Diploma Van Industrieel Ingenieur

Universidad Europea del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Diploma Van Industrieel Ingenieur

Universidad Europea del Atlántico

Degree in Industrial Scheduling

De Degree in Industrial Scheduling UNEATLANTICO gaat ervan uit dat biedt vaardigheden die het mogelijk maken de studenten om te integreren en / of leidende multidisciplinaire teams met de mogelijkheid zich aan te passen aan de behoeften van de markt en de technologische veranderingen, het oplossen van problemen van de analyse, ontwerp en beheer met professionele criteria.

Deze tak van de techniek is essentieel voor het creëren van zakelijke waarde, omdat het de strategische planning, besluitvorming en evaluatie van de prestaties, factoren die een directe impact op de productiviteit beïnvloedt.

De multidisciplinaire opleiding door ingenieur Industriële organisatie UNEATLANTICO ontvangen gemodelleerd naar de Amerikaanse Industrial Engineering, waardoor haar activiteiten in een gebied van engineering en in twee aspecten: technisch manager.

Deze dualiteit maakt deze ingenieurs bezetten gerelateerde posities van de human resource management afdelingen voor onderzoek, ontwikkeling en innovatie aan te pakken, door middel van het beheer en de optimalisering van de productie en de kwaliteit van de afdeling.

Carrièremogelijkheden

Grade studenten in Industrial Engineering Organisatie kan een rol spelen in de verschillende afdelingen binnen het bedrijf en / of het openbaar bestuur:

 • Organisatie en beheer van de productie en operaties.
 • Organisatie en beheer van logistieke netwerken.
 • Technologie management en technologische innovatie.
 • Inkoop en supply management.
 • Kwaliteit, veiligheid en milieu.
 • Management informatie systemen.
 • Management organisatie.
 • Human Resources Management.
 • Marketing en business management.
 • Financiële en kostenbeheersing.

Tweetalig onderwijs

Momenteel is een van de essentiële instrumenten van de internationale communicatie en de sleutel die de mogelijkheden opent naar een goede baan te vinden, zowel in Spanje als in het buitenland, is Engels. In ons land, 80% van de vacatures langer vereisen een uitstekende beheersing van de taal en, in veel gevallen, dit criterium wordt opgelegd over anderen als het record of carrière.

Dat is de reden waarom de Europese Atlantic University studenten in alle kwaliteiten van tweedejaars studeert Engels als een verplicht vak, en van de voortzetting van derde jaar ook complete cursussen in deze taal.

Voor het vorige niveau van het Engels is niet een belemmering voor de toegang tot onderwijs, UNEATLANTICO biedt persoonlijke instructie, vooral tijdens het eerste jaar, zodat alle studenten het bereiken van een voldoende kennis van het Engels om die onderwerpen met succes te overwinnen van de loopbaan.

Dus, ongeacht hun niveau van het Engels te beginnen met een wereldwijde ondersteuning plan op basis van mentoring, specifieke materialen en zeer kleine werkgroepen, kunnen studenten de lessen volgen in een Spaans / Engels tweetalige systeem en geleidelijk end tweetalige vaardigheden worden verworven voor de uitoefening van hun beroep.

Oefen je Profession

De Campus van de Europese Atlantic University is ontworpen voor studenten om in de praktijk zijn beroep van het eerste jaar gezet. Zo heeft de universiteit beschikt over moderne faciliteiten en goed uitgeruste werkplaatsen waar de studenten zullen worden opgenomen zodra de race voorbij reproduceren.

Het docententeam stimuleert studenten om betrokken te raken in het leven op de campus krijgen, begeleidt ze projecten en ideeën die hen in staat om hun carrière vanaf de eerste dag tot de ontwikkeling te zetten. Het educatieve model is niet beperkt tot aan de buitenschoolse activiteiten van de studenten, maar om hun theoretische en praktische opleiding en de volledige betrokkenheid van studenten in hun professionele omgeving te waarborgen.

Daarnaast heeft de universiteit heeft veel stage overeenkomsten met bedrijven uit verschillende sectoren dat de universiteit leren aanvullen en bevorderen van de ontwikkeling van overdraagbare vaardigheden die nodig zullen zijn bij het solliciteren naar een baan. Leerkrachten, docenten zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van en het toezicht op de werkzaamheden van studenten en daarmee het bevorderen van de optimalisatie van het contact met de zakenwereld.

Studenten deelnemen aan het Center for Enterprise Project van de Universiteit ontwikkelen RDI projecten gericht op de industriële sector, die zijn ontwikkeld door Centrum voor Onderzoek en Technologie Industrial Cantabria (CITICAN). De Europese Atlantic University helpt je om je dromen te implementeren.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan