Economische wetenschappen

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Economische wetenschappen

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

In de loop

De cursus Methodist Economie ontving graad 4 (range 1-5) in de laatste evaluatie van het MEC en streeft naar professionals inzetten voor de studie van de Braziliaanse werkelijkheid en bewust van het belang van de relaties waarbij economische verschijnselen aan de sociale hele trein en met name zijn rol als agent van deze relaties. Zo ontvangen de studenten een stevige theoretische, historische en instrumentale training.

Volgens de filosofie van de instelling, de training is bedoeld om de technische ethiek te verenigen en voor te bereiden studenten om te werken in verschillende gebieden van openbare of particuliere sector. De cursus, met lessen 's nachts, kan worden in vier jaar afgerond.

Middelen

De cursus beschikt over klaslokalen met multimedia-functies, ergonomische stoelen en simulatiesoftware en onderzoek, en computerlokalen met internettoegang en soortgelijke instellingen database. Studenten hebben ook het brede en geactualiseerde collectie van de bibliotheek.

Daarnaast is de economische Observatorium maakt deel uit van de lopende activiteiten en wordt gebruikt door docenten en studenten in het uitvoeren van onderzoeksprojecten en de toepassing van het onderzoek in het veld.

de Professional

U kunt studies, onderzoeken, analyses, rapporten, adviezen, deskundigheid, arbitrage, rapporten, schema's en certificaten uit te voeren over de onderwerpen van hun vakgebied, alsmede de planning, implementatie, begeleiding, toezicht en bijstand die werken aan de economische activiteiten zal zijn of financieel in publieke, private of joint ventures, met het oog op de toename of behoud van de economische productie te verkrijgen.

Arbeidsmarkt

De econoom van de publieke sector bezighoudt met macro-economische kwesties zoals inflatie, industrieel beleid, overheidsschuld en wisselkoersbeleid en fiscaal beleid. In de private sector, zijn de prestaties richt zich op micro-economische kwesties, zoals de productiekosten, prijzen en financiële transacties. In de publieke sector, zijn de prestaties in de begroting, financieel gebied, situatie-analyse en advies aan human resources en inkoop materialen huren. In de private sector zijn er mogelijkheden in de financiële markt, onderzoeksinstituten, advies- en adviesbureaus,, agro-industrie, handel, diensten, universiteiten en klasse entiteiten en de buitenlandse handel, bijvoorbeeld.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
8 - 8 semesters
Deeltijd
Locations
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Brazilië - São Paulo, São Paulo
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan