Digitaal Ontwerp BA (Hons)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Digitaal Ontwerp BA (Hons)

London South Bank University

Overzicht

De BA (Hons) Digital Design mate is gericht op het leveren van de belangrijkste productie-vaardigheden die nodig zijn om te werken in een verscheidenheid aan spannende carrière na zijn afstuderen, van animatie en applicatie ontwikkeling videobewerking of grafisch ontwerp.

U zult vaardigheden in het manipuleren van foto's, video en geluid naar websites, animaties, video's en interactieve media te maken voor online en mobiel gebruik te ontwikkelen. U zult uw creatieve vermogens en praktische vaardigheden te verbeteren in het ontwerpen en produceren van een scala aan creatieve digitale media en het ontwikkelen van een contextueel begrip van digitaal ontwerp. De cursus ondersteunt uw creativiteit en raadt u aan om te innoveren en experimenteren - de enige beperking dat je verbeelding.

"De creatieve industrie is de moeite waard 8 miljoen £ een uur om de Britse economie".

Department for Media, Cultuur en Sport (2014)

In elke fase van je opleiding word je begeleid en ondersteund in je studie door internationaal erkende professionals uit de industrie en academisch personeel met commerciële ervaring in video games, applicatie ontwikkeling, web, grafisch ontwerp, digitale kunst theorie en media productie. Je wordt aangemoedigd om uw eigen vormen van de praktijk te ontwikkelen in de hele graad, het optimaal gebruik maken van de samenwerkingsmogelijkheden met studenten over een breed scala van verwante opleidingen aan de universiteit.

Na voltooiing van je opleiding zul je afstuderen met een opvallende portfolio presentatie van uw vaardigheden, die u zal voorzien van een zeer sterke positie in de wereld van digitale media design werk. Als je wilt specialiseren in geluid en muziek ontwerp, onze BA (Hons) Sound Design richt zich op het leveren van de creatieve productie vaardigheden van essentieel belang voor deze snel veranderende en groeiende industrie.

Student werkervaring

Voor zijn afstudeerproject, student Ivan Bandura samengewerkt met het Nationaal Theater aan een iPad app te ontwikkelen - een tijdslijn van alle Shakespeare producties in het NT sinds de oprichting in de jaren 1960. Ivan was in staat om de rijke inhoud (met inbegrip van hoge kwaliteit foto's en affiches) dat de Nationale Theater heeft in zijn archief te benutten, en zijn opdracht was om een ​​innovatief design oplossingen voor de presentatie van deze inhoud te vinden. Na zijn afstuderen Ivan werkte bij het Nationale Theater aan de uitvoering van het project.

Studenten hebben ook gewerkt aan een freelance basis bij The Photographers Gallery assisteren bij tentoonstelling onderzoek en digitale media productie.

Voor 2015 binnenkomst deze cursus eerder was de titel Creative Digital Media.

Modules

Alle modules worden beoordeeld door de indiening van de individuele en collectieve cursussen, presentaties, essays en rapporten.

Jaar 1

 • Digitale media fundamentals
 • Ontwerp voor digitale media
 • Nieuwe media en digitale kunst
 • Creatieve codering
 • Convergerende media-frameworks

Jaar 2

 • Film praktijken
 • Ontwerpen voor interactie
 • Kritische theorieën van digitale media
 • Creatieve kort: digitale media
 • Collaborative praktijken
 • Onderzoek naar digitale media

Jaar 3

 • Digitale media project: prototype
 • Research paper
 • Beroepspraktijk: digitale media
 • Digitale media project: productie

Je wordt beoordeeld door ervaren docenten en docenten die hun onderwijs te combineren met diverse digitale media kunstpraktijk verspreid over de industrie, freelance en beeldende kunst contexten. Uw praktische werk zal worden ondersteund door een team van technische docenten en onze middelen te gebruiken in het Keyworth Arts and Media Centre, gevestigd in LSBU's Keyworth Centre. Hier vindt u toegang tot fotocamera's, HD-camera's, veld geluidsopname-apparatuur, en vijf laboratoria met high-spec computers ter ondersteuning van geavanceerde multimedia-en video-software.

Inzetbaarheid

Deze cursus is ideaal als u wilt binnen de culturele en media-industrieën die creatieve digitale vaardigheden nodig hebben in een carrière te gaan. Geschikte loopbaanontwikkeling keuze als je een creatieve media-producent die wil om van richting te veranderen of te verbreden uw vaardigheden om digitale media technologieën omvatten.

Recent afgestudeerden zijn rollen in alle gebieden van digitale media productie en ontwerp, waaronder gevonden: mobiele telefoon content creatie; sociale media; flash design; motion graphics; video productie; animatie; en web design - het veiligstellen van banen met Knifedge gaat hierbij, andere creatieve, ZIE Design, Sony, BBC en Apple.

Als u overstapt van deze cursus bent u in staat om een ​​aanvraag voor verder onderzoek op postdoctoraal niveau, ook voor een plaats op onze part-time MA Nieuwe Media.

Dienstregeling

Je zult één-op-één lessen met uw docenten en onafhankelijke studie tijd om te werken aan uw creatieve projecten.

Onderwijzen en leren

U zal worden gegeven door ervaren docenten die hun onderwijs te combineren met diverse digitale media kunstpraktijk, verspreid over de industrie, freelance en beeldende kunst contexten. Uw praktische werk zal worden ondersteund door een team van technische docenten en onze middelen te gebruiken in het Keyworth Arts and Media Centre, gevestigd in LSBU's Keyworth Centre. Hier vindt u toegang tot fotocamera's, HD-camera's, veld geluidsopname-apparatuur, en vijf laboratoria met high-spec computers ter ondersteuning van geavanceerde multimedia-en video-software.

"Het beste ding over studeren aan LSBU is de kwaliteit van de lessen die we hebben, die ongelooflijk verhelderend en helpen ons om ons begrip van kunst te vergroten. De universiteit heeft ook gloednieuwe labo's, zodat we kunnen werken met behulp van de nieuwste software en computers, die een echte verschil maken voor de kwaliteit van het werk dat we in staat zijn om te produceren "maakt.

Mindaugas Snarskis, BA (Hons) Digital Design

Toelatingseisen

 • 240 UCAS punten
 • CCC op A-niveau of gelijkwaardig
 • BTEC niveau 3 diploma of een combinatie van A-niveau en niveau 3 BTEC kwalificaties
 • Alle niveau 3 diploma welkom - met inbegrip van de toegang tot HE Diploma, een pas met een minimum van 21 Level 3 credits op Merit.
 • Plus Engels en wiskunde GCSE (C of hoger), of gelijkwaardig
 • We zijn blij met de kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,0, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.

Toelatingseisen voor het Certificaat in het Hoger Onderwijs

Als u niet aan de standaard toelatingseisen voor de Bachelor's Degree, kunt u zich aanmelden voor onze Certificate in het hoger onderwijs in Digital Media Arts.

Deze kwalificatie is geschikt voor studenten die niet-standaard toelatingseisen. Aanvragers zijn verplicht om 80 UCAS tarief punten hebben op een niveau of 120 UCAS tarief punten BTEC, om te kunnen aanmelden voor de cursus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)