Eerstejaarsstudies, bachelor in toerisme en gastvrijheid management

Vincent Pol University in Lublin, Poland

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eerstejaarsstudies, bachelor in toerisme en gastvrijheid management

Vincent Pol University in Lublin, Poland

Bachelor's degree afgestudeerden van Toerisme en Hospitality Management beschikken over uitgebreide kennis van de omgeving, de maatschappij, de economie en de juridische organisatie. Deze cursus zal een beroep op u als u op zoek bent naar een carrière in het toerisme, bekend als 's werelds grootste industrie.

De 3 jaar full-time programma gecombineerd in een diepgaande studie van de toeristische sector in binnen- en buitenland met de ontwikkeling van essentiële zakelijke kennis en vaardigheden. Een bijzonder kenmerk van deze cursus is de nadruk op steeds belangrijkere vormen van toerisme, zoals plattelandstoerisme, duurzaam toerisme en ecotoerisme. De 12-weekse stage vormt een integraal onderdeel van het onderwijsproces. Studenten kunnen hun theoretische kennis te controleren en zet het in de praktijk in prestigieuze hotels in Polen, zoals Europa Hotel, reisbureaus, pensions en op een natuurlijke reserves en parken. Ze nemen deel aan een één-week veld praktijk in het Universitair Onderwijs en Recreational Centre in Piotrawin op de Vistula en in de nationale toeristische beurzen (in Poznan, Warschau) of kan naar Berlijn voor de internationale beurzen (ITB).

Studenten die met succes hun studie af te ronden het verkrijgen van een diploma van het hoger onderwijs en een bachelor's degree in het gebied van hun gekozen specialiteit.

Het programma kwalificeert succesvolle studenten voor het werk in het toerisme binnen de publieke als de private sector. Praktische vaardigheden aangeleerd aan de universiteit in staat stellen onze afgestudeerden aan het opzetten van hun eigen toerisme en recreatie gerelateerde business. Onze studenten kunnen solliciteren voor een baan in zowel het management en executive posities in: hotels, pensions, restaurants, detailhandel, vervoer, reisbureaus, tour bedrijven, toeristische attracties, vrije tijd, recreatie en sport, de culturele industrie, de overheid en de diverse maatschappelijke organisaties. Deze cursus geeft u de mogelijkheid om een ​​aantal praktische en academische vaardigheden te ontwikkelen, zodat u tot het beroep met succes in te voeren.

Specialiteiten bij bachelordiploma: - Hospitality management - Tourism Management

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
1,000 EUR
per semester
Locations
Polen - Lublin, Lublin woiwodschap
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Polen - Lublin, Lublin woiwodschap
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan