Degree in Management en Productie van Creatieve Industrieën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bij ESART trainen we professionals die de creativiteit van morgen mogelijk zullen maken.

Dubbele graad:

 • Degree in Management en Productie van Creatieve Industrieën - BA (Hons) Management door Bath Spa University - *
 • Hoger managementdiploma - Pearson BTEC LEVEL 5 HND in uitvoerende kunsten (productie) -

ESART biedt de eerste en enige universitaire graad in management en productie van creatieve industrieën.

The Degree ontwikkelt de ethische, theoretische en praktische kennis die nodig is om allerlei culturele projecten te realiseren. Dit programma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een loopbaan in het management van podiumkunsten, kunst en cultuurmanagement of de creatieve industrie in het algemeen.

Dit leerplan stimuleert het leren over het functioneren van de sector en de markten van de creatieve industrie vanuit verschillende invalshoeken en perspectieven. De inhoud van de cursus omvat: Creatie en beheer van Creatieve Bedrijven, Marketing voor de Kunsten, Productiebeheer, Ontwerp en Project Management, Financiën en Accounting, Cultureel Equipment Management, Human Resource Management en Professionele ontwikkeling.

De training is gebaseerd op de analyse van de eigen ervaring door middel van tal van praktische oefeningen en echte projecten, en begunstigt zo de ontwikkeling van een professionele carrière vanaf het begin van de eerste cursus van zowel individuele als collectieve projecten met echte impact binnen de sector. . Vanaf de eerste cursus worden verschillende projecten beheerd en geproduceerd, zoals de organisatie van concerten of de productie van theater en dans; In het tweede jaar wordt dit type project nog steeds geproduceerd, waaraan andere worden toegevoegd, zoals managementpraktijken in een cultureel centrum of het ontwerpen en produceren van een eigen project; afronden in het derde ontwerpen, beheren, produceren, communiceren en evalueren van een eigen cultureel project in de huidige marktcontext.

* Onder voorbehoud van goedkeuring.

leerplan

Eerste cursus

 • Creative Arts Professional Practice
 • Voorbereiding, proces en productie in de creatieve kunsten
 • Een creatief bedrijf beheren
 • Stage Management in de praktijk
 • Inzetbaarheid Vaardigheden
 • Zakelijk en de zakelijke omgeving
 • Productie vaardigheden voor prestaties
 • Management Accounting

Tweede cursus / niveau 5

 • Creative Arts Research Vaardigheden
 • Projectontwerp, implementatie en evaluatie
 • Marketing van de creatieve kunsten
 • Performing Arts Facilities Management
 • Productiebeheer in de creatieve kunsten
 • Muziekzaken in de 21e eeuw
 • Digitale marketing

Derde cursus

 • Business Plan Project
 • Creative Enterprise (ondernemerschap en professionele ontwikkeling)
 • Onderzoeksproject

ECTS-punten: 180

Carrièremogelijkheden

Dit programma is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van een managementcarrière (Management) in de podiumkunsten (theater, muziek, dans, audiovisuele / bioscoop) en culturele industrieën in het algemeen.

ESART heeft een zeer unieke multidisciplinaire omgeving waarin muziek-, performance- en dansstudenten samenkomen die allemaal betrokken zijn bij een zeer collaboratieve en praktische leerervaring die vaak kansen biedt voor stages. Dankzij onze nauwe relatie met culturele industrieën zijn er ook mogelijkheden om deel te nemen aan externe stage-activiteiten.

De syllabus integreert een gebalanceerde selectie van onderwerpen die betrekking hebben op sleutelgebieden, waaronder: management, marketing, digitale marketing, faseproductie, projectvorming en -beheer, creatief ondernemerschap, onderzoek, muziekzaken, professionele ontwikkeling, internationale handel, boekhouding en financiën.

De structuur van het programma biedt een gemeenschappelijke theoretische basis, mogelijkheden om op praktische wijze verschillende delen van de wereld van podiumkunsten en culturele industrieën te leren kennen, en de ruimte te verlaten, vooral in het afgelopen jaar, om zich te specialiseren in een specifiek interessegebied.

Het programma bereidt zijn afgestudeerden voor op zeer gevarieerde professionele uitstapjes, waaronder: productie en beheer van festivals (muziek, dans, enz.), Programmering van theaters, kamers en rondleidingen, vertegenwoordiger van artiesten, promotie, communicatie en marketing, rondleiding Manager, Direction of Cultural Equipments (theaters, musea, openbare centra), platenlabels, muziekuitgevers, gemeenschapsbeheer, journalist, dirigentenverenigingen / vertolking.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ESART Campus Barcelona es un Centro de Estudios Superiores Internacional que imparte grados BA (Hons) en Interpretación, Teatro Musical, Danza, Música: Creación y Producción, Gestión y Producción Artí ... Lees meer

ESART Campus Barcelona es un Centro de Estudios Superiores Internacional que imparte grados BA (Hons) en Interpretación, Teatro Musical, Danza, Música: Creación y Producción, Gestión y Producción Artística, acreditados todos ellos por Bath Spa University (Reino Unido). Tanto a nivel español como a nivel internacional, todas las titulaciones tienen reconocimiento oficial garantizado por el Tratado de Bolonia en el marco del Espacio Europeo de Educación Superior. Lees Minder