Economie

Northwood University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Economie

Northwood University

Een wijs economie leraar zei ooit: "Vraag en aanbod. Dat is alles. "Oké, misschien is dat niet een direct citaat, maar voor zover de meeste studenten betreft, het gaat over alles wat ze nam afstand van hun middelbare school economische klasse.

Echter, er bestaat een bepaald ras van student die vraag en aanbod curve ziet als meer dan een "L" en een "X". Net als John Nash in A Beautiful Mind gekeken naar een reeks getallen en zag patronen en relaties, deze studenten kijken naar de stijgende gasprijzen en zie grafieken, kruisende lijnen, een overschot en een tekort daar; en ontwikkelen van verklaringen daarbuiten, "Nou, je weet wel, de economie gewoon stinkt." Economie is de kwestie van onze tijd, die alles van hoeveel gas we in onze auto's kunnen maken aan hoeveel we betalen voor een soda-en zelfs welke hogeschool of universiteit zullen we FYI wonen (, afdeling Northwood's financiële steun helpt om je privé maken onderwijs betaalbaar!). Of zo dicht als thuis of zo ver als de andere kant van de wereld, de mogelijkheden voor Economie majors zijn wereldwijde en brede.

Dus als je betrapt de John Nash referentie en begon onmiddellijk met een Nash-evenwicht berekening, zult u net passen. Zo niet, maak je geen zorgen; zult u een expert in geen tijd.

Een zekere mate dat werkt

Northwood's Economie curriculum omvat cursussen ontworpen om u voor te bereiden op een breed scala van loopbanen in het bedrijfsleven, de overheid en de wet. Nationwide, economie majors hebben de hoogste gemiddelde score op de Law School Admission Test. Anderen zijn gegaan om hun doctoraat te verdienen in de economie en worden hoogleraren. Zul je de ene naar "Nobelprijswinnaar 'toe te voegen aan je CV te zijn?

Het volgende is een voorbeeld van loopbaanpaden genomen door pas afgestudeerden

 • Campagne Coordinator
 • Commercial Lending Officer
 • Commodity Trader
 • financieel adviseur
 • Fiscaal Beleid Analyst
 • Lobbyist
 • Marketing Associate
 • Tax Foundation Economist
 • Onderzoek en Beleid Associate
 • Professor

Onderwijs in Actie

Speciale aandacht wordt gegeven aan de Oostenrijkse traditie in de economie waarin dergelijke onderscheiden verdedigers van de vrije markt, zoals Ludwig von Mises en Friedrich Hayek geproduceerd. U krijgt een onderzoeksproject in het voorjaar van uw laatste jaar waarin je wordt aangemoedigd om een ​​bedrijf of economie tijdschrift voor te leggen voor publicatie te voltooien.

Het Economics programma organiseert een jaarlijkse conferentie genaamd de Freedom Seminar, een 3-daagse symposium over actuele gebeurtenissen, overheidsbeleid en economische kansen die de toekomst van de wereldwijde, vrije onderneming systeem vorm zullen geven. Het biedt een actieve leeromgeving waar studenten van zullen horen en interactie met internationaal erkende leiders in de industrie, de academische wereld en de overheid.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Midland, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Midland, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan