Double Degree in Business Administration and Management BSc in Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Redenen om deze dubbele graad te bestuderen

 • Verbreed je professionele opties met een dubbele graad.
 • Open nieuwe horizonten van mogelijkheden door te studeren in Barcelona en Londen.
 • Studeer aan een prestigieuze internationale universiteit, onderdeel van de Universiteit van Londen.

Voordelen van het programma

 • Door een dubbele graad te studeren, verbreed je je kennis en de beschikbare opties om je toekomstige professionele carrière te ontwikkelen.
 • De lessen in Birkbeck vinden 's avonds plaats, wat inhoudt dat ze compatibel zijn met stages, nascholing en culturele activiteiten.
 • Je krijgt een profiel dat zeer gewaardeerd wordt door bedrijven vanwege je internationale kennis en ervaring.
 • Je woont in zowel Barcelona als Londen, twee zeer kosmopolitische en levendige zakensteden.
 • Je leert studenten van over de hele wereld kennen en je creëert een internationaal netwerk van contacten.

Presentatie

Met dit vijf jaar durend programma, geeft UIC Barcelona je de mogelijkheid om een bachelorgraad in Bedrijfskunde en Management te studeren en om het aan te vullen met een bachelor in Economie aan de prestigieuze Birkbeck, University of London. Je studeert een Bachelor of Science (BSc) in de economie aan een van de instellingen die deel uitmaken van de prestigieuze Universiteit van Londen.

Dit programma, afgeleverd op de campussen van twee grote Europese steden (Barcelona en Londen), geeft je een internationaal profiel dat je onderscheidt van de massa. Je studie in Business Administration and Management aan UIC Barcelona zal worden aangevuld met onderwerpen over economische analyse in Londen.

Als onderdeel van dit internationale double degree-programma studeer je drie en een half jaar bij UIC Barcelona. Je gaat dan naar het tweede semester van je vierde jaar en je vijfde jaar gaat naar Birkbeck, University of London.

Onderscheidende kenmerken van Birkbeck zijn de professionele benadering van hun graden en lessen die 's avonds van 18:00 uur tot 21:00 uur plaatsvinden, waardoor u de studies kunt combineren met praktische stages. Deze aantrekkelijke eigenschap van dit double degree-programma geeft je de kans om je carrière in de Britse hoofdstad te ontwikkelen.

leerplan

Bachelor's Degree in Bedrijfskunde en Management

De eerste drie en een half jaar bij UIC Barcelona.

BSc in Economics

Het tweede semester van het vierde jaar en het volledige vijfde jaar op Birkbeck, University of London

 • Wiskunde voor economie (jaar 4)
 • Macro-economie (jaar 4)
 • Micro-economie (jaar 5)
 • Kwantitatieve technieken III (jaar 5)
 • Project (jaar 5)
 • Een optie van politieke economie, openbaar beleid, ontwikkelingseconomie, geavanceerde onderwerpen in economie en financiën, toegepaste statistiek en econometrie

Toelatingsproeven

Om een bachelordiploma te behalen aan Birkbeck, University of London, moet je beschikken over:

 1. Voltooid drie jaar van uw bachelor in Business Administration and Management (180 ECTS)
 2. Behaalde een IELTS-score van 6,5
 3. Om een aanvraag in te dienen bij de Universities and Colleges Admissions Service voor een plaats op het BSc in Financial Economics.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on aca ... Lees meer

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on academic rigor, university life, and enriching life experiences. We have 15 degree programs and a wide range of Master’s and Postgraduate degrees as well as continuing education courses in the areas of knowledge you are interested in. Lees Minder