Lees de Officiële Beschrijving

waardepapieren


tussen-/>

Universiteit analist Douaneafhandeling (3 jaar)


einde/>

Degree in International Business Administration (4 jaar)

Resol. ME No. 225/14 - Modif. Opmerking DNGU Nº2746 / 16 - PV-2016-04.665.297-APN-DNGU # ME


modaliteit/>

EAN toegang niet aan beperking, hoewel de aanvrager moet voldoen aan de volgende toelatingseisen:

  • Interview met educatieve consultant.
  • Professionele incumbencies hulp te praten met de directeur van de Race.
  • Assist institutionele presentatie door de kanselier.
  • Nivellering natuurlijk deelname aan studievaardigheden en een inleiding tot het beheer van de wetenschap, voorgesteld.


overwegingen/>

International Business professionals staan ​​klaar om zowel bedrijven die actief zijn in een mondiale en regionale omgeving dienen -nationale of anderstalige en overheids- en particuliere instellingen die ondersteunende diensten en de economische en commerciële inlichtingen te verstrekken aan internationale operaties.

EAN biedt een curriculum voor technici inklaring en afgestudeerden in International Business Administration gelegitimeerd door een Raad van Advies van de bedrijven die zich inzetten om de institutionele project. Leerkrachten hebben een uitgebreide opleiding en ervaring en worden getraind in het omgaan met het onderwijs strategieën om het verwerven van vaardigheden te bevorderen. Praktische opleiding van studenten wordt in werking gezet door het analyseren van echte cases van bedrijven in verband met EAN, het blootstellen van hun problemen voor de behandeling in het kader van de proefpersonen.

pre ateneos professionals in bedrijven en gesprekken met experts van het Management Sciences praktijken worden uitgevoerd.


Werkingssfeer van titel/>


Werkingssfeer van titel: UNIVERSITY ANALIST CLEARANCE/>

  • Opereren als een facilitator in de organisatie en het beheer van particuliere ondernemingen op het gebied van de buitenlandse handel.
  • Werken in de openbare en / of het organiseren en toonaangevende private bedrijven op het gebied van de buitenlandse handel.


Werkingssfeer van titel: GRAAD International Business Administration/>

  • Neem deel aan de strategische planning en de ontwikkeling van de verschillende operationele fasen van het verkoopproces in het produceren van goederen en aanbieders van diensten met betrekking tot buitenlandse comecio (bijvoorbeeld commerciële ondernemingen, transport en logistiek, verzekeringen en consultancy).
  • Zorg voor ondersteunende diensten (internationale, nationale, provinciale en gemeentelijke) overheidsinstellingen met bevoegdheden op het gebied van buitenlandse handel en economische integratie.
  • Uit te voeren volgens de kennis, vaardigheden en competenties van zijn gebied in onderzoek, onderwijs en opleiding van gespecialiseerd in internationale handelsbetrekkingen, economische integratie en de buitenlandse handel van human resources.
  • Verstrekken van advies inzake berichtgeving over kwesties in verband met internationale handelsbetrekkingen, economische integratie en de buitenlandse handel.


studieplan/>

Opleiding te volgen in:
Spanish (Argentina)

Zie 7 andere vakken van EAN - Escuela Argentina de Negocios »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Mar. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Mar. 2019
Aanmeldingslimiet

Mar. 2019

Las palabras de nuestros nuevos graduados