Dual degree programma bfa + BA / BS

School of The Museum of Fine Arts, Boston

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Dual degree programma bfa + BA / BS

School of The Museum of Fine Arts, Boston

Duale opleiding BFA + BA / BS

Sinds 1876, heeft de School van het Museum voor Schone Kunsten, Boston het opleiden van kunstenaars door hen met het respect en de vrijheid die ze nodig hebben om te ontwikkelen.

Bij SMFA, zult u uitzonderlijke docenten die expert zijn mentoren evenals werkende kunstenaars. U zult cutting-edge-art maken, benijdenswaardige relaties vinden
met onze graad verlenen partner instelling Tufts University en het Museum voor Schone Kunsten, Boston , en een buitengewoon erfgoed van de lancering van grote kunstenaars.

Elk van onze programma's heeft zijn eigen accenten, maar elk weerklinkt met de intensiteit die afkomstig is van de exploratie van ideeën door een gemeenschap van bijna
1.000 kunstenaars.

De School van het Museum voor Schone Kunsten, Boston biedt momenteel:

Duale opleiding BFA + BA / BS

De Dual Degree programma is een unieke dual degree programma aangeboden in samenwerking met Tufts University. Deze veeleisende programma is speciaal ontworpen voor studenten van plan om hun kunst en academische belangen zo veel mogelijk na te streven. Na afronding van dit programma, zul je afstuderen met twee graden van Tufts: een Bachelor of Arts of Bachelor of Science in een grote van uw keuze en een Bachelor of Fine Arts. Dit vijfjarige programma maakt het mogelijk voor u om te verfijnen en focus je studie in een academische veld en aan uw beeldende kunst vaardigheden te cultiveren.

De lessen worden gegeven aan de Tufts campus en in Boston aan de SMFA, waar de Tufts studenten hebben toegang tot de studio kunst faculteit die zijn niet alleen leraren, maar zijn ook het beoefenen van kunstenaars.

Een gezamenlijke BA of BS en BFA kan worden bereikt door de SMFA en Tufts voor studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een gecombineerde vijfjarenprogramma in de studio en de vrije kunsten.

Steekproef klassen zijn:

  • Kunst als Process
  • Schoonschrift
  • Inleiding tot Drawing
  • Lithografie
  • Color Theory
  • Mapping: Tekenen en Schilderen
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates