Diploma In De Economie

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Diploma In De Economie

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

Hij is een professional met een sterke achtergrond in de wiskunde. Hij is gespecialiseerd in het oplossen van problemen op verschillende gebieden: het internationale handelsbeleid, de economische ontwikkeling, de regulering van de concurrentie tussen bedrijven, het bepalen van optimale belastingen, het beheer van de wisselkoers, de evaluatie van investeringsprojecten en de werking van de beurs, allemaal gerelateerd aan het beste gebruik van fysieke middelen, financiële en personele middelen in het bedrijfsleven, de overheid, de sociale en de financiële sector ten behoeve van de samenleving.

De economie is een fundamentele wetenschap te begrijpen, beheersen en oplossen van economische en maatschappelijke dilemma's die we elke dag geconfronteerd als een natie, bedrijf of individu binnen een internationale omgeving. Te analyseren en te onderzoeken de economische problemen en de beste professionals voor te stellen alternatieve oplossingen met kennis van economische theorie en kwantitatieve en kwalitatieve vaardigheden zijn vereist.

In een geglobaliseerde, veranderende en onzekere omgeving, economie houdt zich bezig met het begrijpen en oplossen van de problemen van de productie, de prijzen en de werkgelegenheid van invloed zijn landen, regio's, bedrijven en burgers. Daarnaast is de economie van invloed op de economische groei, sociale welvaart, rechtvaardigheid, duurzame ontwikkeling en de banden tussen ons land en in het buitenland.

In de privé-sector de economie ras biedt strategisch inzicht in het optimaal beheer van de middelen om een ​​betere integratie in een steeds meer concurrerende markt die zal het bedrijf toelaten om een ​​efficiënte werking te verkrijgen genereren.

In de publieke sector van de economie door middel van design de openbare orde, steunt de maatschappij in het formuleren van duidelijke regels van het spel en inclusieve samenleving en de markten interacteren op een gecoördineerde manier voor het algemeen welzijn.

Mate de race's in Economie van ITESM onderscheidt zich door het leveren van een solide basis in de economische theorie en een multidisciplinaire, technologische en ethische benadering van onderwijs, waardoor ondernemerschap, leiderschap en sociaal onderzoek worden ontwikkeld.

Door het bestuderen van de loopbaan van Economie aan de Tecnologico de Monterrey heeft u een training die u toelaat om strategische, innovatieve en interdisciplinaire economische problemen voor de samenleving te maken naar hogere niveaus van economische ontwikkeling reacties te bereiken. Deze reacties zijn in opkomst als acties die een multiculturele, interdisciplinair en vernieuwende visie op de belangrijkste economische, politieke en sociale kwesties van onze tijd aan te duiden.

Wie is een graad in de economie?

De BSc in Economie is een specialist in de analyse en ontwerp van business modellen die in de optimale allocatie van de fysieke, financiële en personele middelen kunnen worden toegepast in het bedrijfsleven, de overheid, de sociale en de financiële sector professional. Analysemogelijkheden stelt u in staat om problemen in diverse gebieden, zoals de prijsstelling, het ontwerp en de evaluatie van het internationale handelsbeleid, de economische ontwikkeling, regulering van de concurrentie, het bepalen van optimale belastingen, de impact van het beleid worden geconfronteerd geld in de financiële markten, kapitaal budgettering en de prestaties van de aandelenmarkt.

Wat zijn de vaardigheden van een BA in Economie?

Een diploma economie zal in staat zijn om: - Begrijp het economische systeem in de micro- en macro-economisch in, de onderdelen ervan en de geografische en temporele verwevenheid benaderingen. - Identificeren, analyseren en oplossen van de economische, sociale en duurzame ontwikkeling van een land of regio problemen. - Onderhandelen tussen verschillende economische entiteiten in conflictsituaties in de gebieden van het bedrijfsleven en de openbare orde, op zoek naar optimale oplossingen met een ethische dimensie - Assisteren bij het nemen van beslissingen met strategische visie in de publieke, private en maatschappelijke organisaties met behulp van economische instrumenten. - Deelnemen aan projecten van theoretische en toegepaste economische research en consulting projecten, zowel nationaal als internationaal. - Beheer van informatietechnologie, databases en programmering tools voor het nemen van economische beslissingen. - Overdracht van kennis verkregen uit onderzoek en toegepaste studies in de economie in het voordeel van de sociale, politieke en economische omgeving. - Breng criteria en economische analyse in het ontwerp van een business plan voor de oprichting van een vennootschap, of daarin die professionele diensten te gebruiken. - Communiceer effectief mondeling en schriftelijk, zowel in het Spaans en Engels.

Waar je een diploma economie kan werken?

Een Bachelor of Economics kan nationaal en internationaal uit te voeren in privé-bedrijven in de financiële sector, adviesbureaus, organisaties voor sociale doeleinden, in de publieke sector, onderzoekscentra en instellingen voor hoger onderwijs.

Belangrijkste gebieden van de professionele ontwikkeling van een Bachelor of Economics:

- In het bedrijfsleven, het verbeteren van de prestaties op de korte en lange termijn, dankzij de economische analyse van de interne bedrijfsvoering en de omgeving waarin zij opereert. - In de financiële sector: commerciële banken, Banco de Mexico, Mexicaanse Stock Exchange, het maken van prognoses van de verschillende variabelen op de prijs en de kenmerken van de financiële instrumenten en de evaluatie van investeringsprojecten, onder anderen te stellen. - In overleg met bedrijven, het uitvoeren van studies en projecten die de besluitvorming te helpen in de openbare en particuliere instellingen. - In organisaties met sociale doelstellingen, het ontwikkelen van strategieën en programma's om de levensomstandigheden van kwetsbare groepen te verbeteren. - In de publieke sector in de verschillende federale, staats- en gemeentelijk niveau, het doen van voorstellen voor de planning en economische beleidsvraagstukken aan de inflatie, de werkloosheid, de industriële ontwikkeling, verdeling van rijkdom en armoede te evalueren, onder anderen. - In het onderzoek, ontwikkelen en verspreiden van onderzoek om beter inzicht in de economische problemen van ons land. - In de instellingen voor hoger onderwijs en onderzoeksinstellingen, ondernemen onderwijs, onderzoek, consultancy en uitbreiding.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum : Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan