Double Degree - BA in internationale betrekkingen en Europese studies

Lazarski University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Double Degree - BA in internationale betrekkingen en Europese studies

Lazarski University

Dit programma is ideaal voor studenten die willen begrijpen hoe de wereld werkt en die willen werken op het gebied van diplomatie, internationale politiek, niet-gouvernementele organisaties of internationale zaken.

Het BA in IRES-programma wordt uitgevoerd in samenwerking met de Coventry University in Groot-Brittannië. Na het behalen van dit programma ontvangen de studenten twee graden - een van de Lazarski University en een van de Coventry University.

Via dit programma zullen studenten kennis verwerven die essentieel is voor het nemen van beslissingen op het gebied van politiek, zaken en de media in een internationale context. Studenten zullen ook leren over de complexiteit van de hedendaagse politiek, ze zullen hun taalvaardigheid verbeteren en nuttige vaardigheden opdoen voor het bedrijfsleven.

specialisaties

Wij zijn een moderne en innovatieve instelling - dus wanneer we ons educatieve aanbod ontwikkelen, volgen we de nieuwste trends en onderhouden we contacten met werkgevers. Ons curriculum is een antwoord op de huidige vraag op de arbeidsmarkt. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de wereldpolitiek? Kies een van onze nieuwste specialisaties die wordt aangeboden als onderdeel van ons double degree-programma: Specialisation European Studies

European Studies is een specialisatie die deel uitmaakt van het 3-jarige double-degree BA in International Relations and European Studies-programma.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 2, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
1,900 EUR
per semester een niet-terugvorderbare aanvraagkosten van 200 EUR.
Locations
Polen - Warschau, Woiwodschap Mazoviƫ
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates