Diploma Van Industrieel Ontwerp

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Diploma Van Industrieel Ontwerp

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

De Bachelor of Industrial Design is een creatieve, innovatieve en proactieve professional die veranderingen in de technologie en de behoeften van de samenleving getoond en vertaalt deze in producten door het ontwikkelen van nieuwe producten of het verbeteren van bestaande producten en het creëren van zakelijke kansen.

De toekomst zal steeds vaker industrieel ontwerper participeert in multidisciplinaire teams op te lossen complexe problemen bijdragen in het oplossen van problemen met het bedenken van originele ideeën vertaald naar werkbare oplossingen, en implementatie van producten of systemen, diensten of ervaringen . Deze voorstellen zullen altijd aan de volgende criteria te maximaliseren: zijn menselijkerwijs wenselijk, technisch haalbaar en commercieel haalbaar is. Met andere woorden, de producten of diensten die afkomstig zijn van het industriële ontwerp relevant is voor gebruikers en voor de samenleving in het algemeen, moet optimaal in hun productie of prestaties zijn, en moet voldoen aan de criteria die nodig zijn om banen te creëren en produceren van rijkdom in hun omgeving. Ethiek en duurzaamheid kunnen niet uit het ontwerp in een mum van tijd worden gelaten.

Gezien het bovenstaande uitdagingen, het curriculum van de carrière van Bachelor Industrieel Ontwerpen aan de Tecnológico de Monterrey heeft een nadruk op creatieve ondernemende opleiding, dwz change agents gebaseerde initiatieven die de generatie van waarde te bevorderen. Waar de concurrentie groot is, waar de behoeften dringend zijn, waar de kansen zijn levensvatbaar, de student zal voorstellen voor een hoge waarde te formuleren en dus zullen hun eigen professionele activiteiten vorm te geven. Ondernemende creativiteit gekoppeld aan de waarde proposities gegenereerd door middel van design is de basis voor de verschillende trajecten af ​​te studeren bijscholingsactiviteiten.

Het programma biedt studenten met kennis en vaardigheden in drie belangrijke thema's om dit doel (naast algemeen vormend onderwijs) te realiseren: de artistieke, technische en commerciële opleidingen.

Wie is een Bachelor Industrieel Ontwerpen?

Hij is afgestudeerd in Industrieel Ontwerp is een professional die kansen geeft aan waarde door middel van creatief denken en innovatie te creëren. Participeren in multidisciplinaire teams om problemen, het ontwerp en de implementatie van systemen, producten en ervaringen op te lossen. Denk aan de behoeften, verwachtingen en wensen van de gebruikers in de creatieve conceptualisering. Genereert oplossingen aangepast aan de cultuur en context overweegt ethische en duurzaamheidscriteria betekenissen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een BA in Industrial Design?

Hij is afgestudeerd in Industrieel Ontwerp in staat zal zijn om: - te identificeren, zodat counterintuitive nieuwe kansen voor-ontwerp-based business. - Begrijpen en bijdragen aan andere disciplines met behulp van een empathische en collaboratieve aanpak voor het oplossen van complexe problemen. - Ontwikkelen van het originele ontwerp problemen met behulp van een systematische aanpak om de ontwerpeisen halen. - Het genereren van creatieve ideeën, en om te verkennen en evalueren van alternatieven voor de doelstellingen van elk ontwerp project te voldoen. - Vertegenwoordigen en ideeën te communiceren door middel van geschikte middelen en van hoge kwaliteit. - Geef toekomstscenario's en het ontwerp strategieën te ontwikkelen. - Breng systeemdenken te begrijpen en het adres van de conflicten die de duurzaamheid van het ontwerp beïnvloeden. - Onderzoek doen processen in het ontwerp om te testen en ideeën te valideren. - Analyseren en vertalen de voorwaarden en de sociaal-culturele en technologische ontwerp-oplossingen van belangrijke trends. - Plannen en projecten op basis van het ontwerp van ondernemerschap uit te voeren.

Waar je een graad in Industrial Design kan werken?

Hij is afgestudeerd in Industrieel Ontwerp bedrijven kunnen uitvoeren in diverse industriële sectoren en / of diensten, zoals plastic, hout, auto's, keramiek, glas, enz., Het ontwerpen van apparaten, meubels, stands en verkooppunten, speelgoed, sieraden, vervoer, sportartikelen of een consument een product in zijn eigen kantoor, waar hij verschillende bedrijven of individuen creëren van innovatieve voorstellen zal dienen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum : Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan