Diploma in business management - foundation

Universal Business Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Diploma in business management - foundation

Universal Business Academy

Level 3 Business Management De Level 3 120 studiepunten 'A-Level' een gelijkwaardige opleiding helpt studenten leren de belangrijkste concepten en een reeks procedures voor het beheer die nodig zijn om te werken binnen een bedrijf, is speciaal ontwikkeld om de kennis die nodig is voor studenten om effectief te werken, zowel als individuen en in teams binnen het bedrijfsleven. In staat zijn om een ​​goede business management vaardigheden te ontwikkelen is cruciaal voor elk bedrijf. De Level 3 diploma Business Management is opgebouwd uit 6 modules en 6 schriftelijke opdrachten, elke module bestaat uit ongeveer 40 uur begeleid leren. Bij het invullen van het Diploma, zullen de studenten toegang tot diverse studie middelen, zoals ondersteuning van een docent en webinars, een sociaal leren forum en extra materiaal om te helpen bij de voltooiing van hun graduate business course hebben. Na afronding van deze cursus ontvangen de studenten een ATHE Level 3 Business Management kwalificatie die volledig wordt geregeld door Ofqual. De student heeft dan de mogelijkheid om te solliciteren voor toelating op een volledig bachelordiploma programma uit een reeks van Britse universiteiten. Als alternatief kunnen studenten kiezen om ons niveau 4/5 Uitgebreide Diploma in Management studeren en gaan vervolgens in op een Undergraduate Top Up te voltooien bij een bereik van de Britse universiteiten.

De Opdracht unit titels die leerlingen nodig hebben om te voltooien voor de niveau 3 cursus zijn:

  1. Het beheren van Business Operations 2. Maximaliseren Resources te bereiken zakelijk succes 3. The Business Environment 4. Het managen van mensen in organisaties 5. Het werken in teams 6. Effectieve zakelijke communicatie

Career Path

Succesvolle afronding van het volledige Level 4/5 Uitgebreide Diploma in Management en het laatste jaar van een geaccrediteerde bachelordiploma programma zullen de studenten de juiste referenties geven om door te gaan en een aanvraag voor een baan in de marketing, boekhouding, human resources, management en business consultancy.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
6 - 12 maanden
Voltijd
Price
Prijs
13,000 MYR
Locations
Maleisiƫ - Johor Bahru, Johor
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Maleisiƫ - Johor Bahru, Johor
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan