De officiƫle bachelordiploma in het ontwerpen van producten

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De officiële bachelordiploma in het ontwerpen van producten

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Dit programma wordt onderwezen in SPAANS

De De officiële bachelordiploma in Product Ontwerp leidt studenten op tot creatieve professionals met technologische en project kennis die hen in staat stelt om producten en diensten voor de consument te ontwikkelen, rekening houdend met hun interventie met het milieu. Het ontwerp van allerlei voorwerpen, industrieel of ambachtelijk geproduceerd, om ze aantrekkelijk en nuttig maken voor gebruikers. Product desingers anticiperen op de wensen en behoeften van de markt, het ontwikkelen van projecten in een resposible manier werken aan het onderzoek en de implementatie van nieuwe methoden, materialen en productieprocessen.

Beroepsprofielen: Urban en binnenlandse meubelontwerper; Product designer; Huishoudelijke producten, bad en woonaccessoires ontwerper, verlichting, speelgoed, voorwerpen, verpakking, sieraden, etc. De De officiële bachelordiploma in Design, Gespecialiseerd in Product Design, leidt studenten op om creatief, ethische en innovatieve ontwerpers, met projectuele, technologische en management vaardigheden die hen in staat stellen om producten en diensten te ontwikkelen om de kwaliteit van leven van de gebruikers en het milieu te verbeteren worden.

De vakdidactiek draait om een ​​methode op basis van de huidige economische en sociaal-culturele context, waar studenten leren over het belang van hun professionele rol, met de productie van hun eigen multidisciplinaire projecten voor onderzoek, experiment en creativiteit, het synchroniseren met andere inhoud en ondersteuning activiteiten, zoals seminars, workshops en technische, technologische, culturele en communicatie onderwerpen.

Het contact met bedrijven, ontwerpers, experts op het gebied van duurzaamheid en de industrie, en andere professionals maakt deel uit van de voortdurende ervaring genoten door de studenten.

Tegen het derde jaar kunnen studenten kiezen uit drie verschillende specialisaties: Product Home Design of Urban Design. Dit programma is door de autonome regering van Madrid en de Spaanse nationale regering erkend als een officiële Degree in Product Ontwerp. CURSUS taal: Spaans

Deze school biedt programma's in:
  • Spanish (Spain)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,000 EUR
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan