Degree in Accounting

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De cursus in Accounting van geïntegreerde scholen "Campos Salles" zoeken de vorming van maatschappelijk verantwoord en competente professionals voor het nemen van technische en administratieve beslissingen in de publieke en private entiteiten, in staat om goed gestructureerde boekhoudkundige informatie, betrouwbare, tijdige en volledige voor anderen beslissingen van het management.

Studenten opgeleid in de geïntegreerde scholen "Campos Salles," wanneer het wordt blootgesteld aan officiële training examens, krijgen vaak hoge concepten, die de hoge bezettingsgraad van de syllabus onderwezen in de cursus bewijst.

Het curriculum omvat strategisch geplaatste disciplines om de juiste koppeling in het technisch en beroepsonderwijs te bieden, samengevoegd met andere ondersteunende efficiënte morele, ethische en aanvullende algemene kennis. Het is altijd afgestemd op de eisen van de arbeidsmarkt en bijgewerkt met de relevante wetgeving.

Onze docenten zijn bezig met het basisonderwijs in een geest van kritische analyse, met de nadruk op de mens ingebracht in een ethische visie op het vak, die de Waarheid, het algemeen welzijn en het bewustzijn van de prevalentie van de belangen van de maatschappij als geheel prioriteit.

Duur van de cursus: 8 semesters

Aanval: Night

Rooster: Van 19u tot 22u30

Arbeidsmarkt:

De teller kan hun activiteiten uit te voeren, op voorwaarde dat de liberale of zelfstandige, werknemer beheerst door de Labor Code, voor ambtenaren, militairen, partner van elk type bedrijf, bestuurder of adviseur van een entiteit, of op een andere rechtspositie bepaald door de wet, het uitoefenen van een functie.

Deze functies kunnen de analist, adviseur, assistent accountant, intern en extern, adviseur, consultant, storage controller, controller, opvoeder, schrijver of technisch schrijver, boekhoudkundige of fiscale boekhouding, rapportage uitvoerder, belasting belastingen, wetgever, organisator , expert, onderzoeker, ontwerper, leraar of docent, redacteur, recensent.

Laatst bijgewerkt op feb 2016

Over de school

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar.

Somos uma instituição de nove décadas dedicadas a um projeto educacional que visa formar e informar. Lees Minder