Diploma in bedrijfsbeheer en management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De aangeboden graad in Bedrijfskunde en Management (ADE) heeft een generalistische benadering, het resultaat van reflecties uitgevoerd met vertegenwoordigers van particuliere en openbare instellingen in het gebied en die uitgedrukt in de enquêtes over arbeidsinbreng van afgestudeerden en die verzameld in de Strategisch plan van de Faculteit Recht, Economie en Toerisme.

Igualada en zijn omgeving worden gekenmerkt door een kleine en middelgrote bedrijfsstructuur, die uitgebreide training aanbeveelt, zodat toekomstige afgestudeerden een overzicht hebben van hoe een bedrijf werkt. Op deze manier hebben afgestudeerden de mogelijkheid om in verschillende managementbehoeften te voorzien die zich kunnen voordoen wanneer ze de bedrijfswereld betreden.

Studies in bedrijfskunde en management bieden ook de mogelijkheid om de vaardigheden met betrekking tot bedrijfsinnovatie, algemeen bedrijfsbeheer en het beheer van de globalisering van markten en bedrijven te verdiepen.

133040_133037_Campus_Slide4.jpg

Waarom deze opleiding studeren op de Igualada-campus?

De Degree in Business Administration and Management (ADE) biedt solide training en praktische en professionele training over bedrijfsbeheer, nauw verbonden met de zakelijke realiteit en de relatie met de omgeving, waardoor het vinden van een baan of het creëren van het bedrijf zelf.

Studies in bedrijfskunde en management bieden ook de mogelijkheid om de vaardigheden met betrekking tot bedrijfsinnovatie, algemeen bedrijfsbeheer en het beheer van de globalisering van markten en bedrijven te verdiepen.
Daarnaast is een primaire doelstelling het opleiden en opleiden van toekomstige afgestudeerden voor hun integratie in een mondiale wereld, waarbij zakelijke training in andere talen (bij voorkeur Engels), teamwork en het gebruik van informatietechnologie en communicatie.

Kortom, de opleiding van onze ADE-afgestudeerden moet hen in staat stellen om allerlei problemen in het bedrijf op te lossen en met hun bijdragen bij te dragen aan het succes, de expansie en de internationalisering van het bedrijf.

Vanuit het oogpunt van onderwijs zet de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Economie en Toerisme zich in voor continue evaluatie, actieve onderwijs- en leermethodologieën en professionalisering van studies, waaronder, als onderscheidend kenmerk, verplichte praktijken in bedrijven en mobiliteit nationale en internationale studenten.

Deze graad wordt 's middags aangeboden op de Igualada Campus.

Carrièremogelijkheden

De belangrijkste professionele kansen voor de graad in bedrijfskunde en management hebben betrekking op de volgende gebieden:

 • Boekhouding en audit: verantwoordelijk voor de boekhouding, externe audit, boekhouding of auditcontroller.
 • Belastingen: advies, management en belastingadvies.
 • Finance: financieel beheer, financieel analist, hoofd treasury.
 • Operations en logistiek: operations en logistiek management, productie management, logistiek manager, supply en distributie manager.
 • Human resources: human resources management.
 • Strategisch management: medewerkers van het strategisch management, verantwoordelijk voor strategische planning, assistent-manager.
 • Bedrijfs- en wereldmarkten: hoofd internationalisering, analist van wereldmarkten.
 • Marketing en marktonderzoek: verantwoordelijk voor het beheer van het marketinggebied, commercieel manager, verantwoordelijk voor marketingcommunicatie, marketingmanagement.
 • Ondernemerschap: ondernemerschap, innovatieadvies, advies.
 • Economische analyse: economisch analist, technisch personeel in onderzoeksdiensten van openbare en particuliere entiteiten.
 • Regie, advies en advies in elke openbare of particuliere organisatie.

toelating Profiel

De graad in bedrijfskunde is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van hun professionele activiteit op het gebied van bedrijfsbeheer of die ook geïnteresseerd zijn in het begrijpen van hoe de economie werkt. De student met een goed onderhandelingsprofiel is ondernemer en toont tegelijkertijd een ethische en verantwoordelijke houding. Het vereist gemak van mondelinge en schriftelijke communicatie, wiskundige en analytische vaardigheden, motivatie om fenomenen en sociale veranderingen te begrijpen, en het vermogen om conflicten te beslissen en op te lossen.

In dit verband regelt ROYAL DECREE 1892/2008 van 14 november artikel 1 de voorwaarden voor toegang tot officiële universitaire studies en de toelatingsprocedures voor Spaanse openbare universiteiten. Volgens artikel 2 heb je toegang tot officiële universitaire studies aan Spaanse universiteiten als aan een van deze vereisten wordt voldaan:

1. Zich in een van de volgende situaties bevinden:

 • Toegang tot de universiteit door het behalen van een toets door degenen die in het bezit zijn van het bachelordiploma.
 • Toegang tot de universiteit voor studenten uit onderwijssystemen van lidstaten van de Europese Unie of andere staten waarmee Spanje internationale overeenkomsten heeft ondertekend.
 • Toegang tot de universiteit voor studenten uit buitenlandse onderwijssystemen, op verzoek van homologatie van de titel van oorsprong met de Spaanse titel van bachelor.
 • Toegang tot de universiteit door degenen die in het bezit zijn van titels van hogere technici die overeenkomen met de professionele training en artistieke lessen of superieure sporttechnici die overeenkomen met sportonderwijs.
 • Toegang tot de universiteit voor mensen ouder dan twintig.
 • Toegang tot de universiteit door accreditatie van werk of beroepservaring (voorzien in wet 4/2007).
 • Toegang tot de universiteit voor mensen ouder dan vijfenveertig jaar.

2. In het bezit zijn van een officieel universitair diploma of een gelijkwaardige titel.

3. In het bezit zijn van een officieel universitair diploma van universitair afgestudeerd, technisch architect, technisch ingenieur, afgestudeerd, architect, ingenieur, overeenkomstig de eerdere regeling van universitair onderwijs of gelijkwaardige titel.

4. Hebben een gedeeltelijke buitenlandse universitaire studie afgerond of hebben hun homologatie in Spanje niet behaald en willen verder studeren aan een Spaanse universiteit. In dit geval is het een essentiële vereiste dat de desbetreffende universiteit ten minste 30 studiepunten heeft erkend.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the ... Lees meer

The main aim of the University of Lleida is the education of its students. We provide high standards of teaching with quality services throughout the university community that reach society beyond the campus gates. Students make up most of the UdL community, and our objective is to ensure that they enjoy the teaching and learning processes involved. Lees Minder
Lleida , Igualada + 1 Meer Minder