Economische wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In de loop

De cursus Methodist Economie ontving graad 4 (range 1-5) in de laatste evaluatie van het MEC en streeft naar professionals inzetten voor de studie van de Braziliaanse werkelijkheid en bewust van het belang van de relaties waarbij economische verschijnselen aan de sociale hele trein en met name zijn rol als agent van deze relaties. Zo ontvangen de studenten een stevige theoretische, historische en instrumentale training.

Volgens de filosofie van de instelling, de training is bedoeld om de technische ethiek te verenigen en voor te bereiden studenten om te werken in verschillende gebieden van openbare of particuliere sector. De cursus, met lessen 's nachts, kan worden in vier jaar afgerond.

Middelen

De cursus beschikt over klaslokalen met multimedia-functies, ergonomische stoelen en simulatiesoftware en onderzoek, en computerlokalen met internettoegang en soortgelijke instellingen database. Studenten hebben ook het brede en geactualiseerde collectie van de bibliotheek.

Daarnaast is de economische Observatorium maakt deel uit van de lopende activiteiten en wordt gebruikt door docenten en studenten in het uitvoeren van onderzoeksprojecten en de toepassing van het onderzoek in het veld.

de Professional

U kunt studies, onderzoeken, analyses, rapporten, adviezen, deskundigheid, arbitrage, rapporten, schema's en certificaten uit te voeren over de onderwerpen van hun vakgebied, alsmede de planning, implementatie, begeleiding, toezicht en bijstand die werken aan de economische activiteiten zal zijn of financieel in publieke, private of joint ventures, met het oog op de toename of behoud van de economische productie te verkrijgen.

Arbeidsmarkt

De econoom van de publieke sector bezighoudt met macro-economische kwesties zoals inflatie, industrieel beleid, overheidsschuld en wisselkoersbeleid en fiscaal beleid. In de private sector, zijn de prestaties richt zich op micro-economische kwesties, zoals de productiekosten, prijzen en financiële transacties. In de publieke sector, zijn de prestaties in de begroting, financieel gebied, situatie-analyse en advies aan human resources en inkoop materialen huren. In de private sector zijn er mogelijkheden in de financiële markt, onderzoeksinstituten, advies- en adviesbureaus,, agro-industrie, handel, diensten, universiteiten en klasse entiteiten en de buitenlandse handel, bijvoorbeeld.

Laatst bijgewerkt op aug 2017

Over de school

compromisso com a construção da cidadania. Missão Participar efetivamente na formação de pessoas, exercendo poder de influência e contribuindo na melhoria da qualidade de vida, baseada em conhecimento ... Lees meer

compromisso com a construção da cidadania. Missão Participar efetivamente na formação de pessoas, exercendo poder de influência e contribuindo na melhoria da qualidade de vida, baseada em conhecimento e valores éticos. Visão Ser referência educacional na construção de uma comunidade aprendente, reconhecida nacional e internacionalmente por serviços de qualidade e relevância social, com práticas flexíveis, criativas e inovadoras. Valores Essenciais Desenvolvimento de consciência crítica da realidade; Desenvolvimento de senso de justiça e de solidariedade, e de sua prática, inclusive nas relações de trabalho; Prática reflexiva voltada para o âmbito da espiritualidade cristã; Desenvolvimento da consciência de que os interesses social e individual são igualmente importantes para o equilíbrio das relações sociais; Inovação e criatividade subordinadas à ética, na construção e socialização do conhecimento. Lees Minder