Eert bachelor of science in de forensische wetenschap

University of Toronto

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eert bachelor of science in de forensische wetenschap

University of Toronto

Honours Bachelor of Science in Forensic Science

Forensic Science is de studie van fysiek bewijs in een moderne juridische context. Het wordt het best omschreven als "de wetenschap in dienst bij de rechter." Er zijn vele deelgebieden van Forensic Science waaronder Forensische Antropologie, Forensische Biologie, Forensische Chemie, Forensische Informatica, forensische psychologie, enz. De single, verenigende paradigma van Forensic Science is het zoeken naar de waarheid en de betekenis van het bewijs, zowel in strafrechtelijke onderzoeken en door rechtbanken.

U van Forensic Science BSc programma T Mississauga's, de eerste in zijn soort in Canada, is bedoeld om de student met een goed begrip van wetenschappelijke analyses, theorieën, laboratorium vaardigheden, toepassingen, en in het veld technieken - terwijl het aan de student om een ​​bepaald gebied te benadrukken gedetailleerder. Dit wordt bereikt door de eis van een ofwel een Forensic Science Major-programma - die samen moeten worden nagestreefd met een tweede belangrijke wetenschap en in een erkende gebied van onderzoek of een Forensic Science Specialist programma waarin de leerlingen oefenen op een van de stromen van specialisatie.

Binnenkomst in de Forensic Science programma's is beperkt. Leerlingen worden aangespoord om programma-informatie te lezen in deze kalender zeer zorgvuldig.

Alle studenten overweegt Forensic Science als hun beoogde gebied van de studie moet u eerst de vereiste inleidende universitair niveau cursussen voordat ze kunnen toepassen op in aanmerking voor toelating tot het programma.

De selectie van de tweede belangrijke wetenschap is beperkt. Terwijl andere majors door het FSC Faculteit Advisor moet worden goedgekeurd, de volgende zijn goedgekeurd:

  • Antropologie B.Sc. met de nadruk op forensische en biologische antropologie
  • Biologie met nadruk op forensische biologie en moleculaire biologie
  • Chemie met de nadruk op de forensische chemie
  • Computer Science met de nadruk op forensische informatica
  • Psychologie met de nadruk op de forensische psychologie

Elk van deze goedgekeurde tweede wetenschapsmajoors heeft fundamentele departementale eisen waaraan moet worden voldaan (studenten moeten individuele departementale lijsten voor specifieke tweede belangrijke wetenschap programma-eisen te controleren). In aanvulling op deze fundamentele eisen, zijn er bepalingen voor een aantal opties.

Studenten worden sterk aangeraden om te overleggen met de Forensic Science programma adviseur die aanbevolen cursussen kan zorgen tussen deze opties om student voorbereiding op een loopbaan direct in hun gekozen gebied van belang. Studenten worden ook geadviseerd om te overleggen met de afzonderlijke departementale facultaire studieadviseur voor de aanbevolen richtlijnen voor de cursus selectie binnen hun tweede belangrijke wetenschap.

In aanvulling op de Forensic Science (Double) Major-programma, de volgende Forensic Science Specialist programma's zijn beschikbaar voor meer gericht onderzoek: Forensische Antropologie; Forensische Biologie; Forensische Chemie en forensische psychologie.

Mississauga (UTM) campus

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Toronto, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Toronto, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan