Driejarige Universitaire Opleiding In De Wetenschap En Culinaire / Art Bachelor Of Science Culinaire Kunst

COQUIS

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Driejarige Universitaire Opleiding In De Wetenschap En Culinaire / Art Bachelor Of Science Culinaire Kunst

COQUIS

De eerste cursus van de Italiaanse universitair niveau "Bachelor of Science", gewijd aan wetenschap en Culinary Arts dat de technische vaardigheden en wetenschappelijke vaardigheden die nodig zijn om een ​​level kok combineert. De culinaire kunsten en voedsel wetenschap geleerd door de student maken het een chef-kok bereid en in staat om creatieve hartige gerechten, gezond en uitstekend van de zintuiglijke en de voedingswaarde oogpunt realiseren. Chefs met deze functies werken in de keukens van de beste restaurants, of liggen in de horeca onderzoek, steeds:

  1. Executive Chef,
  2. Food consultant,
  3. Eigenaar chef restaurateur,
  4. Controller van de toeleveringsindustrie,
  5. Expert Onderzoek en Ontwikkeling van de bereidingen,
  6. Leraar van de keuken en de Gastronomische Wetenschappen in particuliere scholen.

Een praktische cursus van academische en wetenschappelijke snijden integratie van kunst en culinaire onderzoek zoals voorgesteld door andere belangrijke internationale scholen; een nieuwe koers in de wereld van het koken scholen en de Italiaanse gastronomie afgifte van een Bachelor Degree, gelijk aan de Italiaanse Laurea Triennale, aangevuld met een stage van twee maanden in een groot restaurant coquis circuit.

Toelatingsvoorwaarden

  • Hij is afgestudeerd middelbare school, hotelschool, of High School
  • motivationele interview in het geval van verschillende graad
  • Motivatiebrief te studeren en carrière in de culinaire industrie

studie Plan

De cursus leren de leerlingen de wetenschappelijke macht bases, de geschiedenis van de Italiaanse, Europese en internationale, het combineren van de kennis van de wetenschap in een interdisciplinaire manier. We bestuderen de microbiologie, chemie, biochemie, wetenschap van de voeding, maar ook geschiedenis, antropologie en sociologie van voedsel, theoretische vakken vrijwel culinair laboratorium situaties, die goed is voor ongeveer 2/3 van de cursus uren aangepakt.

  • Ze zijn bedoeld voor educatieve bezoeken aan veehouderijbedrijven, in zuivelfabrieken met het proeven van producten, van de belangrijkste markten van Rome.
  • De cursus omvat een stage van twee maanden.
  • De cursus wordt uitgevoerd in samenwerking met Slow Food aspecten grondgebied FIS (Italiaanse Sommelier Foundation), met de universiteit van Tor Vergata, voor kwesties met betrekking tot voedsel wetenschap wetenschappelijk.

eerste jaar

  • Fundamentals of Food Science, 6 ECTS credits
  • Antropologie en Antropologie van Food, 4.5
  • Wetenschap van de voedings- en dieetkunde, 6
  • HACCP, sanitaire voorzieningen en voedselzekerheid, 3
  • Laboratorium Culinaire Wetenschap I: Dynamics, Temperaturen en fysische eigenschappen van gerechten, 10,5
  • Agriculture and Food Production System, 6 ECTS credits
  • Geschiedenis van de Italiaanse keuken, 4.5
  • Wetenschap van de Smaak en Perception, 6
  • Culinaire apparatuur, ingrediënten en technieken, 6
  • Laboratorium Culinaire Wetenschap II: Principes van Basic Voorbereidingen, 7.5

tweede jaar

  • Laboratorium Culinair Science III: Principes van Complex preparaten, 9 ECTS
  • Functionaliteit van ingrediënten: Consistentie van ontwikkeling, stabiliteit en textuur ontwikkeling, stabiliteit, en de uitkomst van Flavors, 7.5
  • Engels Taal Toegepast op de keuken I, 4.5
  • Fromagerie: Technische en Productie, 4.5
  • Geschiedenis van de Europese keuken, 4.5
  • Oven en Banket: Principles and Applications, 6
  • Geschiedenis van de keuken en de Aziatische Amerikaanse, 4,5
  • Oenologie I: beginselen, 4.5
  • Food Marketing and Applications, 6
  • Science Laboratory IV Gastronomie: wetenschappelijke evaluatie van Traditional Kitchen, 9

derde jaar

  • Laboratorium Culinaire Wetenschap V: Onderzoek en Ontwikkeling van de voorbereidingen, 9
  • Onderzoek naar Voorbereiding Temperaturen, 6
  • Engels Taal Toegepast op de Kitchen II, 4.5
  • Enology II: koppelen Eten en drinken, 4.5
  • Stage, 6 ECTS (twee maanden, acht uur per dag, 40 uur per week)
  • Professional Development Chef, 6
  • Laboratorium Culinair Science VI: Scientific Assessment of Contemporary Kitchen, 7.5
  • Menu: Design and Development, 6

werk

Samen met een Bachelor Degree in ieder geval steunde de Thesis, zal het worden vrijgegeven op HACCP-certificaat nodig om te werken op het gebied van gastronomie.

Elke cursist heeft de mogelijkheid om te leren tijdens de drie jaar durende studie gekoppeld aan professionals coquis, die volgens de vooruitgang van de studenten kunnen hun intrede in de wereld van het werk te vergemakkelijken Enogastronomie, dankzij "coquis Network" en contacten met de sector bedrijven, die rekening houden met de Universiteit van de Italiaanse keuken een referentiepunt voor de werving en selectie van gekwalificeerd personeel.

professoren

De faculteit bestaat uit professionals op het gebied van eten en wijn, academici, professionele koks, sterrenchef. Het team van leraren wordt georkestreerd door de opleidingsdirecteur coquis Angelo Troiani, chef-kok van het restaurant "Il Convivio Troiani" in Rome.

zitplaats

De theoretische en praktische werkzaamheden worden uitgevoerd op het hoofdkwartier uitgevoerd in de Via Flaminia 575, 00191 Rome. De zitting coquis is uitgerust met moderne technologisch uitgeruste leslokalen. De workshops zijn bedoeld, zoals de keuken van een restaurant, met een groot bureau-werk en compleet met warme en koude lijnen.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
11,200 EUR
Locations
Italiƫ - Rome
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italiƫ - Rome
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
- Jaarlijkse kosten