Diploma in luchtvaarttechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Beschrijving

De hoge wetenschappelijke en pedagogische kwaliteit van het onderwijzend personeel met solide kennis op het gebied van technische materialen, mechanica en luchtvaart bevordert een solide kennis op dit gebied en het vermogen om problemen op te lossen in de vele aspecten van luchtvaarttechnologie met behulp van nieuwe materialen, nieuwe technologieën in innovatieve en primaire producten in de luchtvaartindustrie, het creëren van toekomstige professionals die zullen bewijzen technisch en professioneel leiderschap, veelzijdigheid en het vermogen om te werken in multidisciplinaire teams.

De leerplanstructuur werd gecreëerd rekening houdend met de Europese en internationale context om de kwaliteit van het onderwijs te verzekeren die overeenkomt met wat wordt beoefend in de beste nationale en internationale universiteiten.

Deze graad is gecreëerd om de professionele innovatieve gebieden aan te passen die de provincie mist en die zich in een versnelde ontwikkeling bevinden, zoals onderwijs in nieuwe materialen en nieuwe technologieën, die in deze cursus worden geïntroduceerd, samen met de basiskennis die nodig is op het gebied van de luchtvaart, een uiterst belangrijk gebied om te beantwoorden aan de industriële ontwikkelingsbehoeften van de Portugese samenleving.

Carrièremogelijkheden

Er zijn veel carrièremogelijkheden en een groot aantal activiteiten, zoals:

 • Ontwerp en fabricage en operaties van vliegtuigen
 • Onderhoud van de luchtvaart
 • Beheer van de systemen met betrekking tot vliegtuigen en hun operaties
 • Onderzoek en ontwikkeling op het gebied van de luchtvaart
 • Luchtvaartindustrie
 • Milieubeheer en controlediensten
 • Adviserende laboratoria voor onderzoek en ontwikkeling

Internationale student

Aanvragen worden rechtstreeks ingediend bij Universidade Atlântica .
Studenten die aan alle volgende vereisten voldoen, zijn mogelijk van toepassing:
 • Studenten die de middelbare school / K12 hebben voltooid of die wettelijk gelijkwaardige kwalificaties hebben;
 • Studenten die de vereiste toelatingsexamens hebben afgelegd - Kandidaten die hun secundair onderwijs in het buitenland hebben afgerond, moeten hun schoolverlatingsexamens valideren, in overeenstemming met de Portugese nationale examens die vereist zijn voor toelating tot elke opleiding aan een Atlântica University . De vereiste examens kunnen worden uitgevoerd aan de universiteit zelf (zelfs via videoconferentie of andere technologische middelen om interviews af te nemen);
 • Het cijfer van de student in elk van de vereiste toelatingsexamens moet boven het vastgestelde minimum liggen - De cijfers behaald in het verplichte schoolexamen zijn minimaal 95 op de Portugese schaal van 0 tot 200; Atlântica zal de noodzakelijke equivalentieprocedure uitvoeren vanuit het oorspronkelijke onderwijssysteem;
 • Studenten die voldoen aan de voorwaarden voor toelating;
 • De aanmeldingsrang van de student moet minimaal voldoen aan het vastgestelde minimum - Minimale inschrijvingsniveau: 95 (indelingsschema: van 0 tot 200).

De uiteindelijke middelbare school / K12-rang is 65% waard in de formule voor het berekenen van de inschrijvingsscore. De vereiste toelatingsexamens zijn 35% waard.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us.

Welcome to Atlântica! We have been preparing for your arrival and we are very excited that you have made the decision to join us. Lees Minder