Degree in Food Technology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

  • Duur: 3 jaar
  • Voordelen: Accommodatie

Onderwijs in het Portugees:

Ophalen *:

  • Toepassing - 35 €
  • Annual - 2500 € (zonder accommodatie) 3000 € (accommodatie)
  • Gebruik - 35 €
  • De volgende waarden tijdig onder voorbehoud van bevestiging te zijn

doelstellingen:

Eten technologen zijn essentieel in de productie van veilig voedsel van hoge kwaliteit, georganiseerd en geplande wijze en binnen bepaalde economische en ethische vooronderstellingen. Ze houden een diepe kennis van de grondstoffen, de verwerking, de verwerking, de controle en de ontwikkeling van nieuwe producten om de consument veilige, gemakkelijke en gezonde voeding aan te bieden.

Daarom, in elke fase van zijn professionele leven, moet tools die hen in staat stellen om de situatie te begrijpen en te reageren op hen hebben - het licht van de kennis en vaardigheden die hebben en degenen die continu zal verkrijgen door middel van zelf-learning en voortdurende terugkeer naar school.

inzetbaarheid:

De cursus is bedoeld om technici met kennis en vaardigheden te trainen officiële taken, het niveau van voedingsmiddelenbedrijven, en de steun, met inbegrip van diensten en andere particuliere of publieke entiteiten uit te voeren, in alle stadia van de voedselketen, vanaf de conceptie naar verbruik. Naast deze training ook doel van de cursus vormen de verantwoordelijke technicus en bewuste burger van hun rol in de maatschappij waarin hun professionele activiteiten te ontwikkelen.

Laatst bijgewerkt op May 2017

Over de school

O IPSantarém é uma instituição de ensino superior politécnico público, ao serviço da sociedade, empenhada na qualificação de alto nível dos cidadãos, destinada à produção e difusão do conhecimento, cr ... Lees meer

O IPSantarém é uma instituição de ensino superior politécnico público, ao serviço da sociedade, empenhada na qualificação de alto nível dos cidadãos, destinada à produção e difusão do conhecimento, criação, transmissão e difusão do saber de natureza profissional, da cultura, da ciência, da tecnologia, das artes, da investigação orientada e do desenvolvimento experimental, relevando a centralidade no estudante e na comunidade envolvente, num quadro de referência internacional. Lees Minder