ESSEC Wereldwijde BBA Bachelor Of Business Administration

ESSEC Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

EFMD Equis Accredited

ESSEC Wereldwijde BBA Bachelor Of Business Administration

ESSEC Business School

ESSEC Global BBA bijzonderheden

De eerste twee jaar

Voor het academisch jaar vanaf september 2017 kunt u kiezen of u de eerste twee jaren van het programma beginnen bij onze ESSEC France, ESSEC Asia-Pacific (Singapore), ESSEC Atlantic-Afrika (Marokko) of ESSEC Afrika-Indische Oceaan (Mauritius) campus! Wat nog beter is, is dat er een mogelijkheid van het mengen van deze campussen, tijdens uw curriculum.

Talen

De cursussen worden volledig in het Engels op de Mauritius en de Asia-Pacific campus, volledig in het Frans op de campus Atlantische-Afrika en in het Engels of in het Frans op de France campus, en hebben betrekking op hetzelfde onderwerp met een sterke focus op de geografische milieu.

 • Kennis verwerven in de fundamenten van het management, zoals marketing, financiën, economie, recht, productieve gedrag enz .;
 • Open uw internationale horizon met cursussen over geopolitiek, internationale handel, enz .;
 • Word echt meertalig door te leren 3 talen: Frans en Engels zijn verplicht vreemde talen voor niet-native speakers.

professionele ervaring

Verricht de zomer stages overal in de wereld en krijgen gevarieerde en waardevolle ervaring voor zowel uw persoonlijke en loopbaanontwikkeling.

 • een 3-maanden durende stage geeft je een echte eerste smaak van het leven onderneming en een operationele ervaring in een junior-niveau positie
 • een 1-maand humanitair of maatschappelijk werk project geeft u hands-on ervaring in het veld en opent u op de nieuwe uitdagingen en de manier van denken

IBEA Track

De International Business Education Alliance "IBEA" is een academische opleiding in joint samenwerking tussen ESSEC en 3 prestigieuze partner universiteiten:

 • Universiteit van Mannheim, Duitsland
 • Fundacao Getulio Vargas - Rio de Janeiro, Brazilië
 • Universiteit van South Carolina, Verenigde Staten

Aan het einde van het 1e jaar, kunnen studenten van elke school van toepassing op een deel van het IBEA programma. Studenten toegelaten in de IBEA-track die begon in Singapore en Marokko kunnen kiezen om hun eerste semester van het tweede jaar te doen, zowel in Cergy en Singapore. Het tweede semester van het tweede jaar zal terug op de campus waar ze begonnen zijn. Aan het einde van het 2e jaar, toegelaten studenten zullen een semester doorbrengen op elk van onze partner scholen. Dit is de perfecte gelegenheid om tijd te besteden aan een aantal van de meest prestigieuze business schools over de hele wereld, ontmoeten en interactie met mensen van verschillende achtergronden en nationaliteiten, studie in meerdere omgevingen en tegen de tijd dat je je diploma te behalen, zal je de echte hebt internationaal profiel gewild bij werkgevers.

Na de eerste twee jaar

Welke campus je ervoor kiest om je studie, alle studenten, te beginnen met uitzondering van IBEA spoor, komen samen in Frankrijk aan het begin van het 3e jaar, te kiezen om het programma voort te zetten in een van de drie tracks, die allemaal gericht zijn op u te voorzien van mogelijkheden voor meer internationale bekendheid en professionele ervaring.

Cursussen

Je hebt honderden keuzevakken uit dus of u wilt een all-rounder en test te blijven en probeer veel verschillende gebieden om uit te kiezen of dat u misschien de voorkeur te specialiseren in een gekozen gebied, zult u in staat om dit te doen. Voorbeelden van cursussen en seminars zijn onder meer: ​​Management, Marketing Accounting, Economie, Human Resources, Information Systems, Financiële wiskunde, Business Law, Operations, Ondernemerschap, statistieken, etc.

uitwisselingen

Wat nummer dat u kiest om te volgen, zult u een universitaire uitwisselingsprogramma in het buitenland te doen. Dit zal niet alleen open je cultureel naar een nieuw land, manier van leven, manier van denken etc. maar zal ook het verbeteren van uw taalkundige vaardigheden als de keuze is vaak gekoppeld aan de vreemde talen die je geleerd in de 1ste cyclus.

Deze onvergetelijke ervaring zal bijdragen aan het maken van een meer open en flexibele manager, in staat om te werken in een multiculturele en meertalige teams en bedrijven.

Het goede nieuws is dat je niet beperkt zijn tot 1 of 2 mogelijkheden voor uw uitwisseling, maar in potentie hebben om uit te kiezen de 136 Global BBA partners. Wat uw persoonlijke interesses en links, ongeacht uw toekomstige carrière doelen, bent u zeker om de juiste ruil voor u te vinden!

Professionele ervaring

Voltooi je eerste stage langer om echt te hebben een voordeel op de werkplek als een jonge afgestudeerde.

 • de laatste 6 maanden besluitvorming stage ziet u op een positie met een grotere verantwoordelijkheid te nemen waar je jezelf kunt wijden aan concrete projecten
 • U kunt ook kiezen voor een 2 jaar leercontract, wat betekent dat je in dienst van een bedrijf en de plaatsvervangende tussen studie en werk

In aanvulling op als een krachtige carrière booster, de leertijd is een aantrekkelijke financieringsoplossing als stagiaires en leerlingen worden betaald een salaris en met het leerlingwezen, het bedrijf heeft ook 2 jaar collegegeld.

Waar onze alumni zijn nu

Waar zijn BBA alumni gaan

44% op de arbeidsmarkt

 • 88% van de studenten een baan vinden binnen 4 maanden na het afstuderen
 • 70% werkt in een internationale omgeving
 • Gemiddelde startsalaris van € 37.000
 • Belangrijke sectoren waar onze afgestudeerden werken: ICT, Luxury, Audit & Consulting, Business & Distributie, Food Processing, en financiën.
 • Hun voornaamste taak functies worden uitgespreid als zodanig:

52% streven naar een Master's degree

 • Op ESSEC in het MSc in Management of de Advanced masteropleidingen
 • Of in de meest prestigieuze universiteiten wereldwijd ie London Business School, London School of Economics, Bocconi-universiteit, ESADE Business School, HSG St Gallen, Stanford University, University of Sydney, enz.

4% creëren hun eigen bedrijven

ESSEC Ventures en Antropia starterscentra op de Franse campussen huis starters en ondersteuning bieden op het gebied van coaching en middelen. Onze alumni met ondernemende talenten zijn onder meer:

 • Corinne Vigreux, Klasse van 1987, oprichter van "Tom-Tom"
 • Patrick Dalsace, Klasse van 1999, de Schepper van "La Fourchette"
 • Nicolas Wolfovski, Klasse van 2009, de Schepper van 'La Fabrique du Sur-Mesure "
 • Louis Bataille en Guillaume Caffin, Klasse van 2011, de makers van "Les Deux Gourmands"
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
 • Frans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,000 EUR
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Cergy-Pontoise, Île-de-France
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Marokko - Casablanca
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Mauritius - Pointe-aux-Sables
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Singapore - Singapore
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
genoemde collegegeld vergoeding per jaar