Duale opleiding in engineering voor industriƫle technologieƫn en bachelor in business administration (Giti-Ade)

Universidad Pontificia Comillas

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Duale opleiding in engineering voor industriële technologieën en bachelor in business administration (Giti-Ade)

Universidad Pontificia Comillas

Duale opleiding in de ingenieurswetenschappen voor industriële technologieën en Bachelor in Business Administration (GITI-ADE)

Bachelor109

Deze double degree is de eerste fase van het programma in Industrial Engineering en BBA.

De totale duur van dit programma is 6,5 jaar. In de loop van het programma studenten combineren technische studies met die van Business Administration. Dit impliceert een lichte overbelasting van het werk gedurende het 6-jarige Industrial Engineering programma. Business Administration studies beginnen in het eerste jaar van de opleiding en de studenten die geïnteresseerd zijn moeten worden ingeschreven in de GITI-ADE gecombineerd programma vanaf het begin zijn.

De laatste term wordt naar verwachting uitsluitend gewijd aan de masterproef en de voltooiing van stages te zijn.

Internationalisering

Studenten kunnen de kans om deel te nemen aan onderzoek perioden internationale uitwisselingsstudenten in het vierde jaar van de Bachelor's Degree, afhankelijk van de ontvangende universiteit, en / of tijdens stages van de laatste termijn van het programma.

Profiel

Het wordt aanbevolen voor studenten die de huidige secundaire en pre-universitaire voorbereiding opleidingen op het gebied van wetenschap en technologie hebben afgerond, hebben onderwerpen in de wiskunde, natuurkunde, technische tekening en scheikunde genomen om de progressie naar Bachelor's Degree studies vergemakkelijken. Ook de voorkeur hebben groepen van de Advanced Vocational Training Programma's om toelating tot Degree deze Bachelor krijgen zijn elektriciteit en elektronica, samen met mechanische Manufacturing

De belangrijkste persoonlijke en academische kenmerken van de kandidaat-profiel zijn:

  • De belangstelling voor wetenschappelijke en technologische kennis.
  • Flair voor de berekening en logisch redeneren bij het oplossen van problemen.
  • Gemak van het leren, het vermogen om te werken en organisatorische bereidheid.
  • Kunnen analyseren en synthetiseren informatie.
  • Verantwoordelijkheid bij de uitvoering van individueel werk, evenals het vermogen om te werken in teams.
  • Bereidheid om concepten en kennis toe te passen in de praktijk werken.

Toelatingseisen

Afronding van de huidige secundaire en pre-universitaire voorbereiding-opleiding (of gelijkwaardig) en toelatingsexamen voor de universiteit, zowel vanuit de reguliere examenperiode van mei / juni.

Studenten van buitenlandse onderwijssystemen:

Toelatingsexamen voor de universiteit voor buitenlanders (PAU), behalve voor studenten die in het kader van het onderwijs in de EU-landen of landen die overeenkomsten met Spanje hebben in dit verband en die voldoen aan de academische eisen in hun huis onderwijssystemen voor toelating tot de universiteit hebben gestudeerd. Voor meer informatie over toelatingseisen voor deze groep studenten of over de organisatie van het toelatingsexamen voor de universiteit voor buitenlanders (PAU), kunt u terecht op de 'UNED' website

Subsidies en financiële hulp

De universiteit als instelling van de katholieke kerk gewijd aan alle leden van de samenleving, biedt een scala aan subsidies en financiële steun aan haar studenten, om te helpen met studiekosten en te zorgen voor gelijke kansen op basis van de individuele behoeften van elke student.

Deze steun komt rechtstreeks van de universiteit, uit bijdragen van de Comillas-ICAI Universitaire Stichting, het Fonds van de Kerk Grants, de niet-zelfstandige basis voor kandidaten voor het priesterschap en van andere organisaties en individuen.

De universiteit biedt haar eigen financiële steun aan Bachelor's Degree studenten met beperkte middelen, in de vorm van een gedeeltelijke vermindering van het collegegeld.

Studenten aan de universiteit komen in aanmerking voor dezelfde voordelen als de andere Spaanse universitaire studenten met betrekking tot de school verzekeringen, officiële subsidies en andere subsidies.

Comillas biedt Bachelor's Degree programma's voor studenten beginnen hoger onderwijs. Wij bieden ook Postdoctorale programma's voor afgestudeerden en professionals.

Career & academische vooruitzichten

De multidisciplinaire en inclusieve training van de industriële ingenieurs heeft hen de meest gewilde en professioneel succesvolle ingenieurs in Spanje. Dit programma combineert de traditionele training van de industriële ingenieurs met transversale en voortdurend evoluerende opleiding voor leidinggevende functies in de internationale context. Dankzij dit alles, Ingenieurs van Comillas ICAI vinden meteen top-hoogwaardige werkgelegenheid. Onze ingenieurs werken in industriële bedrijven en in andere bedrijfstakken, en ook op de belangrijkste rollen in een aantal van de toonaangevende multinationale ondernemingen in de sector.

Loopbaanperspectieven

ICAI Industrieel Ingenieurs zijn professionals die projecten leiden op het gebied van nationale en internationale industrie, het nemen van verantwoordelijkheden en in aanmerking komen voor leidinggevende functies opgedaan met vaardigheden uit hun multidisciplinair onderwijs in technologie en systeemintegratie. Sommige van de carrièremogelijkheden zijn:

  • Business Management: beheer van grote bedrijven, technische diensten, enz.
  • Projecten: site management, industriële projecten, overleg, R & D & I, enz.
  • Anderen: risicoanalyse, energiemarkten, etc.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
77 maanden
Voltijd
Locations
Spanje - Madrid, Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Madrid, Madrid
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan