lingerie, badpakken, etc.

Professionele mogelijkheden: Mode ontwerper. Ontwerp assistent. Illustrator. Cool Hunter. Prototype manager. Product manager. Productiemanager De internationale standpunt van de loopbaan, de directe kennis van de sector en de technische opleiding te zetten studenten in hoge gekwalificeerde professionals van het ontwerp. In de creatieve projecten het concept van de mode-identiteit wordt beschouwd als vanuit verschillende perspectieven: de creatie van een merk, het ontwerp van een collectie in samenwerking met een bedrijf, de productie van een kast of de ontwikkeling van de verschillende lijnen van de collectie onder een zelfde merk filosofie .

De officiële bachelordiploma in Fashion Design biedt ook een breed optioneel met workshops en wedstrijden gespecialiseerd in de collectie design.

fashion design

De training in alle officiële undergraduate graden in Fashion Design van de IED Madrid heeft een internationale focus. Student kiest de taal (Spaans of Engels) van zijn lessen tijdens het eerste jaar in elke officiële bachelordiploma in Fashion Design. Als hij kiest voor Engels, het programma bevat klassen van het Spaans, en vice versa. De drie volgende jaren worden onderwezen in beide talen voor alle studenten met vakken in het Spaans en Engels.

Vergeet niet dat een officiële bachelordiploma in Design is het niet nodig om het toelatingsexamen voor de universiteit (PAU) passeren studeren, maar alleen onze toelatingstoetsen.

De wetenschappers van het eerste jaar van de opleiding in Fashion Design gericht op het verwerven van basisontwerp kennis (kleur, tekening), cultuur (de geschiedenis van de kunst en design) en project methodologie, die allemaal van essentieel belang bij het vaststellen van de fundamenten van een bevoegde professional in staat te werken in een van de verschillende gebieden van het ontwerp.

Academici het tweede jaar de sonde verder in de technische, culturele en project kennis van essentieel belang voor studenten om te beginnen concentreren op een specialisatie van hun keuze.

De wetenschappers van het derde en vierde jaar richten op specialisaties studenten 'creatieve fashion professionals die in staat zijn te werken in alle fasen van de industriële productie en commercialisering van producten zijn, met een stevige culturele basis en diepgaande technische kennis van de natuurlijke, kunstmatige, synthetische en technologische vezels alsmede textiel productieprocessen. Het vierde jaar wordt afgesloten met een einddiploma project, dat een weerspiegeling is van de opleiding van de studenten ', en een professionele sollicitatiebrief.

Dit programma is door de autonome regering van Madrid en de Spaanse nationale regering erkend als een officiële Degree in Fashion Design.

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,800
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan