De richting van IT in het bedrijfsleven en de administratie

University of Applied Sciences in Wałcz

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

De richting van IT in het bedrijfsleven en de administratie

University of Applied Sciences in Wałcz

Computer Science in Business and Administration

In Computer Science in Business Administration en studenten verwerven van kennis op het gebied van informatica in het bredere management, de openbare veiligheid en de administratie. In aanvulling op de algemene economische kennis, zal studies afgestudeerden met de vaardigheden van het praktische gebruik van IT-tools te bieden aan de behoeften van zakelijke en administratieve processen te ondersteunen.

Leerlingen kunnen zelfstandig nieuwe software te creëren met behulp van moderne programmeertalen, database-ontwerp, gebruik van moderne informatietechnologie op het gebied van e-business, deel te nemen aan de uitvoering van projecten en beheer, deel te nemen aan de processen van computer-aided management. Tijdens zijn studie voor te bereiden studenten voor examens gespecialiseerd op het gebied van de informatietechnologie door de normen van CISCO: CCNA, CCNP. Het voordeel van het bestuderen van het praktijkonderwijs proces uitgevoerd voor de behoeften van professionele soldaten.

Specialties draaien tijdens de studie:

  • internet technologieën
  • Information Systems Management
  • Management en beheer van telecommunicatienetwerken

Profiel van de afgestudeerde

Dankzij de kennis en vaardigheden die afgestudeerden in Computer Science in Business Administration en kunnen verkrijgen werkgelegenheid in de volgende instellingen:

  • de publieke sector (militaire politie) - posities van specialisten op het gebied van ontwerp, de bouw en het beheer van telecommunicatienetwerken;
  • productiebedrijven en dienstverlenende bedrijven - in de posities van specialisten en deskundigen op het gebied van netwerkbeheer;
  • telecommunicatie-bedrijven - in de posities van specialisten in het gebruik van moderne telecommunicatie-apparatuur.
Deze school biedt programma's in:
  • Pools
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Polen - Wałcz, Woiwodschap West-Pommeren
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates