Double degree in engineering en multimedia audiovisuele systems engineering

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Double degree in engineering en multimedia audiovisuele systems engineering

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

La Salle Campus Barcelona biedt u 5 dubbele graden op het gebied van ICT Engineering. Dubbele graden kunnen studenten naar de universiteit te voltooien in 5 academische jaar, met twee officiële diploma.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die complementair zijn en daarom bestuderen, reikt de student een uitgebreide en interdisciplinaire aanpak die opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursados ​​graden en speciale profielen met een gemengde kennis van de twee gebieden.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.

Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

bereidt zich voor

Bereidt ingenieurs om uitgebreide training in alle specialiteiten afgeleid van het beeld en geluid te hebben. De belangrijkste gebieden van kennis zijn de video en digitale televisie, ontwerp, onderhoud en exploitatie van audiovisuele faciliteiten, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe audiovisuele producten.

Afgestudeerden / zoals in Multimedia engineering zijn uitstekende technologie, die in staat integrators besluiten dat manieren moeten de technologie toe te passen echt efficiënt in haar bemiddelende rol in de communicatieve en creatieve proces te zijn.

Het heeft een eigen technologische basis in aanvulling op duidelijk omschreven professionele vaardigheden.

Met dank aan het kruis kenmerk van Multimedia en haar strategische positie, afgestudeerden / das passen hun kennis in elk type van de industrie: medisch, voor gehandicapten groep, sportieve, culturele, educatieve, risicopreventie, het herstel van het historisch geheugen, artistieke , entertainment of strategisch advies, onder vele anderen.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • Omdat wij zijn pioniers. Wij zijn de eerste school begon Ingenieur in Beeld en Geluid (voorloper van Audiovisuele Engineering), meer dan 25 jaar geleden.
 • Want we hebben alleen laboratoria. Wij zijn de enige universiteit met een echovrije akoestische en radiofrequentie dode kamer tegelijk, en een van de grootste galmende kamers in Catalonië. We hebben ook de MediaLab, een uniek laboratorium in Zuid-Europa in de Motion Capture (motion capture) technologie.
 • Omdat we de eerste digitale TV Center van Spanje, met meer dan 10 jaar ervaring en creëerde met de steun van de overheid en we werken voor internationale onderzoeksprojecten en ontwikkeling van bedrijven.
 • De echte en praktische aanpak. Studenten deelnemen aan de race overdracht projecten of onderzoek met toonaangevende bedrijven in de sector en de nieuwste technologie. 100% van onze studenten de arbeidsmarkt betreden, zelfs voor de voltooiing van hun studie.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan