De Officiƫle Bachelordiploma In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De Officiële Bachelordiploma In Het Interieur

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Dit programma wordt onderwezen in SPAANS

De De officiële bachelordiploma in Interior Design leidt studenten met een solide basis in de fundamenten van het ontwerpen van ruimten en het definiëren van scherpzinnige, fysieke en functionele kenmerken van het milieu.

Het programma is gebaseerd op het project proces, waar creativiteit ontmoet techniek om effectief op te lossen verschillende situaties, rekening houdend met de relatie van de gebruiker met ruimte op een emotioneel en fysiek niveau, alsmede de sociale elementen die de conditie van het milieu, het gebruik van de toegankelijkheid en duurzaamheid als design tools.

Interieur Ontwerp: conceptualisering en het ontwerp van binnen- en buitenruimtes, de vaststelling van waarden zoals functionaliteit, comfort, esthetiek, toegankelijkheid en sutainability.

Beroepsprofielen: Interieurarchitecten ontwikkelen van nieuwe bouwprojecten en renovatie van woningen, winkels, kantoren en tentoonstellingsruimtes, rechtstreeks beïnvloeden het welzijn van mensen en het verbeteren van hun omgeving.

De officiële bachelordiploma in Interior Design biedt studenten een stevige basis in het interieur en bepaalt de scherpzinnige, fysieke en functionele kenmerken van het milieu die het dichtst bij de mens: interieur en exterieur ruimten.

De wetenschappers van het eerste jaar van de opleiding in Interior Design gericht op het verwerven van basisontwerp kennis (kleur, tekening), cultuur (de geschiedenis van de kunst en design) en project methodologie, die allemaal van essentieel belang bij het vaststellen van de fundamenten van een bevoegde professional in staat te werken in een van de verschillende gebieden van het ontwerp.

Academici het tweede jaar de sonde verder in de kennis die essentieel is voor product ontwerpers, zoals vertegenwoordiging gereedschappen, productie materialen en systemen technologie, onder anderen, die van fundamenteel belang voor het initiëren van de studenten in het ontwerp van ruimten.

De wetenschappers van het derde en vierde jaar richten op specialisaties studenten als professionals die verantwoordelijk zijn voor het analyseren en steeds een deel van zowel particuliere en openbare ruimten (bedrijven, kantoren, culturele evenementen, recreatieve ruimten, hotels, enz.), Het verkrijgen van de best mogelijke prestaties door te focussen op esthetiek en diverse functionele en sociale elementen, werken aan de duurzaamheid en toegankelijkheid van ruimtes. Het vierde jaar wordt afgesloten met een einddiploma project, dat een weerspiegeling is van de opleiding van de studenten ', en een professionele sollicitatiebrief.

Dit programma is door de autonome regering van Madrid en de Spaanse nationale regering erkend als een officiële Degree in Interior Design.

CURSUS taal: Spaans

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,000 EUR
Locations
Spanje - Madrid
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Spanje - Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan