Dual degree diploma in de informatica ingenieur + richting van technologiebedrijven

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Dual degree diploma in de informatica ingenieur + richting van technologiebedrijven

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

La Salle Barcelona Campus biedt een double degree uit het veld van de TCI Techniek en het gebied van Business Management. Deze dual degree kwalificatie kunnen studenten naar de universiteit af te maken, in 5 jaar en een half academische, met twee officiële diploma.

Het ontwerp van deze double degree geeft studenten de mogelijkheid tot twee graden die zijn voltooid bestuderen en daarom zorgen voor de student met een globale aanpak en interdisciplinarioque ze opent vele carrièremogelijkheden: de kenmerken van elk van de cursussen genomen, cijfers en speciale profielen of gemengd met kennis van de twee gebieden.

Dubbele graden studenten eisen een hogere uitvoeren van een student in 4 jaar (240 ECTS) cursussen en diploma overschrijdt een enkele inspanning. Daarom gaan ze naar studenten met een hoge academische prestaties van wetenschappelijk-technische middelbare school die tijdens het toelatingsproces, moeten ze hun academische record van de vorige cursussen te bewijzen.

PUBLIEK

Degrees in handelsingenieur e losgrados verschijnen in meer arbeid projectie voor de komende jaren. Alleen 2016 meer dan 700.000 vacatures worden verwacht in de ICT-sector in de Europese Unie.

Voer een dubbele graad van Bachelor of Technology and Computer Engineering Bedrijven bereidt je voor op een nieuwe professionele profiel dat u meer concurrentie op de arbeidsmarkt zal maken en zal u toelaten om het werk van de bedrijfsvoering te nemen en te voldoen aan de jongens beroepsprofielen de wereldwijde arbeidsmarkt wint.

Sommige van deze nieuwe gemengde beroepsprofielen op basis van technologie en business management zijn:

 • Gegevens Scientist.
 • Expert in Big Data en Business Intelligence.
 • Business development specialist en ivd-toepassingen - Internet of Things.
 • Expert in document management en scannen processen.
 • Experts in applicatie-ontwikkeling collectieve intelligentie.
 • Ontwerp van experts op het gebied van sociale analytics tools waarmee commercieel krediet gewoonten, meningen en trends verbruik gedetecteerd in de 2.0 wereld te halen.
 • Productontwikkeling bedrijven in de ICT-sector.
 • algemeen management, vooral in bedrijven met intensief gebruik van hen TIC
 • Consulting op het gebied van informatietechnologie en ERP.
 • Area Marketing / commercial voor de toepassing van de technologie als een onderscheidende factor in de acties van Marketing en commercieel.
 • beheer van de technologie in ondernemingen (applicatieontwikkeling of verantwoordelijk voor de veiligheid van systemen).

BEREIDT PAR

De double degree van Degree in Computer Engineering en Bachelor of Technology Companies van La Salle BCN streeft naar losprofesionales management en technologie van de toekomst in staat zijn leidende activiteiten van business management, adviesorganen, de activiteiten van de uitvoering van computer-systemen vormen lossen materialen verwerken van informatie van een bedrijf of organisatie, zowel in haar mondiale context en in de verschillende functionele gebieden.

Op de arbeidsmarkt profielen met een sterk analytisch vermogen en leidinggevende vaardigheden als strategische diensten die verantwoordelijk zijn voor het bedrijf (financiële, human resources, verkoop en markeing, distributie en handel, enz.) Of senior managers zij worden gevraagd, onder het werk andere posities binnen het organogram.

De ontwikkeling van de informatietechnologie en de impact ervan op alle professionele sectoren en in alle functionele gebieden heeft gemaakt Forbes Magazine plaats zich in 2015 zes technologiebedrijven in de top 10 meest krachtige merken in de wereld in de volgende volgorde: Apple , Microsoft, Google, Coca-cola, IBM, McDonald's, Samsung, Toyota, General Electrics en Facebook. En, tussen de 11e en 20e positie van de machtigste bedrijven in de wereld stond op 5 meer technologiebedrijven: Amazon.com, AT & T, Cisco, Intel en Oracle.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • La Salle BCN - Ramon Llull University is de enige particuliere universiteit die de Dual Degree Engineering and Management van Catalonië biedt.
 • In slechts 5 en een half jaar kun je twee officiële universitaire diploma te krijgen.
 • Het verschil tussen de studie twee graden afzonderlijk en de double degree van deze zelfde kwaliteiten in vijf gangen en een half, wat neerkomt op een daling van 88 ECTS en de mogelijkheid om 2 TFG (werk Final Grade) op basis van een gemeenschappelijke kern.
 • Studenten bestuderen een double degree opleidingen van de twee afwisselende velden, engineering en business management, in kleine groepen en het gebruik van talen Castiliaans en het Engels.
 • De focus van deze dubbele functie is erg handig met een differentiële methodologie op basis van scenario's, het ontwikkelen van echte business projecten.
 • Zijn professionele productie komt voort uit de vraag van de huidige ondernemerschap. Une uitgangen van twee professionele graden die genieten van een aanzienlijk arbeidsaanbod.
 • In de Salle BCN, 100% van de afgestudeerden werken na het afstuderen en 60% van onze studenten belanden contractados in bedrijven die de praktijk hebben gemaakt.
 • Het programma past in het profiel nodig is voor organisaties en de toekomst al. Een interdisciplinair profiel projectie en een hoge bezettingsgraad.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
11 semesters
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan