De opleiding in het ontwerp voor mode met OKAN Universiteit in Istanbul / Turkije

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De opleiding in het ontwerp voor mode met OKAN Universiteit in Istanbul / Turkije

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

De Double Bachelor's Degree (undergraduate) in Fashion Design, gezamenlijk ontworpen door de Tweede universiteit van Napels (SUN) en Okan University kunst, mode en Fashion Design Department, is gebaseerd op het delen van een semester en kunnen studenten ingeschreven aan twee Universiteit naar het derde jaar cursussen op de zon en vierde jaar aan de Okan University, Department of Fashion Design bij te wonen en het verkrijgen van een dual degree degree in "Design for Fashion 'en' Fashion Design."

De internationale route leidt tot double degree geeft studenten de mogelijkheid om beide landen op:

  • ofwel de titel van "Doctor" in Italië, dat de "bachelor-niveau diploma" in Turkije;
  • studeren in een kosmopolitische en multiculturele omgeving;
  • presenteren op de internationale arbeidsmarkt, waardoor hun kansen op werk in een steeds meer geglobaliseerde wereld te vermenigvuldigen.

Correspondentie tussen de onderwijssystemen van de twee universiteiten die betrokken zijn bij deze overeenkomst

De curricula van de respectievelijke cursussen aangeboden op de twee universiteiten zijn geïntegreerd met het Bologna-proces, opgericht om de gemeenschappelijke cohesie in de Europese ruimte voor hoger onderwijs, de Europese universitaire diploma's, Italiaanse en Turkse onderwijsdiploma's hoger te verhogen. Studenten zullen niet alleen het verwerven van de kwalificaties in verband met diploma hoger onderwijs, maar ook de ontwikkeling van de mogelijkheid om een ​​internationale carrière te plannen en te ontwikkelen internationale expertise op het gebied van fashion design gebieden.

Klasse Italiaanse studie, "Design for Fashion" L-4 Industrial Design

Deze graad biedt studenten de fundamentele theoretische kennis en goede beheersing van de algemene wetenschappelijke methoden en inhoud, alsmede specifieke vakkennis op het gebied van fashion design. Het vereist 180 studiepunten moeten worden opgebouwd in drie jaar. Afgestudeerden zijn bekroond met de titel van doctor, wat overeenkomt, in het hele gebied van het Bologna-proces, en in het Engels-sprekende landen, die van de 'Bachelor's degree niveau. "

Turkse studie klasse, "Fashion Design"

Deze graad biedt studenten de fundamentele theoretische kennis en goede beheersing van de algemene wetenschappelijke methoden en de inhoud, evenals het verwerven van specifieke professionele vaardigheden. Het vereist 60 studiepunten van het algemene onderwijs in het eerste jaar en 180 credits die worden opgebouwd in drie extra jaren. Afgestudeerden zullen worden bekroond met de "bachelor-niveau diploma" (proces van Bologna).

leerdoelen

Hoger onderwijs in beide landen is in de afgelopen jaren een grondige herstructurering. De Fashion Design Department van de Universiteit Okan en de opleiding in de "Design for fashion" van de Tweede Universiteit van Napels, met de goedkeuring van dit gemeenschappelijk plan, gericht op jonge intellectuelen trainen behoud van een coherente pedagogische aanpak met de realiteit van de wereld mondiale veranderingen en zich bewust van de dynamische stappen in de wereld van de mode met academische ervaring en persoonlijke vaardigheden die de bevoegdheid zal bouwen om succesvol af te sluiten.

De belangrijkste doelstelling van de internationale route met Double Diploma is om de uiteenlopende vaardigheden en de aard van de Design studies cursussen voor mode van de Tweede universiteit van Napels en Fashion Design van Okan University integreren. De cursus bij Okan kenmerkt zich in zijn vermogen om jong talent te kweken, met behoud van een coherente pedagogische aanpak met de realiteit van de wereldwijde veranderende wereld en de hoogte van de trends in de mode-industrie door het aannemen van academische en persoonlijke vaardigheden ervaringen die een vaardigheden die hen in staat stellen aan te gaan bouwen succes in de zakenwereld. Il corso della Seconda Università è più interdisciplinare ed orientato alla sperimentazione scientifica con corsi specifici che descrivono le sfide reali di innovazione applicata alla sostenibilità e al green design.

Het doel van de Double Degree is om studenten van de Tweede Universiteit van Napels bieden een overzicht van de bestaande diepe interacties tussen mode en Maatschappij, terwijl het helpen van studenten van Okan om de problemen van het onderzoek en innovatie toegepast op de sector te begrijpen. Met name de internationale route en treinen professionals in staat zijn om innovatieve processen in de veranderende, dynamische en evoluerende sector van de productie van de mode bedrijven te bevorderen. In het bijzonder, door de kennis van de culturele en symbolische dimensie van de mode-industrie, zullen ze beter te leren kennen uiten van hun vaardigheden op aspecten van het product design. Daarnaast zullen de studenten van het internationale traject in staat zijn om zich zowel mondeling als creatief te uiten met de originele producten. Studenten van de internationale route, zal worden getraind door wetenschappelijk personeel en deskundigen werken met grote mode-groepen van beide landen.

Begunstigden en SUBSIDIES

De dual-graden Degree in "Design for Fashion" en "Fashion Design", kan worden benaderd door studenten in het academisch referentie, het derde jaar van de opleiding in Fashion Design, afdeling Bouwkunde en Industrieel Ontwerpen "Luigi Vanvitelli" van de tweede universiteit van Napels, in overeenstemming met de registratie en examens in het eerste en tweede jaar van hun studieplan beschreven.

Degenen die besluiten aan te melden, kan verzoeken om gebruik te maken van beurzen jaarlijks door SUN toegewezen. Sommige van deze beurzen zijn gereserveerd voor buitenlandse studenten.

Hoofdkantoor en METHODE 'VAN GEDRAG

De gestructureerde mobiliteit periode wordt geplaatst op het laatste jaar van hun studie. De leerlingen van het derde jaar van de Italiaanse instelling en die van het vierde jaar van de Turkse instelling zal een hele semester in de partnerlanden instelling en een semester aan de universiteit bij te wonen.

Studenten kunnen worden verplicht om te worden gekozen om het pad van de internationale studies moeten vóór de aanvang van hun laatste studiejaar hebben verworven, respectievelijk de 120 ECTS van de eerste twee jaar van de opleiding voor die van SUN en 180 ECTS van de eerste drie jaar natuurlijk ook voor die van Okan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italiƫ - Santa Maria Capua Vetere, Campania
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Turkije - Istanboel, Istanbul
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates