Economische wetenschappen

Ibmec

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Economische wetenschappen

Ibmec

De cursus

Economie is een van de gebieden van kennis die meer snelheid wordt. Het netwerk van de besluiten van instellingen die de internationale markt van vandaag vormen, invloed industrieën en carrière. Hij is afgestudeerd in economie aan de Rio de Janeiro Ibmec bedoeld om gekwalificeerde professionals om complexe kwesties met betrekking tot de financiële markt grillen en economische gevolgen op nationaal en mondiaal niveau, waardoor u een positie om te strijden om de beste posities in de nationale en internationale markt te analyseren op te leiden, hetzij in overleg met in de financiële sector en de onderwijs- en onderzoeksinstellingen.

Met meer nadruk op opleiding in de moderne economische theorie (micro-economie, macro-economie en financiën) en kwantitatieve methoden (wiskunde, statistiek en econometrie), de cursus combineert wetenschappelijke nauwkeurigheid, traditionele analytische en kwantitatieve gebied van de exacte wetenschappen tot toegepast perspectief en pragmatisch van grote internationale business schools de presentatie van de student direct aan de economie. De dynamiek van de klassen vormen uitdagingen die de intellectuele ontwikkeling te stimuleren.

Ibmec gelooft in excellence gewijd aan het verstrekken van praktische set van extra activiteiten die verder de ontwikkeling van marketing vaardigheden en een geest van samenwerking en integratie. Ondernemerschap en Internationalisering Centre - CIS, kunnen leerlingen uit het eerste semester bij adviesbureau Ibmec Jr., in de Capital Market Studies Center - CEMEC in economische scenario Analysis Group en Research Center in Finance . Of u kunt profiteren van de internationale dekking wereldwijd te nemen door middel van overeenkomsten in meer dan 54 instellingen. Ibmec biedt ook de voorbereiding voor de CFA - Chartered Financial Analist en toegang tot de Bloomberg database.

arbeidsmarkt

Marktanalyse en besluitvorming in de monetaire en financiële omgevingen, zoals banken, financiële, beurs, kapitaal en derivaten.

Executive Business Analyse van de dynamiek van de markt, het beheer en de controle van de investeringen, de analyse van de macro-economische scenario's, de voorbereiding en de controle van de cash flow en efficiënt gebruik van bedrijfsmiddelen.

CONSULTANCY Anticipatie en de analyse van het overheidsbeleid op de zakelijke beslissingen, analyse van de gevolgen voor het milieu in economische projecten, marktanalyse, macro-economische scenario's en de effecten daarvan op de zakenwereld. Het werk kan ofwel worden ontwikkeld door het raadplegen van bedrijven en onafhankelijke deskundigen.

Overheidsinstellingen Analyse en regulering van de markten en activiteiten in instellingen zoals de Europese Centrale Bank en de ministeries.

Academisch onderzoek analyse, ontwikkeling en toepassing van wetenschappelijke methoden voor gebruik in de hogescholen, universiteiten en particuliere en overheidsinstellingen onderzoeksinstellingen.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3200 uur
Deeltijd
Locations
Braziliƫ - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates