Double Degree: Electrical Engineering and Electrical Industrial Engineering and Automation

Algemeen

Beschrijving van opleiding

 • Officiële titel: afgestudeerd in elektrotechniek en afgestudeerd in industriële elektronica en automatiseringstechniek
 • Branch of knowledge: Engineering en Architecture
 • Centrum: Hogere technische school voor industriële engineering van Béjar
 • Type onderwijs: On-site
 • Taal: Spaans
 • Gereguleerd beroep: industrieel technisch ingenieur
 • Duur: 5 academische cursussen
 • ECTS-punten: 276
 • Plaatsen van nieuwe inzending 2019-20: 20 (10 plaatsen van elke betrokken Graad worden afgetrokken)

presentatie

Het is een "institutioneel programma van dubbele graden", gereguleerd door de Regulations over Double Degrees en Simultaneity of Official Teachings van de USAL (Governing Council van 29/2/2011), goedgekeurd door de Government Council van de USAL van 23/03 / 2015 en werd geïmplementeerd in het academisch jaar 2015-2016.

Het is afkomstig van de opleiding Elektrotechniek en de opleiding Industriële elektronica en automatiseringstechniek, die na het behalen van hun respectieve verificatieprocessen in het USAL jaar USAL aan de USAL is begonnen. Het werkt als een specifiek curriculum (met specifieke code en een bepaald aantal jaarlijks aangeboden plaatsen, 20), bestaat uit een totaal van 276 ECTS, verdeeld over 10 semesters (5 academische jaren), met een percentage van 60 credits eerste jaar, 55,5 credits de tweede, 54 credits de derde, 58,5 credits het vierde jaar en 48 credits het vijfde en laatste jaar. Op type van onderwerp, zijn de 276 ECTS als volgt verdeeld: 60 van basisopleiding, 168 van verplichte, 24 van keuzevakken en 24 van eindcijferprojecten.

Vereist de student full-time toewijding en kwalificeert zich om het gereguleerde beroep van industrieel technisch ingenieur (Bestel CIN / 351/2009, BOE 20/02/2009) uit te oefenen.115651_bejar_dg_ingenieria_electrica_electronica.jpg

Studenten gaan naar de groep van oorsprong van elk van de graden volgens het overeenkomstige onderwerp. In de gevallen waarin het onderwerp van de graad van oorsprong verschillende groepen van praktijken heeft, zal dit in slechts een van de groepen van dezelfde praktijken zijn, diegene die handiger is voor de compatibiliteit van tijd.

competenties

De doelstellingen en algemene en specifieke competenties van deze double degree zijn die van de Degree in Electrical Engineering en die van de Degree in Industrial Electronic and Automatic Engineering.

Entry profiel

Deze Double Degree is bedoeld voor studenten met de capaciteit voor wetenschappelijk redeneren en het oplossen van echte problemen waarmee ze alle activiteiten met betrekking tot elektrotechniek en industriële en automatische elektronische engineering kunnen projecteren, leiden en coördineren. Naast de essentiële gewoonte van werk, toewijding om te studeren en te proeven van de uitdagingen die worden gesteld in Engineering.

Er wordt gesuggereerd de Bachillerato met goed gevolg te hebben doorlopen in hun opties Wiskunde, Natuurkunde en Technische Tekening en later de toelatingsexamens voor de Universiteit.

Aanbevolen baccalaureaat onderwerpen

Voor toegang tot de Double Degree in Electrical Engineering en in Industrial Electronics and Automation Engineering is de maximale weging 0,2 de toegangsnotities bij de vakken:

 • Technische tekening II
 • Elektrotechniek
 • fysica
 • Wiskunde II
 • Industriële technologie II

Aanbevolen onderwerpen

 • Technische tekening II
 • Elektrotechniek
 • fysica
 • Wiskunde II
 • Industriële technologie II

Toegang, Pre-registratie, Toelating en Registratie

Nieuwe inzending: het eerste jaar van implementatie, zullen er 20 nieuwe toegangsplaatsen zijn voor de Double Degree. In het toelatingsproces worden de wegingscriteria van baccalaureaatvakken voor de PAU's die voor beide graden zijn voorzien, toegepast.

Continuïteit van studies:

 • Studenten worden ingeschreven in het Dual Degree-curriculum, hetzij voor nieuwe inschrijvingsvakken of onderwerpen waarin de volledige inschrijving wordt herhaald, met een minimum van 42 ECTS en een maximum van 90 ECTS. Het aantal kan lager zijn als dat het aantal ECTS is dat nog moet worden overwonnen.
 • De studenten van de graden van de industriële tak van de USAL (met name de graad in elektrotechniek en de graad in industriële elektronische en automatiseringstechniek) zullen toegang hebben tot de Double Degree door de aanvraag voor erkenning van de opgenomen credits.

In afwachting van vakken: de student moet zich altijd inschrijven voor de basisonderwerpen die nog in behandeling zijn.

Eenheden van permanentie: de Permanence-regels worden toegepast op het Double Degree-curriculum en de student kan maximaal 18 permanentie-eenheden gebruiken.

Het Centrum lost de verzoeken om toegang tot de Double Degree op uit kwalificaties van andere universiteiten op basis van het effectieve aantal nieuwe toegang tot de Double Degree en de verdiensten van de aanvragers:

 • Verzoeken voor studenten met een gedeeltelijke Spaanse universitaire studie van een andere universiteit en / of officiële Spaanse universitaire studies en een minimum van 30 ECTS-credits.
 • Verzoeken voor studenten met gedeeltelijke of volledige buitenlandse universitaire studies die niet de homologatie van hun diploma in Spanje en een minimum van 30 ECTS hebben ontvangen, worden erkend.
 • Aanvragen voor studenten met een gedeeltelijke Spaanse universitaire studie aan onze universiteit en een minimum van 30 ECTS-credits.

Alle aanvragen voor toelating tot voortzetting van studies worden gepresenteerd aan de secretaris van de Hogere Technische School voor Industriële Engineering van Béjar, waarmee de vorm van erkenning van de ECTS-cursussen wordt voltooid.

De toegangswegen zijn die welke officieel zijn erkend en gereguleerd door de wet voor officiële niet-gegradueerde universitaire opleidingen.

Er is geen specifieke test voor toegang tot de studies van deze Double Degree. Het plaatsen en plaatsen van plaatsen binnen het geplande quotum van 20 studenten gebeurt volgens het toelatingsniveau.

Academische en professionele exits

Academische Uitgangen

Zodra u de Double Degree in Electrical Engineering en Industrial and Automatic Electronic Engineering heeft USAL , raden wij u aan om een van de volgende universitaire masterdiploma's te studeren aan de USAL , als u kiest voor een grotere specialisatie:

 • Industrial Engineering
 • Fysica en technologie van lasers
 • Geavanceerde multivariate data-analyse
 • Kernfysica
 • Intelligente systemen
 • ESO en baccalaureaat docent, beroepsopleiding en taalonderwijs

Carrièremogelijkheden

De professionele resultaten van deze double degree zijn dezelfde als die van de Degree in Electrical Engineering en die van de Degree in Industrial Electronic and Automatic Engineering.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Salamanca (Spanish: Universidad de Salamanca) is a Spanish higher education institution, located in the town of Salamanca, west of Madrid, in the autonomous community of Castile and ... Lees meer

The University of Salamanca (Spanish: Universidad de Salamanca) is a Spanish higher education institution, located in the town of Salamanca, west of Madrid, in the autonomous community of Castile and León. It was founded in 1134 and given the Royal charter of foundation by King Alfonso IX in 1218. It is the oldest founded university in Spain and the fourth oldest European university in continuous operations. The formal title of... Lees Minder