Double degree in computer engineering en multimedia techniek

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Double degree in computer engineering en multimedia techniek

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

La Salle Campus Barcelona biedt u 5 dubbele graden op het gebied van ICT-engineering. Dubbele graden kunnen studenten naar de universiteit te voltooien in 5 academische jaar, met twee officiële opleidingen.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, zorgen voor de student met een globale en interdisciplinaire aanpak die veel carrièremogelijkheden wordt geopend: de kenmerken van elk van de cursussen gevolgd, kwaliteiten en specials profielen die een gemengde kennis van de twee gebieden.

Computertechnologie en zijn aanwezig in alle zakelijke activiteiten en in alle sectoren. Deze techniek van invloed op alle aspecten van het beheer en configuratie van computersystemen, alsmede applicatie-ontwikkeling en interconnectie van verschillende platforms, het versterken van de inhoud met betrekking tot het beheer en de architectuur van computersystemen en informatie. Daarnaast is deze dual degree afgestudeerden van de opleiding in Multimedia ingenieurswetenschappen zijn uitstekende technologie, die in staat integrators besluiten dat manieren moeten de technologie toe te passen echt efficiënt in haar bemiddelende rol in de communicatieve en creatieve proces te zijn.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van breng je
 • universiteit, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.
 • Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

Na voltooiing van de studies zal de student de titel Bachelor in Computer Engineering van de Universitat Ramon Llull ontvangen.

bereidt zich voor

Ontwerpen, implementeren en onderhouden van computersystemen die oplossingen voor de problemen die bedrijven leveren.

Werken aan projecten voor het internet (zoekmachines, online communities, content management, enz.), Entertainment (games, online games, etc.), interactieve digitale televisie, geneeskunde, financiële instellingen en banken, overheid, software bedrijven, automotive, luchtvaart, energie-industrie, de farmaceutische industrie, etc.

Toepassing van kennis in elk type van de industrie: medisch, voor gehandicapten, sportieve, culturele, educatieve, risicopreventie, herstel van de historische, artistieke, entertainment of strategisch advies geheugen, onder vele andere groep.

Train project managers om te weten wat de "interactief materiaal" nodig is om te gebruiken met uitzicht op het ontwerp van operationele oplossingen op basis van verschillende disciplines om complexe problemen op te lossen.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • Het prestige en traditie. La Salle was de 1e Telecommunicatie School opgericht in Catalonië en de 1 om te beginnen met een techniek Beeld en Geluid, meer dan 25 jaar geleden. In Computer Engineering hebben we meer dan 18 jaar van de opleiding van onze afgestudeerden / das, zowel nationaal en internationaal niveau.
 • La Salle was de eerste universiteit in Spanje tot universitaire studies in Multimedia Engineering (1996) aan te bieden en op de eerste en enige officiële Degree in Multimedia Techniek hele staat (2008) aan te bieden. We hebben meer dan 12 jaar van de vorming en vermeerdering van onze afgestudeerden / das heel Europa.
 • We hebben meer dan 30 toonaangevende technologie laboratoria in de staat waar u uw praktijk kan maken. Hiervan kunnen we de praktijken benadrukken en projecten Usability, Digital Systems, microprocessors, Programming, Web Designing, Kunstmatige Intelligentie, besturingssystemen en Telematics.
 • Je oefent in het MediaLab La Salle: lab Motion Capture Real-Time (MoCap) in Zuid-Europa, met 24 infrarood camera VICON grootste ultra high performance.
 • U heeft toegang tot één van de laboratoria Usability en DCU, Ontwerp User Centered, met meer projectie op Europees niveau: de gebruiker Lab La Salle geeft u de nieuwste technologie en apparatuur "Eye Tracking" op te sporen en analyse van oogbewegingen in real time.
 • Op dit moment, 100% van de afgestudeerden werken na de voltooiing van de studies en 60% van onze studenten belanden werknemers in bedrijven waar ze hun praktijken hebben gemaakt.
 • U vindt de robot platform "LS Maker" te ontwikkelen moeten worden geleverd aan het begin van het academisch jaar alle eerstejaars studenten van verschillende ingenieursopleidingen.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan