Educatieve Studies (met Paden) - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Educatieve Studies (met Paden) - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Deze graad combineert onderwijskunde met een specialist route van uw keuze.

De Onderwijskunde deel van het programma omvat een verkenning van psychologische, sociologische en historische zaken in het onderwijs. Dit vormt 50% van je studie in jaar een en twee, en 60% in het derde jaar. De focus ligt op het leren gedurende het hele leven en verkent relevante onderwerpen over de leeftijd varieert van de vroege kindertijd tot in de volwassenheid. We kritisch te onderzoeken sleutel onderwijsonderzoek en-beleid en hoe deze invloed hebben op het onderwijs.

Employability is een belangrijk kenmerk van alle modules en de cursus heeft uitstekende verbindingen met de werkgevers. Binnen het werk gebaseerd plaatsing module er geïntegreerde input van de carrières serviceand de kans om een ​​school of niet de school plaatsing bij te wonen.

De Degree biedt uitstekende basis voor diegenen die een carrière als docent of onderwijs gerelateerde carrière binnen alle sectoren van het onderwijs / leren (verplicht en niet-verplicht, school, niet de school en de gemeenschap gebaseerde onderwijs) voort te zetten

Ook bieden wij:

  • Uitgebreide inductie programma waarmee studenten om elkaar te leren kennen snel door een aantal praktische activiteiten - Mogelijkheden om in het buitenland te studeren via het Erasmus-programma - Praktische ervaringen gekoppeld aan theoretische ideeën bv buiten leren - Een breed scala aan evaluatiemethoden bijvoorbeeld presentaties, essays, mock interviews, zeer weinig examens - Handige ondersteunend personeel met inclusief persoonlijke ondersteuning van een docent met specifieke steunmechanismen voor studenten met een handicap - Bereik van de gastsprekers, waaronder potentiële werkgevers - Degree biedt uitstekende basis voor diegenen die een carrière als docent of onderwijs gerelateerde carrière binnen alle na te streven sectoren van het onderwijs / leren (verplicht en niet-verplicht, school, nonschool en community-based onderwijs) - Kleine groep seminars die discussie en praktische leermogelijkheden vergemakkelijken - Bereik van de deskundigheid van de medewerkers van multidisciplinaire achtergronden.

Evenals de Onderwijskunde deel van het programma vindt u een van de volgende trajecten te selecteren: - 'Drama': richt zich op de ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot de prestaties, technische theater en regie. U zult ook de theoretische aspecten van het drama, drama als een instrument voor vakoverschrijdend leren in scholen en het gebruik van drama in de gemeenschap contexten te onderzoeken. Als onderdeel van het werk op basis van de plaatsing, zijn er mogelijkheden om te werken in een reeks van instellingen (inclusief theaters, buurtgroepen, scholen en omroep).

  • 'Early Childhood Studies': richt zich op de 0-8 jarige leeftijd en onderzoekt belangrijke kwesties zoals de ontwikkeling van het kind, inclusief de praktijk en observationele praktijk instelling een vroege jaren '(die een workshop gebaseerd placement bevat). Praktische workshops link theorie en praktijk bij elkaar en vormen een integraal onderdeel van de cursus. In het bijzonder zal je bezighouden met de buitenomgeving als een educatieve instelling voor jonge kinderen.
  • 'Engels': houdt zich bezig met uw enthousiasme voor lezen en literatuur, en maakt u kennis met geavanceerde kritisch denken in de vorm van theoretische praktijk. Dit onderwerp route combineert een thematische en chronologische benadering van de Engels literatuur en beschouwt het onderwijs van het Engels met verschillende leeftijdsgroepen. Onze nadruk op je eigen onderzoek kunt u uw interesses te ontwikkelen in het vakgebied.
  • 'Geletterdheid': Dit traject is gericht op geletterdheid nauw verbinden met de National Literacy Programme for Wales (Welsh Government, 2012). U zult kennis en begrip van de belangrijkste thema's te ontwikkelen in de promotie van 'oracy', lezen en schrijven. Belangrijke kwesties onderzocht onder andere de taalontwikkeling vroeg, alfabetisering van volwassenen en tweetaligheid. Praktijkstages zijn ingebed in de loop met het oog op de ontwikkeling van de inzetbaarheid vaardigheden in een reeks van verschillende leeromgevingen.
  • 'Sport en Bewegen': Deze route gaat in sport en inspanningsfysiologie; lichamelijke activiteit, gezondheid en speciale populaties; sporten principes, technieken en analyse; en verkent de huidige problemen in de lichamelijke opvoeding. U zult in staat zijn om specifieke sport kiezen zich te specialiseren in een breed scala van nationale Curriculum- op basis van sporten.
  • 'Welsh': De studie van de Welsh onderzoekt Welshe identiteit door de exploratie van de taal, literatuur, cultuur en maatschappij. U vindt moderne Welshe identiteit in een nationale en internationale context te onderzoeken. U krijgt de gelegenheid om een ​​Welsh-werk op basis plaatsing in het tweede jaar bij te wonen, zodat u uw praktische gebruik van het Welsh op de werkplek te ontwikkelen.

Onderwijscentrum

De cursus heeft een inclusieve aanpak die inspeelt op de diversiteit van onze studentenpopulatie inclusief ondersteunende: extra leerbehoeften, tweetalige ondersteuning- bijvoorbeeld schriftelijke evaluaties kunnen via het medium van de Welsh worden ingediend. We zijn ook empathisch om studenten met familie of andere verplichtingen.

Als onderdeel van de persoonlijke begeleiding / persoonlijke ontwikkeling planning, moet u ten minste 3 gepland 1-1 ontmoetingen met uw persoonlijke tutor per studiejaar.

Daarnaast zijn er leerprogramma gebaseerd op module assessments.

Aanslag

Een uitgebreide lijst van beoordelingsmethoden gebruikt. Deze omvatten cursussen, seminars presentaties, onderzoek paden, blogs en poster presentaties. Sommige paden bevatten ook schriftelijke tentamens (zie KIS voor details). Praktijkexamens van coaching principes worden uitgevoerd als onderdeel van het Sport en Lichamelijke activiteit opties.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op August 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)