De richting van de lichamelijke opvoeding

University of Applied Sciences in Wałcz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De richting van de lichamelijke opvoeding

University of Applied Sciences in Wałcz

Richting van Lichamelijke Opvoeding

Professionele studies diploma hoofdvak in de lichamelijke opvoeding laatste 3 jaar (6 semesters) en leidt tot beroepsopleiding Bachelor. Afhankelijk van de gekozen specialisatie, zal de afgestudeerde worden voorbereid, onder anderen, om te werken als een leraar lichamelijke opvoeding en voetbaltrainer.

Een afgestudeerde zal worden uitgerust met kennis en vaardigheden om hem in staat stellen om te werken met een didactische onderwijs, het bevorderen van gezond gedrag, zelfstandig plannen en organiseren van lichamelijke activiteit in sociale groepen, alsook met individuele klanten.

Afhankelijk van de specialisatie, studenten hebben een aantal praktijken, m.in:. Scholen, sportclubs, sportcentra en recreatie of gedeeltelijk in de vorm van vrijwilligerswerk (bijv. net als in 2014 - deel te nemen aan het WK in mannen volleybal).

Specialties draaien tijdens de studie:

  • Coaching (voetbal) - Voetbal Instructor specialisatie met de mogelijkheid van het verhogen van de kwalificatie voor de UEFA Stage Coach C (voor het derde jaar)
  • Onderwijs (lichamelijke opvoeding correctie van de houding)

Profiel van de afgestudeerde

Een afgestudeerde van de Lichamelijke Opvoeding zal op de arbeidsmarkt m.in hebben gekwalificeerd om hem. Sportcentra en recreatieve voorzieningen, scholen en onderwijsinstellingen, sportverenigingen, maatschappelijke organisaties en lokale overheden met betrekking tot de fysieke cultuur en onafhankelijke vormen van economische bedrijvigheid (bv. personal trainer, sport instructeur, etc.).

Afgestudeerden van het Instituut voor Lichamelijke Cultuur kan tweede graad bijvoorbeeld blijven hun studie. Szczecin Universiteit van Szczecin, Poznan Universiteit van Lichamelijke Opvoeding en Onderwijs Academie in Wroclaw, afstuderen afstuderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Pools
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Wałcz, Woiwodschap West-Pommeren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates