Een midden in Avant Garde, om magie en illusie te creëren

Geanimeerde cinema is een uiterst dynamische sector en Franse animators zijn nu overal op de wereld gewild. Naast cinema en videogames, is 2D / 3D-animatie ook aanwezig in communicatie en internetproductie.

Inhoud van het Curriculum

Werken in animatie betekent een voortdurend evoluerend veld integreren dat artistieke en technische vaardigheden verbindt. Afhankelijk van de vaardigheden en specialiteiten van de studenten zijn de mogelijkheden gevarieerd: storyboard, lay-out (ontwerp van sets), personageontwerp (tekenaarstekening), 2D- of 3D-animatie, artistieke richting, realisatie, enz.

Deze cyclus vereist motivatie en nauwgezetheid. Het eerste jaar zal worden gebruikt om de hele productieketen te begrijpen. Vanaf het tweede jaar kun je je specialiseren in concept-art, traditionele 2D- en digitale animatie, 3D-animatie of 3D-computergraphics.

Tijdens hun stages en aan het einde van hun studie sluiten onze studenten zich aan bij internationale en Franse productieteams om films, tv-series, videogames, advertenties, enz. Te creëren.

Tijdens hun stage in het bedrijf integreren de studenten teams voor het maken van films of televisieseries, videogames of advertenties, in Frankrijk of in het buitenland.


toelating

Registratie periode

Inschrijvingen zijn open van februari tot juli.

Toelatingsvoorwaarden

Tijdens de selectieperiode zijn sessies open waarin je motivatie en eetlust voor de toegepaste kunsten zullen worden geëvalueerd, inclusief tests van taallogica en creatieve uitdagingen.

Datums van selecties

De selectiesessies lopen van april tot juli. Om u te registreren, stuurt u ons het ingevulde aanvraagformulier en uw beschikbaarheid. We nemen contact met u op om de meest geschikte datum samen te stellen.

Opleiding te volgen in:
Frans

Zie 3 andere vakken van L’IDEM Perpignan »

Laatst bijgewerkt op November 12, 2018
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 16, 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
26,300 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 16, 2019
Aanmeldingslimiet

sep 16, 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum