Double Degree in Business Administration and Management BSc in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel achter de Double Degree in ADE en Marketing aangeboden door UIC Barcelona samen met de Birkbeck University of London is om professionals op te leiden met een strategische visie van marketing als de drijvende kracht achter een bedrijf.

Met een looptijd van vijf jaar biedt dit internationale double degree-programma uitgebreide kennis van organisaties, bedrijfsmanagement en leiderschap op functionele gebieden, samen met specialisatie op het gebied van marketing.

Dit is een dubbele graad die internationaal is en de deur opent naar een veelbelovende professionele toekomst.

Voordelen van het programma

 1. Gedifferentieerd leren. Door een dubbele opleiding te volgen, verbreed je je kennis en de mogelijkheden die je op de arbeidsmarkt hebt.
 2. Marketingprofiel: marketingkennis wordt in de bedrijfssector nog meer gewaardeerd en gevraagd.
 3. Academisch prestige: de Birkbeck University of London is onderdeel van de emblematische University of London, een wereldwijd erkende academische instelling.
 4. In-company stages: De lessen in Birkbeck vinden 's avonds plaats, wat inhoudt dat ze compatibel zijn met stages, nascholing en culturele activiteiten.
 5. Professioneel profiel: u zult differentiële waarde toevoegen aan uw curriculum en u zult een zeer uitgebreid profiel bereiken, dat internationale kennis en ervaring zal samenbrengen.
 6. Internationale mobiliteit: u woont in zowel Barcelona als Londen, twee zeer kosmopolitische en levendige zakensteden.
 7. Wereldwijd netwerken: je leert studenten van over de hele wereld kennen en je creëert een internationaal netwerk van contacten.

Presentatie

UIC Barcelona biedt je de mogelijkheid om een Bachelor's degree in Business Administration and Management (ADE) te studeren en aan te vullen met een Bachelor of Science (BSc) in Marketing aan de Birkbeck University of London, een internationale instelling die deel uitmaakt van de gerenommeerde universiteit van Londen.

Dit programma, afgeleverd op campussen in twee grote Europese steden (Barcelona en Londen), geeft je een internationaal profiel waardoor je je onderscheidt van de rest. Je ADE-studies bij UIC Barcelona zullen worden aangevuld met marketingmateriaal dat je de beste hulpmiddelen en vaardigheden zal geven om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan.

Dit internationale double degree-programma heeft een duur van vijf jaar. Je studeert drie en een half jaar aan UIC Barcelona. Je gaat dan naar het tweede semester van je vierde jaar aan de Birkbeck University in Londen en je vijfde jaar in Londen.

De Birkbeck University of London is onderdeel van de University of London. Onderscheidende kenmerken van Birkbeck omvatten de professionele benadering van hun graden en lessen die 's avonds van 18:00 uur tot 21:00 uur plaatsvinden, waardoor studenten hun studies kunnen combineren met praktische stages. Deze aantrekkelijke eigenschap van de opleidingen geeft je de kans om je carrière in de Britse hoofdstad te ontwikkelen.

leerplan

Bachelor's Degree in Bedrijfskunde en Management (ADE)

De eerste drie jaar worden zowel op UIC Barcelona als de eerste helft van het vierde jaar gegeven

BSc in marketing

Het tweede semester van het vierde jaar en je volledige vijfde jaar worden gegeven aan Birkbeck, University of London, waar je de volgende onderwerpen zult volgen:

 • Sustainability & Stakeholder Marketing (4e jaar)
 • Marketing Research (4e jaar
 • Kopergedrag (4e jaar)
 • Project (5e jaar)

Enkele van de volgende Marketing keuzevakken (5e jaar):

 • Business to Business (B2B) Marketing
 • Internationale marketing
 • Diensten Marketing
 • Sportmarketing

Toelatingsexamens

Om een bachelordiploma te behalen aan Birkbeck, University of London, moet je beschikken over:

 • Academische vereisten: Alle ADE-vakken op UIC Barcelona hebben behaald voordat je in Londen studeert.
 • Vereist certificaat: IELTS 6.5 of hoger

subsidies

Met het doel om de toegang tot onze faculteit te vergemakkelijken, hebben we ook beurzen beschikbaar, inclusief overheidsfinanciering, van het ministerie van Onderwijs en Cultuur (MEC) of het Catalaans agentschap voor het beheer van universiteits- en onderzoeksubsidies (AGAUR) of particuliere financiering , inclusief financiering door de universiteit zelf.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on aca ... Lees meer

The Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), offers you a highly personalized university education with a strong vocational element. Since 1997 we have been teaching people based on academic rigor, university life, and enriching life experiences. We have 15 degree programs and a wide range of Master’s and Postgraduate degrees as well as continuing education courses in the areas of knowledge you are interested in. Lees Minder