Read the Official Description

  • Duur: 3 jaar
  • Voordelen: Accommodatie

Onderwijs in het Portugees:

Ophalen *:

  • Toepassing - 35 €
  • Annual - 2500 € (zonder accommodatie) 3000 € (accommodatie)
  • Gebruik - 35 €
  • De volgende waarden tijdig onder voorbehoud van bevestiging te zijn

doelstellingen:

Eten technologen zijn essentieel in de productie van veilig voedsel van hoge kwaliteit, georganiseerd en geplande wijze en binnen bepaalde economische en ethische vooronderstellingen. Ze houden een diepe kennis van de grondstoffen, de verwerking, de verwerking, de controle en de ontwikkeling van nieuwe producten om de consument veilige, gemakkelijke en gezonde voeding aan te bieden.

Daarom, in elke fase van zijn professionele leven, moet tools die hen in staat stellen om de situatie te begrijpen en te reageren op hen hebben - het licht van de kennis en vaardigheden die hebben en degenen die continu zal verkrijgen door middel van zelf-learning en voortdurende terugkeer naar school.

inzetbaarheid:

De cursus is bedoeld om technici met kennis en vaardigheden te trainen officiële taken, het niveau van voedingsmiddelenbedrijven, en de steun, met inbegrip van diensten en andere particuliere of publieke entiteiten uit te voeren, in alle stadia van de voedselketen, vanaf de conceptie naar verbruik. Naast deze training ook doel van de cursus vormen de verantwoordelijke technicus en bewuste burger van hun rol in de maatschappij waarin hun professionele activiteiten te ontwikkelen.

Program taught in:
Portuguese (Portugal)

See 2 more programs offered by Instituto Politécnico de Santarém »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
2,500 EUR
Annual - 2500 € (zonder accommodatie) 3000 € (accommodatie).
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum