Degree in Accounting

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Accounting cursus gericht op het opleiden tellers met capaciteit van het gehele nationale grondgebied om professioneel handelen. Het curriculum is goed uitgebalanceerd gezien het aantal verplichte vakken in de minimale curriculum voor MEC, evenals die voor een goede opleiding van professionele top-level accounting, de teller.

De Accounting Cursus van de faculteit Mackenzie River bestaat al 48 jaar uit de voormalige faculteit Moraes Júnior, wiens naam en traditie van de kwaliteit hebben toegelaten dat de opname van belangrijke boekhoudkundige professionals in de binnenlandse markt. De cursus heeft een onderwijzend personeel top notch, waar de verfijnde academisch onderwijs (specialisten, meesters en artsen), gecombineerd met een grote professionele ervaring, differentieert en aantrekkelijk voor degenen die geïnteresseerd zijn in coursing Accounting, beslist de faculteit Mackenzie-rivier.

Duur: 4 jaar

Uur: 3040 uur

Arbeidsmarkt : De teller kan in private of publieke ondernemingen, instanties van directe of indirecte openbaar bestuur, als zelfstandige of als accounting manager. De Mackenzie-rivier College heeft verzekerd dat goed levert de markt, zoals blijkt uit het hoge niveau van de inzetbaarheid en het goede niveau van de goedkeuringen van de afgestudeerden in de vaardigheid examens gepromoot door CFC / CRC-systeem.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

A FMJ - Mackenzie Rio é uma instituição de ensino superior pluridisciplinar, particular, que tem por finalidade formar valores humanos de alto nível, capazes de perceber e interpretar os paradigmas at ... Lees meer

A FMJ - Mackenzie Rio é uma instituição de ensino superior pluridisciplinar, particular, que tem por finalidade formar valores humanos de alto nível, capazes de perceber e interpretar os paradigmas atuais, vislumbrar novas possibilidades e propor a criação de caminhos alternativos, em face das demandas da contemporaneidade. Lees Minder
Rio de Janeiro , Rio de Janeiro + 1 Meer Minder