Eert bachelor of science in de biotechnologie

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eert bachelor of science in de biotechnologie

University of Toronto

Honours Bachelor of Science in de biotechnologie

Biotechnologie werd beoefend door de menselijke samenleving sinds het begin van de geschreven geschiedenis in activiteiten zoals het bakken van brood, het brouwen van alcoholische dranken, of het fokken van voedselgewassen of huisdieren. In de moderne maatschappij, biotechnologie is de toepassing van wetenschappelijke kennis in verband met moleculaire biologie, genomen en eiwitten voor de verhoging of de bescherming van organismen. De biotechnologie-industrie hoopt de toekomstige mogelijkheden van de biotechnologie te verbeteren met betrekking tot drugs, landbouw, bos en milieu-producten. Deze specialist programma in Biotechnologie biedt studenten een stevige basis in de wetenschap van de biotechnologie en een grondige kennis van de industrie, en haar sociale en ethische implicaties in een globaal kader. Faculteit zijn getrokken uit de biologie en scheikunde afdelingen, met medewerking van de Faculteit Bedrijfskunde.

Diploma-eisen

De ontvangen mate afhankelijk van de combinatie van programma's een student vult en specifieke diploma-eisen. Raadpleeg een studieadviseur in het Bureau van de griffier over diploma-eisen. Uitzonderingen op de diploma-eisen kan alleen door petitie via het Bureau van de griffier worden verleend. Raadpleeg de departementale programma adviseurs met betrekking tot programma-eisen. Departementale programma adviseurs mogen alleen uitzonderingen verlenen aan de eisen die niet nodig zijn bij het realiseren van diploma-eisen te programmeren. Om te kwalificeren voor een Honours Bachelor of Science (HBSC) diploma, moet een student voldoen aan de volgende eisen:

Cursus eisen:

Verkrijgen zich in ten minste 20,0 punten (dwz compleet met een graad van 50% of meer of CR), die aan de volgende criteria:

  • Niet meer dan 6,0 credits kan 100 niveau zijn;
  • Ten minste 6,0 studiepunten moet 300/400 niveau (niet meer dan 1,0 300/400 niveau transfer credit gerekend mag worden met uitzondering van de cursussen die door middel van een officiële universitaire uitwisselingsprogramma) zijn; en
  • Niet meer dan 15,0 studiepunten kunnen hebben dezelfde drie letters aanduiding (bijvoorbeeld "ANT", "ENG", enz.).

DISTRIBUTIEVEREISTEN:

  • Voltooi de uitdelingsverplichting, die bestaat uit ten minste 1,0 krediet van elk van de volgende divisies: Humanities, Wetenschappen, Sociale Wetenschappen.
  • Elke cursus in de kalender heeft een distributie opdracht om u te helpen cursussen die aan deze eisen voldoen selecteren.

GRADE EIS:

Het bereiken van een cumulatieve GPA van 1,85 of meer door het moment van afstuderen. Studenten die voldoen aan alle eisen voor het Honours BA / BSc Honours met uitzondering van de GPA eis kan ervoor kiezen om af te studeren met een 4-jaar BA / BSc diploma voorwaarde dat ze in goede staat (dwz CGPA is 1,50 of meer).

PROGRAMMA EISEN VOOR een Honours BSc diploma: O

<li>ne specialist in een Science gebied, OR</li> <li>Twee belangrijke programma's in een Science gebied (twee Majors moet minstens 12 verschillende kredieten omvatten), OF</li> <li>Eén Major in een Science gebied plus één Major in een gebied Arts leidt tot ofwel een HBSC of een HBA - het is de keuze van de student, echter zal het verzuim een ​​HBSC tenzij wordt gemeld aan het Bureau van de griffier (twee Majors moet ten minste 12 verschillende studiepunten), OF</li> <li>Een groot en twee minderjarigen. Ten minste één Major, of zowel de minderjarigen, moet in het Science gebied voor een HBSC zijn (combinaties moet minstens 12 verschillende kredieten omvatten)</li>

Mississauga (UTM) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
5 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan