Digitaal beheer

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Dit innovatieve programma is gecreëerd in samenwerking met H-Farm, een hypermoderne bedrijfsincubator, is het enige in zijn soort in Italië en leidt je op tot een specialist in digitale transformatie die in staat is om start-ups te starten of een bedrijf te helpen groeien. digitaal.

144451_BA_studenti_social.jpgDe H-FARM campus

Het Digital Management- programma wordt volledig in het Engels gegeven en biedt u een boeiende leerervaring die de nadruk legt op interdisciplinaire training, probleemoplossing en teamgebaseerd lesgeven. Het biedt een sterk programma van buitenschoolse activiteiten, inclusief ontwikkeling van soft skills, en vanaf je eerste studiejaar sta je in nauw contact met mentoren die betrokken zijn bij de digitale wereld en de ontwikkeling van start-ups. Projectwerk bij bedrijven speelt een fundamentele rol in uw opleiding, en de bedrijven die deel uitmaken van het Ca 'Foscari en H-Farm netwerk bieden kansen voor persoonlijke ontwikkeling door u kennis te laten maken met echt innovatieve zakelijke ideeën. U zult ook blij zijn te weten dat de QS World University Rankings by Subject Ca 'Foscari for Business & Management Studies rangschikt en plaatst bij de top 250 universiteiten voor Accounting & Finance.

PROGRAMMA STRUCTUUR

Enkele van de studiegebieden die onder het cursuswerk van het programma vallen, zijn onder meer:

 • Inleiding tot digitaal beheer
 • Inleiding tot de economie
 • Grondbeginselen van de wet
 • Wiskunde voor beslissingswetenschappen
 • E-business, ondernemerschap en digitale transformatie
 • Financiering van snelgroeiende bedrijven
 • Organiseren in de digitale wereld
 • Planning- en managementcontrolesystemen
 • Strategische en digitale marketing
 • Economie van innovatie, groeitheorie en economische ontwikkeling
 • Bedrijfs- en digitaal recht
 • Waarschijnlijkheid en statistieken

144453_BA_classe_social4.jpg

START JE CARRIÈRE

Als afgestudeerde van het programma beschik je over de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een directeur te worden die in staat is nieuwe organisatieprocessen en bedrijfsmethoden in de digitale wereld te identificeren, interpreteren en beheren. Mogelijke carrières zijn onder meer:

 • Digitale projectmanager
 • Digitale manager
 • Bedrijfsontwikkelaar
 • Groei-hacker

Graduation day

Kom bij ons afstuderen op Piazza San Marco!

TOELATINGSVOORSCHRIFTEN EN TOELATING

 • Gecertificeerde kennis van het Engels op B2-niveau is vereist.
 • EU-burgers moeten een Engelstalige schriftelijke instaptoets afleggen die hun kennis van logica en wiskunde beoordeelt in een testcentrum in Italië.
 • Niet-EU-burgers moeten een mondelinge instaptoets (via Skype) of een schriftelijke instaptoets (in een testcentrum in Italië) afleggen om hun kennis van logica en wiskunde te beoordelen. De test wordt afgenomen in de instructietaal van het door de kandidaat gekozen curriculum. Schrijf naar prospective.students@unive.it om te bepalen welke test je moet maken.

BEZOEK ONS ONLINE APPLICATIEPLATFORM APPLY.UNIVE.IT !

144452_H-FARMCAMPUS_ingresso_social.jpg

VERGOEDINGEN EN FINANCIERING

De kosten voor dit programma bedragen 7.500 euro.

Voor goed presterende internationale studenten biedt Ca 'Foscari:

 • vrijstellingen van verlengbare vergoedingen
 • eenmalige beurzen van € 5.000

De regionale overheid biedt ook financiële steun aan internationale studenten uit gezinnen met een laag inkomen.

STUDENTEN ERVAREN

Het leven in Ca 'Foscari is zowel lonend als stimulerend dankzij een breed scala aan activiteiten en evenementen georganiseerd door zowel de universiteit als de studenten zelf. Je kunt deelnemen aan studentenclubs en sport, en profiteren van alles wat de stad zelf te bieden heeft, van internationale culturele evenementen tot enkele van 's werelds mooiste kunst en architectuur. En als u ervoor kiest om in het historische centrum van Venetië te wonen, zult u zeker genieten van lokaal en duurzaam leven dankzij het feit dat de afstanden beheersbaar zijn en er geen auto's of verkeer zijn om mee te concurreren.

Waarom zou u, om het perspectief van een insider te krijgen, geen online chat met een huidige internationale student boeken?

Bekijk ook zeker ons Instagram-account voor internationale studenten, @studentlifeinvenice, voor een kijkje in het leven in Ca 'Foscari!

144454_BA_lavorodigruppo_social1.jpg

Laatst bijgewerkt op nov 2020

Over de school

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and manage ... Lees meer

Originally established as Italy’s first business school in 1868, Ca’ Foscari University of Venice is now a multidisciplinary institution offering a wide range of study programs in economics and management, modern languages, the humanities and the sciences. Globally, the QS World University Rankings place Ca’ Foscari among the top 100 universities for Modern Languages, the top 150 for History, the best 200 for Linguistics and Geography, and the top 250 for Economics and Econometrics as well as Accounting and Finance. Lees Minder
Venetië , Venetië , Venetië , Venetië , Venetië , Treviso , Roncade + 6 Meer Minder